Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet çok hafif yani aynı adet ağrıları gibi dün gebelik testi de yaptım ama erken sanırım

oyyy canim yaa bu guzel yuregin ve niyetin vesileysle rabbim insallah yuzunu guldurur canim yaa

Duydum ama denemedim. Test korkum var pazar günü bat, olmazsam kan vericem bi kere gircem bu strese

Rabbim kucagına da almayı nasip etsin canım bize de dua et. Belirtilerini de paylasırsan sevinirim :)
Sağol canım benim. Allahım sizlere de tez vakitte nasip etsin yakin zamanlarda kavusalim bebeklerimize. Benim belirtilerim adetten 1 hafta önce başladı gun icinde ara ara adet sancisina benzer ağrılar oldu ama cok keskin değil girip girip çıkıyordu ağrı kasiklarima ben başta klimadan dolayi usuttum zannettim ama oda degistirmeme rağmen ozellikle geceleri kasiklarimda ağrı oldu hep adetten 2 gün once de kahverengi leke gordum iç camasirimda adet oluyorum galiba diye düşündüm ama gene de test yaptim cift cizgi çıktı hala da kasık ağrılarım devam ediyor ve sabah uyanınca midemin kazindigini hissediyorum.

Arkadaşlar merhaba bi sorun olacaktı meraktan catliycam benim adetim 3 gün gecikti bugün olmazsa 4 gün olacak ama karnimda ağrı ara ara kasıklarıma sancı giriyo dün de dışardayken birden sancı geldi adet oldum sandım ama sarı akıntı olmuş dünden beri böyle az az sarı akıntı geliyor . Böyle yaşayan var mı

Benim bir hafta var adete aynı sekilde agrilarim var sari akintimda ara ara geliyo ama bilemiyorum gebeliktenden midir

Benim bir hafta var adete aynı sekilde agrilarim var sari akintimda ara ara geliyo ama bilemiyorum gebeliktenden midir
Bende bilmiyorum canım öncedende gecikmeler olduğu için test henüz yapmadım ilk defa böyle 2 gün sarı akıntım oldu önceden hep.beyaz olurdu bazı yerlerde enfeksiyon bazı yerlerde hamilelik belirtilerinden diyo 4 günde adet geçince kafam karisti

Sarı akıntı bende de oluyor bence bi test yapin
Hayırlı olsun maşallah hamilesiniz bende sabah yapmayı düşünüyorum umarım hayal kırıklığı yaşamam afetiniz gecikince mi olmaya başladı bu sarı akıntı benim 2 gündür var adet oldum saniriyorum şancı giriyo bakıyorum sarı akıntı kokusuz

Sen test yapabilirsin gecikmiş bayagi varsa cikar kesin cnm

Evet adet gunumden beri ara ara böyle sarı akintim oluyor pecete koyuyorum pecetenin ustunde farkediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…