Gebeliğe Hazırlık BAT günü 20-21 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanki biraz etkilendim ya
Gebelik testi aldım iki tane yarın çıkar mı çıkmaz mı emin değilim ama

5 temmuz ovulasyon testinde pik, 6 temmuz gece ilişki.. bugün ilişkiden sonra 10. Gün.. idrar testi negatif. Ne zaman keseyim umudu, adet olunca mı..

Erken gebelik testi ile yaptim zaten hiç hamis hissetmiyordum kendimi

Eklentiler

• 20190716_191654.jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 47
5 temmuz ovulasyon testinde pik, 6 temmuz gece ilişki.. bugün ilişkiden sonra 10. Gün.. idrar testi negatif. Ne zaman keseyim umudu, adet olunca mı..
Canım çatlamana bakmış miydin benimde 5 inde çatlama oldu yarın test yapmaya korkuyorum bende

Benimde 23temmuzu bekliycem gecen ay olmadı bakalım bu ay nolcak inşallah rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin

Benim iki gün pik oldu

Benim iki gün pik oldu üçüncü gün çatladı canım

5inde Akşam piki gördüm ,ertesi gün gitgide açıldı pik , eşitlendi 6sında akşama kadar, o gece ilişki oldu ama sonra test yapamadım açıldı mı silindi mi bilmiyorum.. 5 inde gündüz doktora gitmiştim yumurtam yaklaşık 18 mm di..

Diğer günler oldu mu peki değerlendirdiniz mi yani

Diğer günler oldu mu peki değerlendirdiniz mi yani

Ya tatile gidiyorduk maalesef yolda geçti öncesi , fırsat olmadı.. ama tabi yumurtlama geç olduysa belki yaşamamıştır spermler.. pikten ne kadar sonra yumurta çatlıyor? 2 gün sürse bile pik ilk gün çatlama ihtimali yok mu? LH düşerken mi çatlıyor?

Hepimiz aynı şeyi bekliyoruz allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...millet yumurtlama gününü bile takip etmiyor oluyo umudunu kaybetme inşallah tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…