- 21 Mayıs 2017
- 78
- 125
- 34
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Benim bat 21 agustos bizde bekliyoruz bakalim hayirlisi olur ins doktor yumurtalarda kist var bu ay olmaz dedi ama biz yinede degerlendirdik Allahtan umit kesilmez
Benim yaklaşık 5 gündür falan kasiklarimda agri var cook hafif regl sancisi gibi normalde reglimin 2. Günü falan sancim olur öncesinde olmazdi. Bu sanci iyiye isaret mi bilmiyorum. Bikac gün daha sabredip idrar testi yapicam.
10 ağustosne zaman canım bat
10 ağustos
Canim gecen sefer de cok erken ogrendim 2 günlük bi sevinc yasayip kimyasal gebelik olduğunu öğrendim o yüzden kendimi tutuyorum test yapmamak için sonradan kaybettiğini hissetmek çok üzüyor insanı çarşambaya kadar dayanmayi planliyorum carsamba sabah namazina kalktigimdaki ilk idrarla test yapicam insallahaz kalmış ben olsam şimdiden başlamıştım test yapmaya :)
belirtilerin gebelikten olabilir canım o halde
Ins canim benim valla bende umutluyum bakalim hayirlisihayatım benim kistim vardı hemde biri patlamıştı hamile kaldım bakma sen dr a bana da öyle demişti ilk bebeğimde
İnşallahbu ay sonuna herkes bebişine kavusur inşallah
Ben ekim ayinda 1 gun arayla deneyerek hamile kaldim ama kurtaj oldum. Yine ayni sekilde deneyecegim.Ben kullanmıyorum
Ben bi türlü sipariş edemiyorum ya sadece n.11 de bide hepsi burada da var onlarda kapıda ödeme yok kredi kartı ama bnde kredi kartı kullanmıyorum eşim de kullanmıyor çok istiyorum yoksa almayı ama alamıyorum
Eczanelerde de var ama biraz daha pahalı oluyor.Ben bi türlü sipariş edemiyorum ya sadece n.11 de bide hepsi burada da var onlarda kapıda ödeme yok kredi kartı ama bnde kredi kartı kullanmıyorum eşim de kullanmıyor çok istiyorum yoksa almayı ama alamıyorum
Yok malesefbiz de kredi kartı kullanmıyoruz ben kullanmayı bilmediğimi farkettiğimde iptal ettik
o bayagı sıkıntı oluyor yokmu bir tanıdığın kartıyla alsanız
Evet biliyorum sordum çok pahalı o yüzden alamıyorumEczanelerde de var ama biraz daha pahalı oluyor.
Merhaba arkadaslar. Benim dedigim gibi 10 agustos. Bugün minicik kahverengi lekelenmem du sabah devami gelmedi. Sanırım erken regl olucam bu ay bosa gitti