Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim yaklaşık 5 gündür falan kasiklarimda agri var cook hafif regl sancisi gibi normalde reglimin 2. Günü falan sancim olur öncesinde olmazdi. Bu sanci iyiye isaret mi bilmiyorum. Bikac gün daha sabredip idrar testi yapicam.

Benim bat 21 agustos bizde bekliyoruz bakalim hayirlisi olur ins doktor yumurtalarda kist var bu ay olmaz dedi ama biz yinede degerlendirdik Allahtan umit kesilmez

hayatım benim kistim vardı hemde biri patlamıştı hamile kaldım bakma sen dr a bana da öyle demişti ilk bebeğimde

Benim yaklaşık 5 gündür falan kasiklarimda agri var cook hafif regl sancisi gibi normalde reglimin 2. Günü falan sancim olur öncesinde olmazdi. Bu sanci iyiye isaret mi bilmiyorum. Bikac gün daha sabredip idrar testi yapicam.

ne zaman canım bat

az kalmış ben olsam şimdiden başlamıştım test yapmaya :)
belirtilerin gebelikten olabilir canım o halde
Canim gecen sefer de cok erken ogrendim 2 günlük bi sevinc yasayip kimyasal gebelik olduğunu öğrendim o yüzden kendimi tutuyorum test yapmamak için sonradan kaybettiğini hissetmek çok üzüyor insanı çarşambaya kadar dayanmayi planliyorum carsamba sabah namazina kalktigimdaki ilk idrarla test yapicam insallah

İnşallah ya bende çok umutluyum kızlar bende haziranda düşük yaptım temmuzda olmadı bu ay çok dua ettim 10.000 "rabbi hebli minessalihin" çektim 33.günüm bugün 33 Meryem suresini okudum 41 e tamamlayacagim bal tarçın çörek otu karışımı uyguladım yakı yapıştırdım ama inşallah tutar ya

Ben bi türlü sipariş edemiyorum ya sadece n.11 de bide hepsi burada da var onlarda kapıda ödeme yok kredi kartı ama bnde kredi kartı kullanmıyorum eşim de kullanmıyor çok istiyorum yoksa almayı ama alamıyorum

Ben bi türlü sipariş edemiyorum ya sadece n.11 de bide hepsi burada da var onlarda kapıda ödeme yok kredi kartı ama bnde kredi kartı kullanmıyorum eşim de kullanmıyor çok istiyorum yoksa almayı ama alamıyorum

biz de kredi kartı kullanmıyoruz ben kullanmayı bilmediğimi farkettiğimde iptal ettik

o bayagı sıkıntı oluyor yokmu bir tanıdığın kartıyla alsanız

Merhaba arkadaslar. Benim dedigim gibi 10 agustos. Bugün minicik kahverengi lekelenmem du sabah devami gelmedi. Sanırım erken regl olucam bu ay bosa gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…