Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizde de durum aynı valla ben yapmasam kocam hadi ayaklarını kaldırmayı unuttun diyor
bizimki birde ayagimi silkeliyor sanki hali cirpiyor napiyorsun diye bagirdim gecen ayda catlama ignesi olmustum zaten agrilarim vardi adam bacaklarimi sallayibca daha derine inecek.mantiginda

He bu arada kızlar doğru mu bilmem ama sabah sperm hareketliliği daha çokmuş bi yerde okumuştum bn de yumoşu bgün çatlattım ya sabah atladım adamın üstüne uyurken garibim ne olduğunu şaşırdı
hee kiz bende cok duydum dr yazilarindada var bu bilgi aferin bosver kocani nefes alsin yeter bu ara gerekli sana

He bu arada kızlar doğru mu bilmem ama sabah sperm hareketliliği daha çokmuş bi yerde okumuştum bn de yumoşu bgün çatlattım ya sabah atladım adamın üstüne uyurken garibim ne olduğunu şaşırdı
Sende ayaklarını cırpsaydın hahahaha kızlar yazdıklarınızı okudum simdi alemsiniz ya benim ayagım kırıktı ya ondan hep havadaydı bakalım faydasını görcem mi :)

Hahahahahahaha Evet öyle olurmuş ay bizim adamlara mavi çatı damızlık kullanilan erkekler dernegi accaklar ,

Sende ayaklarını cırpsaydın hahahaha kızlar yazdıklarınızı okudum simdi alemsiniz ya benim ayagım kırıktı ya ondan hep havadaydı bakalım faydasını görcem mi :)
Hadi bakalım takipteyim faydasını grürsen iki ayağımı birden alcam alçıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…