Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ben her gün cuf cuf yapmıyorum eşime kalsa günde 2 kez yapardaben izin vermiyorum doktor bana düzenli ilişki dedi yani 1 gün var 1 gün yok biz öyle yapıyoz da bu ay çok düzensiz oldu bakalım tutacak mi
Benim eşim ezberledi 1 gun yap bir gun yapma.kurallara uyuyoruz

Selamm kizlaaar allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah. Bende bu ay çalıştım bakalım nolcak.beni de listeye ekler misiniz ? Bat 20 ağustos Onur_hira_ela

Yarın ama ümit yok bnde belim agrio
Olur mu öyle dusunme. Zaten hamileliğin ilk belirtileri ile regl dönemi belirtileri aynı. O yüzden insanlar tam tahmin edemiyor. Ben ilk hamileligimde yok ya insan hissetmez mi karnim ağrıyor yarın adet olcam kesin dedim bi baktım olmadım ve test pozitif. Kesinlikle içe doğan bişey değil. İnşallah olmazsın ve hamilesin dır canım. Değilsen bile önümüzdeki ay inşallah tatlı bi bebisin olur

Bnm kocamda yumurtlama dönemi rahibe oluyo yumurtlama dönemim bitio sonra coşuyor biz bu ayarı tutturamiyoz zamanlı cosmuyor adam hahaha hergün olmaz zaten sperm kalitesi düşüyor gün aşırı dedi dr bnada
O zaman fantaziye devam giy gecelikleri aç müziği kapa ışığı bak nasıl düşüye peşineaman Allah'ım beler konuşur olduk

Bata son 6, akintim var yogun değil ama, kasiklarimda hafif bir sızı var, duzenli regl olurum, beklemedeyim, inşallah bu ay hepimizin tutar. Kendimi dinleye dinleye bir hal oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…