-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.501
Cnm çok sevindim hayırlı olsun yaaa inşallah herşey yolunda giderCanımmmmm hamıleyım galıba kan değerim 50.810 cıktı,ınsallah ıkı katına katlarr
Kızlar,kan tahıllı sonucum 50,810 cıktı hamıleyimdir degıl mi?
Rabbim tez zamanda sana da isteyen Herkesede nasıp Etsın canım benim,benimde değer düşük şimdilik yükselıcek mi bakıcazHayırlı olsun canım.Bizim içinde dua et Allah bizede nasip eysin.
Cok teşekkür ederim canım benımde iki günde katlaması Lazım Rabbim tez zamanda nasip etsin sizlere de canımCnm çok sevindim hayırlı olsun yaaa inşallah herşey yolunda gider
Katlanır inşallah cnm şimdiden sonra rahatla ki stres su bu etkilemesin bayramın tadını çıkar bklm :)Cok teşekkür ederim canım benımde iki günde katlaması Lazım Rabbim tez zamanda nasip etsin sizlere de canım
Inşallah canım benim,iyi bayramlar şimdidenKatlanır inşallah cnm şimdiden sonra rahatla ki stres su bu etkilemesin bayramın tadını çıkar bklm :)
Var tabiki bnm ilk 58.83 çıkmıştı regliye göre hesaplanıyo ztn haftası reglin geçti miCanım kan değerim 50.810 cıktı referans 0-5 arasıydı var değil mi sence kac haftalık
Yok canım 2 eylül regl tarihim,benım referans arası 0-1 senin kaçtı?Var tabiki bnm ilk 58.83 çıkmıştı regliye göre hesaplanıyo ztn haftası reglin geçti mi
Cnm bnde öyle bişey yazmıyo du sanırım sadece beta hcg yazıyoduYok canım 2 eylül regl tarihim,benım referans arası 0-1 senin kaçtı?
Artış oldu mu canım sende?Cnm bnde öyle bişey yazmıyo du sanırım sadece beta hcg yazıyodu
Ohhhh sonunda gittin miCanımmm,50.810 cıktı degerimm
Kesinlıkle canım ama değer düşüklük yükselmesi lazımmısOhhhh sonunda gittin micok sevindim canim gozun aydin. Cifte bayram oldu sana
Degerin iyi canim hiç kafana takma. Biraz mutlu ol artik. Gunlerdir stres yaptin. Anın tadini cikar.Kesinlıkle canım ama değer düşüklük yükselmesi lazımmıs
Uykusuz her gece
Seanslarımı okul tatil diye sabaha aldımUykusuz her gece
Ovvv gözün aydın
İnşallah canım inşallah,cok teşekkür ederim moral içinDegerin iyi canim hiç kafana takma. Biraz mutlu ol artik. Gunlerdir stres yaptin. Anın tadini cikar.
Hihihiih basladı bileeemOvvv gözün aydınçalışmalar başlasınnn