- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Olmazz öyle adamlar değişiklik istiyorkizlar mesajlariniza guldum yaaa
bizde robotlasmistik tak fisi bitir isi ayaklar havaya tey tey ugras dur
Büyüyodur tabikiii ama bnm 2 gün geç oldu yumurta bnce soğndan bu ay hissettim resmen yumurtladığımıC Chivas Regal canim simdi yumurtaligimda agri hissettim bugun 9. gundu buyuyormu dersin soganla otlar bosuna gitmesinde
adam robotlasiyor cocuk icin yapiyoz zaten diyede bahane gecti eline isi kisadan götürüyordu gecen ay bu ay yumurtlama gunlerimi soylemicem yoksa adamin tadi kalmiyor:)))))))Olmazz öyle adamlar değişiklik istiyor
kizlar mesajlariniza guldum yaaa
bizde robotlasmistik tak fisi bitir isi ayaklar havaya tey tey ugras dur
valla canim ben sabahlari sogan oglenleri otlar bakalim carsamba gunu doktor bakacak büyümüşmu diye buyumusse otlardanmi sogan dan mi bilemicem rabi buyurse:))Büyüyodur tabikiii ama bnm 2 gün geç oldu yumurta bnce soğndan bu ay hissettim resmen yumurtladığımı
bizimki birde ayagimi silkeliyor sanki hali cirpiyor napiyorsun diye bagirdim gecen ayda catlama ignesi olmustum zaten agrilarim vardi adam bacaklarimi sallayibcaBizde de durum aynı vallaben yapmasam kocam hadi ayaklarını kaldırmayı unuttun diyor
Aynen yaa dün ovu testi çift çizgi çıktı attım resmini akşam dedim bgün boş gün yaaa nye ama bgün yumurtladın sen bgün çok önemli dyo manyakBizde de durum aynı vallaben yapmasam kocam hadi ayaklarını kaldırmayı unuttun diyor
Tam şuanda soğan suyum burnumdan çıkıcaktı nerdeysebizimki birde ayagimi silkeliyor sanki hali cirpiyor napiyorsun diye bagirdim gecen ayda catlama ignesi olmustum zaten agrilarim vardi adam bacaklarimi sallayibcadaha derine inecek.mantiginda
bizimki birde ayagimi silkeliyor sanki hali cirpiyor napiyorsun diye bagirdim gecen ayda catlama ignesi olmustum zaten agrilarim vardi adam bacaklarimi sallayibcadaha derine inecek.mantiginda
niye kizTam şuanda soğan suyum burnumdan çıkıcaktı nerdeyse
Canım benim, hepimize insallah bitanemAmin canlar inşallah ikinizede gelir
hee kiz bende cok duydum dr yazilarindada var bu bilgi aferin bosver kocani nefes alsin yeter bu ara gerekli sanaHe bu arada kızlar doğru mu bilmem ama sabah sperm hareketliliği daha çokmuş bi yerde okumuştum bn de yumoşu bgün çatlattım ya sabah atladım adamın üstüne uyurken garibim ne olduğunu şaşırdı
Sende ayaklarını cırpsaydın hahahaha kızlar yazdıklarınızı okudum simdi alemsiniz ya benim ayagım kırıktı ya ondan hep havadaydı bakalım faydasını görcem mi :)He bu arada kızlar doğru mu bilmem ama sabah sperm hareketliliği daha çokmuş bi yerde okumuştum bn de yumoşu bgün çatlattım ya sabah atladım adamın üstüne uyurken garibim ne olduğunu şaşırdı
He bu arada kızlar doğru mu bilmem ama sabah sperm hareketliliği daha çokmuş bi yerde okumuştum bn de yumoşu bgün çatlattım ya sabah atladım adamın üstüne uyurken garibim ne olduğunu şaşırdı
Aynen yaa dün ovu testi çift çizgi çıktı attım resmini akşam dedim bgün boş gün yaaa nye ama bgün yumurtladın sen bgün çok önemli dyo manyak
Sende ayaklarını cırpsaydın hahahaha kızlar yazdıklarınızı okudum simdi alemsiniz ya benim ayagım kırıktı ya ondan hep havadaydı bakalım faydasını görcem mi :)
Yapılacaklar listesini ezberledik karı koca uyguluyoruzsanki biri eksik kalsa ezber bozulacak da tutmayacak gibi
Hadi bakalım takipteyim faydasını grürsen iki ayağımı birden alcam alçıyaSende ayaklarını cırpsaydın hahahaha kızlar yazdıklarınızı okudum simdi alemsiniz ya benim ayagım kırıktı ya ondan hep havadaydı bakalım faydasını görcem mi :)
Sorma bn bnmkine keçiboynuzu kürü yapıyorum eve gelir gelmez bnm kürüm nerde dyo o da sıyırdı kafayı baktı bnden kurtuluş yokYapılacaklar listesini ezberledik karı koca uyguluyoruzsanki biri eksik kalsa ezber bozulacak da tutmayacak gibi