- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Kızlar ben de varım bat 20 agustos, nasıl beklemeli bilmem:) Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi idrar testi yapsan mı ki? Bekleyecek misin adetini?Merhaba arkadaslar. Benim dedigim gibi 10 agustos. Bugün minicik kahverengi lekelenmem du sabah devami gelmedi. Sanırım erken regl olucam bu ay bosa gitti
Bi idrar testi yapsan mı ki? Bekleyecek misin adetini?
Benim de bugün hahahyt
Altı gün önceden başlıyordum ben testlere ama hep negatif bu ay çatlatma ignesi oldum test pozitif çıkarmış 14 gün önce yaparsam, zaten 15. Gün batım. Bekliycem mecburgebelik varsa çıkabilir de çıkmayabilir de
ama bende testi tavsiye ettim :)
çünkü ben dayanamaz yaprdım
Hadi varsa testin yap, hep beraber sevinelimBenim de bugün hahahyt
Altı gün önceden başlıyordum ben testlere ama hep negatif bu ay çatlatma ignesi oldum test pozitif çıkarmış 14 gün önce yaparsam, zaten 15. Gün batım. Bekliycem mecbur
İnşallah kuzum inşallah bebişlerimiz gelir bu ayinşallah güzel haberler verirsin canım az sabretcez benimde bat 28 ağustos'ta
bekleyelim sabırla
Benim 13 agustos 6 gun kaldi idrar testi yapsam cikma ihtimali var mi acaba
Benim 13 agustos 6 gun kaldi idrar testi yapsam cikma ihtimali var mi acaba
benim 23 ünde bat. ama 26 sında tatile çıkacağız. adet geciktirici almayı düşündüğüm için bebek çalışmalarına ara vermeyi düşünüyorum reglim bittikten sonra 1 sefer korunmasız olarak beraber olduk (takvimim uygulamasına göre yumurtlama günüm değildi ama gebelik şansı orta diyordu.) o bir seferde tutmuş mudur bilmiyorum.
Kuzum dün akşam yaptim negatif yaatest yapsana kızzz :))
Kuzum dedigim gibi dün akşam yaptim negatifHadi varsa testin yap, hep beraber sevinelim
Ben kaybettiğim gebeliğim de dört gün önceden çift çizgiyi baya baya görmüştüm, yaklaşık 5 test yapmıştım en ucuzundan en pahalısına kadar ama hepsinde görünmüştü, iki gün daha bekle yap bence
Göğüsler ne durumda onlar da hemen su toplamış gibi olur? İnşallah hamilesindir canımAh bi dayanabilsem adet gunume kadar meraktan catlamak uzereyim hep de kasiklarim adet olmusum ya da olacakmsm gibi agriyo inşallah hamileyimdir
Bugün adet olmazsan sabah ilk idrarınla yap bakalım bi de, ayy bu kafamızdaki sorular zaten kaç yıllık kadın doğumculara taş çıkarcaz yakındaKuzum dedigim gibi dün akşam yaptim negatif
Adet belirtilerim de yok gögüslerim acirdi yok cenemde sivilcem cikardi oda yok. Bu ay ovulasyon testi kullanmistim eger dogru yaptimsa yumurtladim da. Tutmadiysa 14 gun sonra adet olmam gerekmez mii ??? Kafam da deli sorular