Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet geciktirici battan 3 gün önce alınmaya başlanmıyor mu? 23 ünde test yap ona göre kullanırsın geciktiriciyi, bazen takvim tutmuyormuş yumurtlamada ya tuttuysa canım

evet 3 gün önce alınıyor da hamilelik oluştuysa o zamana kadar almam doğru olmaz. o yüzden bir sefer birliktelik oldu ama başka olmasa mı diyorum korunmasız olarak. kararsızım...

evet 3 gün önce alınıyor da hamilelik oluştuysa o zamana kadar almam doğru olmaz. o yüzden bir sefer birliktelik oldu ama başka olmasa mı diyorum korunmasız olarak. kararsızım...
Test yaparsın işte adet gününde ona göre alırsın geciktiriciyi, ama riske atmam diyorsan korunun bundan sonrakilerde canım

Test yapmak için çarşambayı beklicem kızlar. Çünkü tek çizgiyi görmek istemiyorum. Eğer çarşambaya kadar adet olmazsam carsamba sabah yapicam inşallah. Ama umudum gitti sanki adet olacakmış gibi hissediyorum.

Kızlar bni de alın aranıza:dondurma:bat 22 ağustos şuan yumurtlama dönemindeyim ama daha olmadı galiba hepimiz bebişkere kavuşuruz inşallahh:dua::dua::dua:

Bat 17 agustos... Bu 5. Deneme ve 1 yıl oldu evleneli, Rabbim hepimize evlat kokusunu nasip etsin inşallah, güzel haberleri burada paylaşalım canlar

Bat 17 agustos... Bu 5. Deneme ve 1 yıl oldu evleneli, Rabbim hepimize evlat kokusunu nasip etsin inşallah, güzel haberleri burada paylaşalım canlar
Amin canım inşallah bnm de 3. Deneme hiç doktora gittin mi reglin dzenli mi çok soru sordum kusura bakma:KK17:

Ee kizlar ne var ne yok bakalim belirtinjz var mı :)
Merhaba yeni katıldım bende en son 8tem olmuştum bat 5ags yani 3 gün geçti benim asla gecikmezdi hep 2 3 gün önce olur bakalım nolcak testte yapmadım 8i gecsin diye bekliyorm yoksa hayal kırıklığı yaşıyorum belki geç yumurtlaması dur diyorum ama tek belirtim beyaz akıntı olması su gibi normalde adete yakın olmazdi hiç ümidim de yok inşallah hepimiz en kısa zamanda çift çizgiyi goruruz

Merhaba yeni katıldım bende en son 8tem olmuştum bat 5ags yani 3 gün geçti benim asla gecikmezdi hep 2 3 gün önce olur bakalım nolcak testte yapmadım 8i gecsin diye bekliyorm yoksa hayal kırıklığı yaşıyorum belki geç yumurtlaması dur diyorum ama tek belirtim beyaz akıntı olması su gibi normalde adete yakın olmazdi hiç ümidim de yok inşallah hepimiz en kısa zamanda çift çizgiyi goruruz
Hoş geldiniz inşallah isteyen herkez burada hamileyimmm diye yazar inşallah onlardan biride siz olursunuz rabbim gonlunuzdekini versin inşallah

X