Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kumsalın 22 agustosmus bat ı simdi baktım, baya da kalabalıgız kızlar

İnşallah hepimiz hamisizdir

Kızlar bugün sonunda lan testi yaptim ve hamileliği resmilestirdim. Beta hcg 1693 çıktı. Simdi sirada kese gorme bekleyişi ve kalp atışı stresi var. Allahim hepinize tez vakitte nasip etsin insallah.

Oy masallah bayada iyi cikmis cok sevindim belirtilerini yaz bizede umut ol :))))

İnşallah hepimiz hamisizdir

Oy masallah bayada iyi cikmis cok sevindim belirtilerini yaz bizede umut ol :))))
Sağol canım benim. Allahım sizlere de tezvakitte nasip etsin yakin zamanlarda kavusalim bebeklerimize. Benim belirtilerim adetten 1 hafta önce başladı gun icinde ara ara adet sancisina benzer ağrılar oldu ama cok keskindeğil girip girip çıkıyordu ağrı kasiklarima ben başta klimadan dolayi usuttum zannettim ama oda degistirmeme rağmen ozellikle geceleri kasiklarimda ağrı oldu hep adetten 2 gün once de kahverengi leke gordum iç camasirimda adet oluyorum galiba diye düşündüm ama gene de test yaptim cift cizgi çıktı hala da kasık ağrılarım devam ediyor ve sabah uyanıncamidemin kazindigini hissediyorum.

Amin canim bnm yok benzemio bizim belirtiler bnde yumurta akı akıntı var sari gbi rengi belimde agriyo yarinda bat olmazsam adet bakicam testle ama hic umudum yok :/

ovu testlerim inşallah tutar kızlar yaa testlere göre birkaç güne çatlicaklar

Eklentiler

• IMG_0630.JPG
    26,7 KB · Görüntüleme: 59
Valla kiz az salmak lazim isteyince olmuyor :))) ben saldım hamile kaldım inanmamistim sonra düştü gerci ama hic beklemedigim zaman kalmıştım :)))
Aynen bnde valla bi ara hiç düşünmemiştim o ay hamile kaldım bnmki de düştü ama yinede hiç takmadığım zaman kalmıştım

Valla ben her gün cuf cuf yapmıyorum eşime kalsa günde 2 kez yapardaben izin vermiyorum doktor bana düzenli ilişki dedi yani 1 gün var 1 gün yok biz öyle yapıyoz da bu ay çok düzensiz oldu bakalım tutacak mi

Valla ben her gün cuf cuf yapmıyorum eşime kalsa günde 2 kez yapardaben izin vermiyorum doktor bana düzenli ilişki dedi yani 1 gün var 1 gün yok biz öyle yapıyoz da bu ay çok düzensiz oldu bakalım tutacak mi

Bnm kocamda yumurtlama dönemi rahibe oluyo yumurtlama dönemim bitio sonra coşuyor biz bu ayarı tutturamiyoz zamanlı cosmuyor adam hahaha hergün olmaz zaten sperm kalitesi düşüyor gün aşırı dedi dr bnada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…