Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ilk 3 gün zorladı bni ki bn yemklere bile soğan atmam bazen ama inat ettim yaptım şimdi hiç zorlanmıyorum bi dikişte btiyo tabi bn yanında bi üzüm ve ya erik yiyorum ağzımdaki tadı alsın dye

Bat 15 agst. 1 yıllık evliyim 3 aydır hüsran
bu ay sağ kasığımda batma oldu ve aşırı bir tembellik hali..beklemedeyim

Kızlar epeydir giremedim liste yapılmış Allahım listedeki herkese nasip etsin inşallah çift çizgi görmeyi. Benim bat 13 ağustos değildi 9 ya da 10 ağustos gibi bekliyodum. Telefon uygulamasında 9 ağustos gösteriyor. Bugün itibariyle adet olmadım bugün tekrar idrar testi yaptim çift çizgi. Geçen sefer kimyasal olduğu için bu kez biraz daha temkinli yaklaşıyorum daha eşime bile söylemedim. Yarın kan testi yaptırmaya gidicem inşallah Güzel çıkar değerlerim biraz olsun rahatlarim. Gerçi bana kalp atış sesini duymadan rahatlık yok galiba. Ah kimyasal gebelik öyle büyük bi hayal kırıklığı birakti ki bende bi türlü inanip mutlu olamiyorim sonuçlara.

Canım tebrik ederim saglıklı sıhhatli kucağına almak nasip olsun inşallah. Aklına kötü düşünceleri getirme ilk heyecanın tadını çıkar

arkadaslar takipteyim benimde bat 2 eylul 2 aydir tedavideyim esimde sorun cikmadi bendede yumurtalar oldu catladi tutmadi bu ay ilacsiz kal bakacaz yumurtlarina dedi doktor 14. gunu gel dedi
sogan kuru yapiyorum sabahlari ac karnina bir bardak iciyorum oglenleri coban cantasi aslan pencesi civan percemi kurunu gunde bir bardak iciyorum bugun adetimin 8. gunu kasigimda spor yaparken aci oldu biraktim sporu imssllah yumurta gelisir ilacsiz beklemedeyim listeye benide katin kizlar:)

Hasumran (bat)=9 Ağustos
Lina dmrkrn (bat)=10 Ağustos
RanaZ33 (bat)=12 Ağustos
Yvz13 (bat)=28 Ağustos
Esmas8593 (bat)=21 Ağustos
Filix(bat)=20 Ağustos
Fu2307(bat)=9 Ağustos idi şuan hamiş
Ev böreği (bat)=20 Ağustos
Burcuuu(bat)=13 Ağustos idi şuan hamiş
Katrina(bat)=23 Ağustos
Kumsalpoyraz (bat)=22 Ağustos
İnnocent33 (bat)=17 Ağustos
Minahkecisi (bat)=23 Ağustos
Htckbrysl (bat)=11 Ağustos
Berenimo877(bat)=5 eylül
Sedoşsedoş92 (bat)=13 Ağustos
Gkymc (bat)=24:Ağustos
Mismis1876(bat)=21 Ağustos
Hakay3201 (bat)=13 Ağustos
Efe2014(bat)=31 Ağustos
İrmak777 (bat)=15 Ağustos
turko2727(bat)=2 Eylül

rabbim tüm batı bekleyenlere haklarında hayırlı evlat nasip eyle (Amin)

Canm seni dğrr topiklerde de çok grdüm bn bnce soğan kürü işe yarıyo bgün 12. Gnüm iki aydr yumurtlam gnümü anlamazdım bugün tesmen yumurtaları hissedyrum inşallah bu ay hamiş kalırsın

Canm seni dğrr topiklerde de çok grdüm bn bnce soğan kürü işe yarıyo bgün 12. Gnüm iki aydr yumurtlam gnümü anlamazdım bugün tesmen yumurtaları hissedyrum inşallah bu ay hamiş kalırsın
evet bende seni goruyorum insallah canim.emeklerimiz bosuna gitmez ama ben gunde 1 kez yapiyorum.sabah uyanip ac karnina aksam icmiyorum yani oglende otlari ictigim.icin birde hormon testlerim iyiydi ama prolaktinim 26 doktor iyi dedi ama bence sınır pko var bende iyi gelsim diye bu kurleri 1 er bardak deniyorum bu ay sonucu bakacaz benimde kasik agrim oldu bugun 8. gunum oysa diger gunler yoktu buyumeye basladiysa zehir gibi ictigim.seyler bosuna gitmez insallah
hadi canim snein ov. testinde guzel goruyor insallah tuttursunuz bu ay canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…