Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• hsg.jpg
    hsg.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 57
Bu soruyu bende merak ediyorum cnm bat günümü yoksa bikaç gün daha beklemekmi gerekiyo diyorum, tabi adet olmzsam.
Senin bat nezaman ?

Benim bat yarın , geçen ay 8 gün adet gecikmesi oldu kan vermiştim tabi negatifti, o yüzden büyük konustum 7 gün geçmeden yapmıcam diye :)) ama şimdi bat gelince yine test alasım geldi

Canim hcg hormonuna bağlı bisey bu yüksekse çıkar değilse geçmesi lazım bi kaç gün ama çoğu kişi bat günü ya da 1 gün öncesi de dahil o zamanlarda öğrenmiş ben de dahilim buna bat günümde öğrenmiştim

Geçen ay adet gecikmesi yasadıgım için bu ay da hemen test arayıslarına erkenden girmeyeyim dedim . Cünkü bu defa da daha idrarda cıkmıyordur diye umut ediyo insan adet görmeyince .

Benim bat yarın , geçen ay 8 gün adet gecikmesi oldu kan vermiştim tabi negatifti, o yüzden büyük konustum 7 gün geçmeden yapmıcam diye :)) ama şimdi bat gelince yine test alasım geldi
Benimde bat cumartesi günü 15.gün olmuş olacak, zaten adet olmzsamda en geç pazar yaparım die düşünüyorum. İnsan nekadar erken yapmayayim desede içinden dürtükleyen var sanki duramıyo :) hakkımızda hayırlısı inş pozitif görürüz cnm

Benimde bat cumartesi günü 15.gün olmuş olacak, zaten adet olmzsamda en geç pazar yaparım die düşünüyorum. İnsan nekadar erken yapmayayim desede içinden dürtükleyen var sanki duramıyo :) hakkımızda hayırlısı inş pozitif görürüz cnm

Evet dirtüklüyor bişi :)) inşallah hakkımızda hayırlısı olsun , inşş pozitifi görürüzz bu defa

Benm de hiç hamilelik belirtim yok acıkcası şişkinim sadece o kadar , üç dört gün önce bembeyaz akıntı geldi o kadar o da neyin nesi anlamadım
Belirtiler hamilelik belirtisiyle çok benziyo ama her sancı hassasiyet gebelik belirtisi olmuyo malesef, bazilarida hiç belirti yaşamıyo bi bakiyosun hamile, herkeste farklı işte. Ben oğlum da heran adet olacakmışm gibi ağrılarim vardı uykumdan kivranarak uyaniyodum o derece ama şükür nasip etti Rabbim. Test yaparsan haber edersin cnm :KK66:

Belirtiler hamilelik belirtisiyle çok benziyo ama her sancı hassasiyet gebelik belirtisi olmuyo malesef, bazilarida hiç belirti yaşamıyo bi bakiyosun hamile, herkeste farklı işte. Ben oğlum da heran adet olacakmışm gibi ağrılarim vardı uykumdan kivranarak uyaniyodum o derece ama şükür nasip etti Rabbim. Test yaparsan haber edersin cnm :KK66:

Allah bağışlasın oğlun varmış benim ilk olcak çalısmalara devam Haberdar ederim tabiii

Anestezili yapacakmis doktorum oyle soyledi ama korkuyorumda cok sigara iciyorum anestezi korkutuyor beni

Anesteziden hiç korkma o zaman azıcık uyutcaklar zaten bn gerek duymadım ama doktorun daha iyi bilir kimisinin çok ağrısı oluyomus çok şükür bnde olmadı ama ilaçtan mi bilmiyorum ishal ve mide bulantısı oldu

X