- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.001
kızlar bat günü test yapıp hamileliği öğrenme olasılıgı cok yüksek mi , yoksa az mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu soruyu bende merak ediyorum cnm bat günümü yoksa bikaç gün daha beklemekmi gerekiyo diyorum, tabi adet olmzsam.kızlar bat günü test yapıp hamileliği öğrenme olasılıgı cok yüksek mi , yoksa az mı ?
Canim hcg hormonuna bağlı bisey bu yüksekse çıkar değilse geçmesi lazım bi kaç gün ama çoğu kişi bat günü ya da 1 gün öncesi de dahil o zamanlarda öğrenmiş ben de dahilim buna bat günümde öğrenmiştimkızlar bat günü test yapıp hamileliği öğrenme olasılıgı cok yüksek mi , yoksa az mı ?
Hyr ancak rahm filminde görüluyor cnm
Bu soruyu bende merak ediyorum cnm bat günümü yoksa bikaç gün daha beklemekmi gerekiyo diyorum, tabi adet olmzsam.
Senin bat nezaman ?
Canim hcg hormonuna bağlı bisey bu yüksekse çıkar değilse geçmesi lazım bi kaç gün ama çoğu kişi bat günü ya da 1 gün öncesi de dahil o zamanlarda öğrenmiş ben de dahilim buna bat günümde öğrenmiştim
Aynen canim daha erken sabret biraz adetin de gecikiyomus zaten sen bekle yine geçmesini sonra yaparsinGeçen ay adet gecikmesi yasadıgım için bu ay da hemen test arayıslarına erkenden girmeyeyim dedim . Cünkü bu defa da daha idrarda cıkmıyordur diye umut ediyo insan adet görmeyince .
Benimde bat cumartesi günü 15.gün olmuş olacak, zaten adet olmzsamda en geç pazar yaparım die düşünüyorum. İnsan nekadar erken yapmayayim desede içinden dürtükleyen var sanki duramıyo :) hakkımızda hayırlısı inş pozitif görürüz cnmBenim bat yarın , geçen ay 8 gün adet gecikmesi oldu kan vermiştim tabi negatifti, o yüzden büyük konustum 7 gün geçmeden yapmıcam diye :)) ama şimdi bat gelince yine test alasım geldi
Benimde bat cumartesi günü 15.gün olmuş olacak, zaten adet olmzsamda en geç pazar yaparım die düşünüyorum. İnsan nekadar erken yapmayayim desede içinden dürtükleyen var sanki duramıyo :) hakkımızda hayırlısı inş pozitif görürüz cnm
Aynen canim daha erken sabret biraz adetin de gecikiyomus zaten sen bekle yine geçmesini sonra yaparsin
Göğüs hassasiyeti kasık bel ağrısı bunlar genelde ignenin etkisi diolar oyüzden benim pek ümidim kalmadı nasip artıkEvet dirtüklüyor bişi :)) inşallah hakkımızda hayırlısı olsun , inşş pozitifi görürüzz bu defa
Göğüs hassasiyeti kasık bel ağrısı bunlar genelde ignenin etkisi diolar oyüzden benim pek ümidim kalmadı nasip artık
Belirtiler hamilelik belirtisiyle çok benziyo ama her sancı hassasiyet gebelik belirtisi olmuyo malesef, bazilarida hiç belirti yaşamıyo bi bakiyosun hamile, herkeste farklı işte. Ben oğlum da heran adet olacakmışm gibi ağrılarim vardı uykumdan kivranarak uyaniyodum o derece ama şükür nasip etti Rabbim. Test yaparsan haber edersin cnmBenm de hiç hamilelik belirtim yok acıkcası şişkinim sadece o kadar , üç dört gün önce bembeyaz akıntı geldi o kadar o da neyin nesi anlamadım
Belirtiler hamilelik belirtisiyle çok benziyo ama her sancı hassasiyet gebelik belirtisi olmuyo malesef, bazilarida hiç belirti yaşamıyo bi bakiyosun hamile, herkeste farklı işte. Ben oğlum da heran adet olacakmışm gibi ağrılarim vardı uykumdan kivranarak uyaniyodum o derece ama şükür nasip etti Rabbim. Test yaparsan haber edersin cnm
Amin cnm Sağol sıpa biraz uğraştırdi:) ama tedaviylede olsa şükürki geldi paşam. Rabbim en yakin zamanda sanada tattirsin inş cnm, oğluşumada kardeş.Allah bağışlasın oğlun varmış benim ilk olcak çalısmalara devam Haberdar ederim tabiii
AmiiiiiinnAmin cnm Sağol sıpa biraz uğraştırdi:) ama tedaviylede olsa şükürki geldi paşam. Rabbim en yakin zamanda sanada tattirsin inş cnm, oğluşumada kardeş.
Anestezili yapacakmis doktorum oyle soyledi ama korkuyorumda cok sigara iciyorum anestezi korkutuyor beniBn anestezisiz çekildim hiçte canım acimadı çok az bı kasık ağrısı o da normal korkmuştum o kdar boşa korkmusum sakın korkma
Anestezili yapacakmis doktorum oyle soyledi ama korkuyorumda cok sigara iciyorum anestezi korkutuyor beni