Gebeliğe Hazırlık BAT günü 20-21 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de sabah idrar testim negatif yine. Bugün 11. Gün.. adete 3 gün kaldı. Umudum yok çok çok silik çizgi bile çıkmadı

benim de yumurtam 3 temmuzda catladi bugun test yaptim ama negatif 14 gun gecmisti bugun ama hala adet de olmadim

Kızlar günaydın benim bat 24 temmuz ben de sizinle bekliyim. 😊
9 ve 10 temmuzda pik oldu 11 de çatladı, 8 9 10 11 12 günleri değerlendirdik. Bakalım nasıl sonuçlanacak :KK51:

14 gun yap insAllah cikar

Çevremde yumurtladığı günü bilen herkesin 8-9. Günlerde çıktı, geç yumurtlayanlarda (ya da yumurtlama gününü bilmeyenlerde) adet günü çıkıyor bence.. ya da her gün test yapmıyorlar, sonra öğreniyorlar..
zaten gaz sancısı dışında belirtim de yoktu..😢😢😢😢

Çevremde yumurtladığı günü bilen herkesin 8-9. Günlerde çıktı, geç yumurtlayanlarda (ya da yumurtlama gününü bilmeyenlerde) adet günü çıkıyor bence.. ya da her gün test yapmıyorlar, sonra öğreniyorlar..
bende de ayni zaten yumrtlamanin 14 gunu bugun yaptim negatif adet de olmadim

Aynen bende 13 te çıkar diye düşünüyordum hayal kırıklığı oldu

kızlar benimde bat 20 temmuz. bu sabah dayanamayıp 3 gün kala idrar testi yaptım negatif. 2 ve 3 temmuz yumurtlama 4 temmuz çatlama idi. olsaydı çıkar mıydı sizce?

kızlar benimde bat 20 temmuz. bu sabah dayanamayıp 3 gün kala idrar testi yaptım negatif. 2 ve 3 temmuz yumurtlama 4 temmuz çatlama idi. olsaydı çıkar mıydı sizce?

canım aynı durumdayız..benim umudum yok çünkü ilk cocuğumda 5 gün kala idrarda silik çizgiyi görmüştüm..
tutunma 6-10 gün diyor, 10. gün tutundu diyelim, 2 güne de bhcg salgılar 12. gün bence en geç çıkar gibi..ama belli de olmaz Allah nasip ettiyse..

evde yaptığım test 10 dk içerisinde negatifti. işyerinde yanımda getirdim. sadece benim görevildiğim bir çizgi görüyorum ya ama üzerinden 1 saat geçti. acaba gözüm mü yanılıyor. Allahım hayırlısını versinnn

evde yaptığım test 10 dk içerisinde negatifti. işyerinde yanımda getirdim. sadece benim görevildiğim bir çizgi görüyorum ya ama üzerinden 1 saat geçti. acaba gözüm mü yanılıyor. Allahım hayırlısını versinnn
Resim atabilirsenat canım bizde bakalım

:110::bicak::KK12::duduk:

Eklentiler

• IMG_20190717_100529.jpg
    IMG_20190717_100529.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 42
  • g.jpg
    g.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 42
ben görüyorum ya nasıl bir psikolojim varsa :) azıcık umut kapsam kan vericem hastanede çalışıyorum

Back