Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim bata 9 gün var daha adet belirtisi 9 gün önceden belli olurmu sizce adet hissim var yaaa

canım ben şimdi bir hafta kala test yapıcam benim içinde erken ama kiminde de 10 gün kala bile çıkıyor silik çizgi
döllenme zamanına bağlı sanırım

canım ben şimdi bir hafta kala test yapıcam benim içinde erken ama kiminde de 10 gün kala bile çıkıyor silik çizgi
döllenme zamanına bağlı sanırım
Benim yumurtlama zamanım pazartesiydi çatlamış yumurtam vardı birliktelikte oldu şimdi adet hissim var dahaa adetime 9 gün olunca hatta gecikirim genelde düzenli olmaz aklıma takıldı

Kizlar eger ben hamileysem adet belirtileri disinda hicbir belirtim yok extradan.hatta bugun adet gunum olmadim henuz ama adet belirtilerim bile bugün yok.yani vücudunuzu cok fazla dinlemeyin ve kendinizi umitlendirmeyin.sonrasinda cok uzuluyor insan.ben 2. Bebisimi dusunuyorum.kismet olursa insallah.tecrubeli biri olaraktan sizlere yazmak istedim.

Kizlar eger ben hamileysem adet belirtileri disinda hicbir belirtim yok extradan.hatta bugun adet gunum olmadim henuz ama adet belirtilerim bile bugün yok.yani vücudunuzu cok fazla dinlemeyin ve kendinizi umitlendirmeyin.sonrasinda cok uzuluyor insan.ben 2. Bebisimi dusunuyorum.kismet olursa insallah.tecrubeli biri olaraktan sizlere yazmak istedim.
Doğru söylüyosun..ben bu ay yeterince umutsuzdum zaten şimdi bu daha iyi geldi:super:

Sizlerin de yumurtlama döneminde Yumurta agrisiyla batma oluyor mu rahim de ? İki gündür resmen adet olucakmisim gibi sancilarim gelip gidiyor rahmim zonkluyor surekli belim agriyor. ilk defa yumurtlama zamanim da bukadar agri Yasiyorum,ictigim bitkilerden mi oturdugum buhardan mi bir tuhaflik anormallik var bu sefer:işsiz::KK43:

X