Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size bir sey danismak istiyorum. Eşimin bazi rahatsizliklari vardi bugun doktora gittik. Doktor epilepsi (sara) olabilir dedi. Pazartesi EEG cekilecek ve tam teşhis konulacak. Ilac verdi kullanmasi için. Tamda yumurtalama zamanima geliyoruz. Acaba bir sorun olur mu onun ilaç kullanmasi. Aklima takildi.

Canım bence bunu hekime danısmalısın. İlac bileşenlerini cogumuzun bildiğini sanmıyorum yanlıs bilgi edinme. Cok gecmiş olsun.

Evet ben duydum

Tatlım hayırlı olsun çok tebrik ederim, sağ Salim kucağına al inşallah, darası başımıza :)

selam kızlar nasılsınız
ben o önemli güne çok yaklaştım bakalım ay sonuna güzel haberler verebilecekmiyim:)
İnşallah ya benim de içim kıpır kıpır, çılgın bir bel agrısı çekiyorum, hayırlara çıksın inşallah. 9 günüm kaldı heyecan dorukta, güzel haberler aldıkça coşuyorum

ALINTI

Bir isteği, haceti olan, maksadının olması için 2 rekât Allah rızası için namaz kılar ve namaz kıldıktan sonra 7 Fatiha okuyup dua ederse isteği olur.
Allah razı olsun vesile olandan canım. Ben perşembe hacet namazını kıldım, okudukça başa dönülen tesbihe okunan fatihadan okuyorum, Allah kabul eder dualarımızı geri çevirmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…