- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Göğüsler ne durumda onlar da hemen su toplamış gibi olur? İnşallah hamilesindir canım
Bastirinca çok hafif bi acima var onun disinda bsy yok ve yoğun akıntım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göğüsler ne durumda onlar da hemen su toplamış gibi olur? İnşallah hamilesindir canım
Ay inşallah hamilesindir, yorma kendini dinlen bol bolBastirinca çok hafif bi acima var onun disinda bsy yok ve yoğun akıntım var
Ay inşallah hamilesindir, yorma kendini dinlen bol bol
Adet geciktirici battan 3 gün önce alınmaya başlanmıyor mu? 23 ünde test yap ona göre kullanırsın geciktiriciyi, bazen takvim tutmuyormuş yumurtlamada ya tuttuysa canım
Test yaparsın işte adet gününde ona göre alırsın geciktiriciyi, ama riske atmam diyorsan korunun bundan sonrakilerde canımevet 3 gün önce alınıyor da hamilelik oluştuysa o zamana kadar almam doğru olmaz. o yüzden bir sefer birliktelik oldu ama başka olmasa mı diyorum korunmasız olarak. kararsızım...
Test yaparsın işte adet gününde ona göre alırsın geciktiriciyi, ama riske atmam diyorsan korunun bundan sonrakilerde canım
O zaman bu ayı boş geçin tatlım, korunun madem riske atmaregl gecikmeden yapılan testler yanıltıcı olabiliyormuş. regle 3-4 gün kala yapılan hamilelik testleri ne derece güvenilir olur acaba?
Ayy yapasimda yok negatifi gördükten sonra e maşallah arastira arastira bizde kadin dogumcu kadar oldukBugün adet olmazsan sabah ilk idrarınla yap bakalım bi de, ayy bu kafamızdaki sorular zaten kaç yıllık kadın doğumculara taş çıkarcaz yakında
Amin canım inşallah bnm de 3. Deneme hiç doktora gittin mi reglin dzenli mi çok soru sordum kusura bakmaBat 17 agustos... Bu 5. Deneme ve 1 yıl oldu evleneli, Rabbim hepimize evlat kokusunu nasip etsin inşallah, güzel haberleri burada paylaşalım canlar
Merhaba yeni katıldım bende en son 8tem olmuştum bat 5ags yani 3 gün geçti benim asla gecikmezdi hep 2 3 gün önce olur bakalım nolcak testte yapmadım 8i gecsin diye bekliyorm yoksa hayal kırıklığı yaşıyorum belki geç yumurtlaması dur diyorum ama tek belirtim beyaz akıntı olması su gibi normalde adete yakın olmazdi hiç ümidim de yok inşallah hepimiz en kısa zamanda çift çizgiyi goruruzEe kizlar ne var ne yok bakalim belirtinjz var mı :)
Hoş geldiniz inşallah isteyen herkez burada hamileyimmm diye yazar inşallah onlardan biride siz olursunuz rabbim gonlunuzdekini versin inşallahMerhaba yeni katıldım bende en son 8tem olmuştum bat 5ags yani 3 gün geçti benim asla gecikmezdi hep 2 3 gün önce olur bakalım nolcak testte yapmadım 8i gecsin diye bekliyorm yoksa hayal kırıklığı yaşıyorum belki geç yumurtlaması dur diyorum ama tek belirtim beyaz akıntı olması su gibi normalde adete yakın olmazdi hiç ümidim de yok inşallah hepimiz en kısa zamanda çift çizgiyi goruruz
İnşallah cnim bütün isteyenlere nasip etsin rabbim içinde sanada bnadaHoş geldiniz inşallah isteyen herkez burada hamileyimmm diye yazar inşallah onlardan biride siz olursunuz rabbim gonlunuzdekini versin inşallah
Asıl sen de ne var ne yok :) adet olmadın inşallah, uyku durumun nasıl mide bulantın falan?Ee kizlar ne var ne yok bakalim belirtinjz var mı :)