- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Kumsal dedin için gtti valla kızım olursa kumsal koyucam inşallah nick ordan gliyoKumsalın 22 agustosmus bat ı simdi baktım, baya da kalabalıgız kızlar
Canim sabahi beklemene gerek yok. Zaten adetin gecikmis. Test varsa beklemeden yap bence.Inşallah pozitif görürüm cnm yaa yarın sabaha yapiyim
Bende oglum olursa Efe koyacagim. Benimkide ordan geliyor. Insallah gonlumuzden gecen olur.Ku
Kumsal dedin için gtti valla kızım olursa kumsal koyucam inşallah nick ordan gliyo
Kıyamam sana ben ya, Kumsalımızı istiyoruzzz biz :)Ku
Kumsal dedin için gtti valla kızım olursa kumsal koyucam inşallah nick ordan gliyo
Bi kendi ismini yazan ben mi varım :) isimleriyle gelsin bıcırıklar :)Bende oglum olursa Efe koyacagim. Benimkide ordan geliyor. Insallah gonlumuzden gecen olur.
Canım bence bunu hekime danısmalısın. İlac bileşenlerini cogumuzun bildiğini sanmıyorum yanlıs bilgi edinme. Cok gecmiş olsun.Kızlar size bir sey danismak istiyorum. Eşimin bazi rahatsizliklari vardi bugun doktora gittik. Doktor epilepsi (sara) olabilir dedi. Pazartesi EEG cekilecek ve tam teşhis konulacak. Ilac verdi kullanmasi için. Tamda yumurtalama zamanima geliyoruz. Acaba bir sorun olur mu onun ilaç kullanmasi. Aklima takildi.
Ayyy amin inşallahBi kendi ismini yazan ben mi varım :) isimleriyle gelsin bıcırıklar :)
2 ay genetik testler icin bekledim. Doktor tam korunmayi birakin dedi simdide bu çikti. Dedigin gibi doktorla bi goruseyim. Sagol canimCanım bence bunu hekime danısmalısın. İlac bileşenlerini cogumuzun bildiğini sanmıyorum yanlıs bilgi edinme. Cok gecmiş olsun.
Hayal kirikligina ugramaktan korkuyorum cnm ya napiyimCanim sabahi beklemene gerek yok. Zaten adetin gecikmis. Test varsa beklemeden yap bence.
Evet ben duydumArkadaşlar ya böyle hafif karnım ağrıyo kasıklarımda çok hafif sızı var, adetime 7gün var, korkuyorum gene adet olacam diyebugün ovülasyon testi yaptım negatif, ovülasyon testi ile hamilelik varsa erken gösterebiliyomuş duydunuz mu hiç bunu
Tatlım hayırlı olsun çok tebrik ederim, sağ Salim kucağına al inşallah, darası başımıza :)Sağol canım benim. Allahım sizlere de tez vakitte nasip etsin yakin zamanlarda kavusalim bebeklerimize. Benim belirtilerim adetten 1 hafta önce başladı gun icinde ara ara adet sancisina benzer ağrılar oldu ama cok keskin değil girip girip çıkıyordu ağrı kasiklarima ben başta klimadan dolayi usuttum zannettim ama oda degistirmeme rağmen ozellikle geceleri kasiklarimda ağrı oldu hep adetten 2 gün once de kahverengi leke gordum iç camasirimda adet oluyorum galiba diye düşündüm ama gene de test yaptim cift cizgi çıktı hala da kasık ağrılarım devam ediyor ve sabah uyanınca midemin kazindigini hissediyorum.
Çok çok teşekkürler bitanmoyyy canim yaa bu guzel yuregin ve niyetin vesileysle rabbim insallah yuzunu guldurur canim yaa
İnşallah ya benim de içim kıpır kıpır, çılgın bir bel agrısı çekiyorum, hayırlara çıksın inşallahselam kızlar nasılsınız
ben o önemli güne çok yaklaştım bakalım ay sonuna güzel haberler verebilecekmiyim:)
Allah razı olsun vesile olandan canım. Ben perşembe hacet namazını kıldım, okudukça başa dönülen tesbihe okunan fatihadan okuyorum, Allah kabul eder dualarımızı geri çevirmez inşallahALINTI
Bir isteği, haceti olan, maksadının olması için 2 rekât Allah rızası için namaz kılar ve namaz kıldıktan sonra 7 Fatiha okuyup dua ederse isteği olur.
Sen bilirsin canim hayirlisi olsun. insallah hamilesindirHayal kirikligina ugramaktan korkuyorum cnm ya napiyim
sagol canim allah sendende razi olsun bende basladim bugun o tesbihe 33. sayidayim devam ediyorumAllah razı olsun vesile olandan canım. Ben perşembe hacet namazını kıldım, okudukça başa dönülen tesbihe okunan fatihadan okuyorum, Allah kabul eder dualarımızı geri çevirmez inşallah
Inşallah canım insallahSen bilirsin canim hayirlisi olsun. insallah hamilesindir