Sanki biraz etkilendim ya
Gebelik testi aldım iki tane yarın çıkar mı çıkmaz mı emin değilim ama
Tamam canım sabah yapıp söylerimumarım çıkar çıkmazsa da tekrar deneriz. Sonucu yaz mutlaka beraber sevinelim
Canım çatlamana bakmış miydin benimde 5 inde çatlama oldu yarın test yapmaya korkuyorum bende5 temmuz ovulasyon testinde pik, 6 temmuz gece ilişki.. bugün ilişkiden sonra 10. Gün.. idrar testi negatif. Ne zaman keseyim umudu, adet olunca mı..
Bat ne zamandıErken gebelik testi ile yaptim zaten hiç hamis hissetmiyordum kendimi
Canım çatlamana bakmış miydin benimde 5 inde çatlama oldu yarın test yapmaya korkuyorum bende
Benim iki gün pik oldu üçüncü gün çatladı canım5 temmuz akşamı piki görünce 24 saat sonra ilişki oldu 12-36 saat içinde çatlar diye düşündüm
Erken gebelik testi ile yaptim zaten hiç hamis hissetmiyordum kendimi
Tatlım hayırlısı olsun belirtilerin var mıBenimde 23temmuzu bekliycem gecen ay olmadı bakalım bu ay nolcak inşallah rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin
Kasıgımda ara ara batma oluyo belimde agrı var her ay göğsüme dokunamıycagım şekilde agrım olurdu bu ay yok 23ünde neler olcak bakalımTatlım hayırlısı olsun belirtilerin var mı
Benim iki gün pik oldu
Benim iki gün pik oldu üçüncü gün çatladı canım
Diğer günler oldu mu peki değerlendirdiniz mi yani5inde Akşam piki gördüm ,ertesi gün gitgide açıldı pik , eşitlendi 6sında akşama kadar, o gece ilişki oldu ama sonra test yapamadım açıldı mı silindi mi bilmiyorum.. 5 inde gündüz doktora gitmiştim yumurtam yaklaşık 18 mm di..
Diğer günler oldu mu peki değerlendirdiniz mi yani
Hepimiz aynı şeyi bekliyoruz allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...millet yumurtlama gününü bile takip etmiyor oluyo umudunu kaybetme inşallah tutmuşturYa tatile gidiyorduk maalesef yolda geçti öncesi , fırsat olmadı.. ama tabi yumurtlama geç olduysa belki yaşamamıştır spermler.. pikten ne kadar sonra yumurta çatlıyor? 2 gün sürse bile pik ilk gün çatlama ihtimali yok mu? LH düşerken mi çatlıyor?
Günaydın canım belki erken diye çıkmamıştır hakkımızda hayırlısıKızlar test yaptım hiç birşey çıkmadı
selam ben de usmle baktirdim bugun 14 gun gecti ama regl olmadim testim de negatif(kızlar bu ay ovülasyon testiyle takip yaptım bakalım sonuç ne olacak gelin hep birlikte konuşalım ve günü bekliyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?