Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben de varım bat 20 agustos, nasıl beklemeli bilmem:) Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah

gebelik varsa çıkabilir de çıkmayabilir de
ama bende testi tavsiye ettim :)
çünkü ben dayanamaz yaprdım
Altı gün önceden başlıyordum ben testlere ama hep negatif bu ay çatlatma ignesi oldum test pozitif çıkarmış 14 gün önce yaparsam, zaten 15. Gün batım. Bekliycem mecbur

Altı gün önceden başlıyordum ben testlere ama hep negatif bu ay çatlatma ignesi oldum test pozitif çıkarmış 14 gün önce yaparsam, zaten 15. Gün batım. Bekliycem mecbur

inşallah güzel haberler verirsin canım az sabretcez benimde bat 28 ağustos'ta
bekleyelim sabırla

benim 23 ünde bat. ama 26 sında tatile çıkacağız. adet geciktirici almayı düşündüğüm için bebek çalışmalarına ara vermeyi düşünüyorum reglim bittikten sonra 1 sefer korunmasız olarak beraber olduk (takvimim uygulamasına göre yumurtlama günüm değildi ama gebelik şansı orta diyordu.) o bir seferde tutmuş mudur bilmiyorum.

Benim 13 agustos 6 gun kaldi idrar testi yapsam cikma ihtimali var mi acaba

Ben kaybettiğim gebeliğim de dört gün önceden çift çizgiyi baya baya görmüştüm, yaklaşık 5 test yapmıştım en ucuzundan en pahalısına kadar ama hepsinde görünmüştü, iki gün daha bekle yap bence

Adet geciktirici battan 3 gün önce alınmaya başlanmıyor mu? 23 ünde test yap ona göre kullanırsın geciktiriciyi, bazen takvim tutmuyormuş yumurtlamada ya tuttuysa canım

test yapsana kızzz :))
Kuzum dün akşam yaptim negatif yaa
Adet belirtilerim de yok gögüslerim acirdi yok cenemde sivilcem cikardi oda yok. Bu ay ovulasyon testi kullanmistim eger dogru yaptimsa yumurtladim da. Tutmadiysa 14 gun sonra adet olmam gerekmez mii ??? Kafam da deli sorular

Hadi varsa testin yap, hep beraber sevinelim
Kuzum dedigim gibi dün akşam yaptim negatif
Adet belirtilerim de yok gögüslerim acirdi yok cenemde sivilcem cikardi oda yok. Bu ay ovulasyon testi kullanmistim eger dogru yaptimsa yumurtladim da. Tutmadiysa 14 gun sonra adet olmam gerekmez mii ??? Kafam da deli sorular

Ah bi dayanabilsem adet gunume kadar meraktan catlamak uzereyim hep de kasiklarim adet olmusum ya da olacakmsm gibi agriyo inşallah hamileyimdir

Bugün adet olmazsan sabah ilk idrarınla yap bakalım bi de, ayy bu kafamızdaki sorular zaten kaç yıllık kadın doğumculara taş çıkarcaz yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…