Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 10 günden beri tes yapıyordum hep silikti canım bügünde silikti,yumurtam adetin 13. Günü Büyüdü canım
adet gunumuz ayni ama arada fark cok benimki 14. günü 12mm di birdaga takibe gitmedim saliverdim testlerin ilk 5 dakkadami silik oluyordu masallah emegin bosuna gitmemis canim şükür

bayanlar size sorum.olacak bugun nrmalde adet gunum ve sabah kalktığımda kilodum su gibiydi ben wc girdim peçete.ile.sildigimde akinti ile beraber cizik cizik.kanlar vardi akinti daha çok tu ama ciizik cizik.kanlarda vardi 3 kere wc gittigimde ayni seyle karsilasdim ve 4 gittiğimde sadece akintim gelmeye basladi benim durumunu yasayan varmi nedir bu bilen varmi

bayanlar size sorum.olacak bugun nrmalde adet gunum ve sabah kalktığımda kilodum su gibiydi ben wc girdim peçete.ile.sildigimde akinti ile beraber cizik cizik.kanlar vardi akinti daha çok tu ama ciizik cizik.kanlarda vardi 3 kere wc gittigimde ayni seyle karsilasdim ve 4 gittiğimde sadece akintim gelmeye basladi benim durumunu yasayan varmi nedir bu bilen varmi
canim insallah yerlesme dedikleri durumdur hic basima gelmedi simdi ne desem bilmiyorummm beklicez bakalim

canim insallah yerlesme dedikleri durumdur hic basima gelmedi simdi ne desem bilmiyorummm beklicez bakalim
Ayy inşallah bende oyle düşündüm allahim agladim.mutluluktan umarim.oyledir allah her isteyene nasip etsin bizlerede nasip etsin inşallah kizlar bgun bol bol dua edelim

Resûl-i Ekrem Efendimiz arefe gecesinde şu duâyı okuyana Cenâb-ı Hak istediğini vereceğini beyân buyurmuştur. Duâ şudur:

Sübhânellezi fi’s-semâvâti arşuhu. Sübhanellezi fi’n-nâri sultânühu. Sübhanellezi fi’l-kubûri kadâuhu. Sübhanellezi fi’l-hevâi rûhuhu. Sübhânellezi raa’s-semâe bigayri amedin. Sübhânellezi vadaa’l-arda. Sübhânellezi lâ melcee illâ ileyhi.

okuyalim herkes okusun dua etsi caanlar

adet gunumuz ayni ama arada fark cok benimki 14. günü 12mm di birdaga takibe gitmedim saliverdim testlerin ilk 5 dakkadami silik oluyordu masallah emegin bosuna gitmemis canim şükür
insallah canim ama benim bu ayda umudum yok ilk 5 dakka cikmiyor kuruyunca umut etmiyorum.onun icin

Canım ınsallah gec dolmenmedır benım de oyle galıba senınde ınsallah oyledır

evet gulum.aksam yaptim sabah yapmadim test var bayramin 2. gunu adet gunum ogun yapayim dedim onuda ilk idrarda yapmadim birde benim 14. gunumde yumurtam 12 mm di buyuduyse bile gec büyümüştür ama hic umudum yok bu ay sogan suyu ve ebru destanin kurunden gunde 1 bardak ictim ikisindende 2 de sut buhari yaptim ama yinede umudum yok kac gundur sag kasigimda agri ve adet sancisi var ama gelip gidiuor sanci

Sen yarın git kan ver aciller açık sonuçta
Durup dururken silikte olsa çift çizgi çıkmaz
Hadi güzel haber alalım senden de

igneyle yumurtalarin büyüdü yani demi kac yumurtan vardi bende gelecek ay gidip direk.igne.tedavusi olayim diye dusunuyorum ignenin adi neydi göbekten mi yapiyordun

kizlar simdi perde takiyordum sag kasigim zaten arada agriyordu yaa uzanirken sag kasigim uyulur gibi agridi zor taktim off adetemi hazirlaniyor yoksa sıkıcı bir süreç

X