Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bizim bir tanıdık 10 yıl bebek için ugrastı hormonlarda sıkıntı vardı
3. tüp bebek denemesiyle 2 çocugu oldu bir oglan bir kızı oldu
simdi 1.5 yasındalar
ama kadının o cocuklar oldu cok seviyor iliğileniyor ama o yasma sevince pek kalmadı sanki
annede babada yılgın vaziyette
Her zaman soyledigim bisey var saglikli hayirli evlatlar versin rabbim sonradan pisman olacaksam bebegimin olmamasi hayirliysa zaten olmasin benim yengem 17 sene sonra hamile kaldi iki cocugu oldu ve amcam cocuklarinin buyudugunu goremeden hayatini kaybetti yani diyecegim o ki ben olup olmamasini cok takmiyorum acikcasi ki zaten evlenmeden oncede iki sene dusunmuyordum ama esim cok uzuluyor dun gece onu aglarken gordum ya nasil icime oturdu psikolojim bozuldu diyor adam

Canım Allah tez zamanda saglikli bir evlat nasip etsin sana.
Bende 34 yasindayim. Gerci ben 30 yasinda evlendim ama ona ragmen acele etmedim. 1 senedir ugrasiyoruz ve daha en başta 2 tane dusugum oldu. Simdi sadece saglikli bir bebek istiyorum o kadar. Acelede etmiyorum.
Bazen çok istedigimiz şey bizim sınavımız olurmuş.
Bunu duydugumdan beri üzülmeyi biraktım.
Allah hayırlısını versin hepimize.
Haklisin Allah yuzumu güldürsün insallah

Yaptıgım test

Eklentiler

• 20170915_134752.jpg
    20170915_134752.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 61
Hayirlisi olsun cnm ..erken olmussun bende daha tik yok... bari olsamda tekrardan baslasak calismalara :KK43:
Senin ne zman cnm benimde 4 gün var bugün bana kadın geldi temizlige evin şeklini değiştirdik baya bi yoruldm bu ay bndé de bisy yok dedim verdm temizliğe kendmi

Onur_hira_ela Onur_hira_ela beni de ekler mısınız. Adetime 6 gün var ondan sonra korunmayı bırakacağım. 17 ekim olan batı bekleyeceğim yani. 1 yıllık evliyim zehirli guatr var. 1 doğal düşük oldu 1 kürtaj. Kürtajı 9 haziranda oldum. Bu adetten sonra korunmayı bırakacağız Allah kerim. Isteyen herkesin olsun inşallah

Onur_hira_ela Onur_hira_ela beni de ekler mısınız. Adetime 6 gün var ondan sonra korunmayı bırakacağım. 17 ekim olan batı bekleyeceğim yani. 1 yıllık evliyim zehirli guatr var. 1 doğal düşük oldu 1 kürtaj. Kürtajı 9 haziranda oldum. Bu adetten sonra korunmayı bırakacağız Allah kerim. Isteyen herkesin olsun inşallah
Hangi tarihi yazalım canm

ALLAHIM isteyen herkeze nasip etsin içi sıra bizede
haıyrlısı bayanlar allah büyük
bende bu ayı degerlendiremeyip kacırdım ya kendime kızıyorm sinir oldum yaaa
gecen ayda aynı böyle oldu bayram gecsin diye plan yaptık baslayalım dedik
bir düzenli basına gecemedik
neyse allah büyük bakalım
bu ay inslahh sıkıntı cıkmaz
düzenli sitem yürür

X