Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
masallah ne guzel dualar rabbim insallah sevindirir seni dualarinin karsiligini en kisa zamanda alirsin insallah canim

Allah yüreğinden gecenin en güzelini versin canım tüm dileklerin dualarım ibadetlerin kabul olsun kucağına bir melek konsun inşallah canım benim

Valla canim benim kist icin birsey kullanmadim ama sanki ben bu aydan umutlu degilim hicbir belirti yok gogus hassasiyeti falan hic yok olmayacak gibi sen insallah kalirsin canim

Valla canim benim kist icin birsey kullanmadim ama sanki ben bu aydan umutlu degilim hicbir belirti yok gogus hassasiyeti falan hic yok olmayacak gibi sen insallah kalirsin canim
ben geçen hamileliğimde de çok belirti hissetmemiştim canım ama bu ay sadece bir kaç gün ufak ufak kasıkta batmalar oldu , bir gün de bel ağrım oldu ama denemeye devam bakalım , o yüzden seninki de hiç belli olmaz olumsuz düşünme,inşallah ikimizde hemişizdir ama sen kistler için inofolic combiyi doktoruna şiddetle sormanı tavsiye ederim

Allah kalbine göre versin,cuma gününün hürmetine çok bekletmesin en hayırlısını nasip etsin inşallah

Bat 21ağustos tatlım senin ki??ama geçmiyo günler çok meraklıyım yaa
Seni listeye eklemişim zaten görmedin galiba benim 2 günüm geçiyor ya çarşamba günü yada perşembe günü olmam lazımdı olmadım ama belirtileri var adet belirtisi de umarım yanılıyorumdur

Seni listeye eklemişim zaten görmedin galiba benim 2 günüm geçiyor ya çarşamba günü yada perşembe günü olmam lazımdı olmadım ama belirtileri var adet belirtisi de umarım yanılıyorumdur
Zaten hamilelik ve adet belirtileri nerdeyse aynı..ben kızımda hep adet oldum diye lavaboya gidiyordum adete 5gün vardı 4gün kala test yaptim öğrendim hamile oldugumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…