- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 27
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Eklendin canmCanım beni eklemiştin ama son bi kaç sayfada gözden kaçmışım sanırımmmbeni tekrar ekler misin bu uğurlu listeye bat ağustos 18
İnşallah aminnİnşallah yansır kuzum, Allah yardımcın olsun
Benim bat 21 agustos bizde bekliyoruz bakalim hayirlisi olur ins doktor yumurtalarda kist var bu ay olmaz dedi ama biz yinede degerlendirdik Allahtan umit kesilmez
Maşallah tutmuş :) ayy ne güzell Allah bizlere de nasip etsin ,sağ salim gelsin meleğinizBenim bat 10 ağustos haziran ayinda kimyasal gebelik yaşadım temmuzda olmadi ne yazik ki şimdi umutlar agustosa kaldi. Yumurtlama gununden 1 gün once ve daha onceki gunleri degerlendirebildik sonrasinda esimle ayri yerlerdeydik insallah tutmustur.
Tmm cnm sıkma canını mevlam neyler neylerse güzel eyler vardır bunda da bi hikmetOnur_hira_ela bana bu ay da nasip olmadı listeden cizebilirsin cnm ben geç kalmasını isterken regl erken geldi sağlık olsun bklm çok kötü bel ve karın agrim var inşallah sizlerden güzel haberler duyarim canlar takipteyim
Aynen öyle cnm sen daha olmadın dimiTmm cnm sıkma canını mevlam neyler neylerse güzel eyler vardır bunda da bi hikmet
Beklenen adet tarihi demek cnmMerakımdan soruyorum, Bat ne demek? Sürekli karşıma çıkıyor burada
Hahah teşekkür ederimBeklenen adet tarihi demek cnm
Ufff olmadım test yapmamak için kendimi zor tutuyorum zatenAynen öyle cnm sen daha olmadın dimi
Pek umudum yok ama inşallahHadi inşallah güzel haberlerini duyarız cnm@Lina dmrkrn
İnşallah adetten 1 gün önce kan testi verdim 0.100 çıktı herkez yükselmez adet olursun diyolar bugün adetin 29.günü ben geçen 27.günü hastalanmıştim.Bu ay 2 gün geçti inşallah vardr kızlar umuda kapılmak istemiyorum çünkü sonra hayâl kırıklarıni toplamak bana düşüyor bu ay çok dua ettim hatta rabbime bu imtihanı bana verdiği için şükrettim çünkü eğer bu imtihan olmasaydı ben 41 gun kuran okumazdım 41 gun namaz kılmazdım 10.000 rabbi hebli minessalihin çekmezdim ve her gün kendimi unutup başkalarının çocukları olsun diye tesbih cekmezdim öyle şanslıyım ki bu imtihan sayesinde 1 ayım dua ve ibadetle geçti rabbim den gelene çok şükür 1 senedir yolunu bekliyoruz meleğimin ınsllh bunların hürmetine bi sürpriz gelir bu ayOnur_hira_ela hadi bakalim insallah vardir bebis