- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.081
21di ...Seninde bat 31 agustostu dimi canim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
21di ...Seninde bat 31 agustostu dimi canim?
Oooo hadi hayirlisi canim21di ...
İnşallah pozitif yazarım 1 saat sonra buraya sabahki idrar testim negatifti silik bile yoktu amaOooo hadi hayirlisi canim
Güzel haberlerini bekliyoruz canımİnşallah pozitif yazarım 1 saat sonra buraya sabahki idrar testim negatifti silik bile yoktu ama
İnşallah cnm bekliyoruz :) ama olmasa da uzulmek yokİnşallah pozitif yazarım 1 saat sonra buraya sabahki idrar testim negatifti silik bile yoktu ama
Seninle durumumuz aynı canım. Bendede dün pembe lekelenme oldu hatta kahverengide vardı adet olcam sandım ama kesildi. Kist falan olmasından korkuyorum. Klomen kullandım kist yapabiliyormuşAnlamadım gitti cnm anlayamıyorum hiç böyle olmaz dı
İnan şaşkınım bende bir haftadır 2 gün arayla lekelenme şeklinde oluyor bu kahverengi günlük pedin altına bile geçmiyor. Bugün de yine aynı ara ara leke leke geliyor adet olacakmışım gibi belim ağrıyor ama devamı gelmiyor bakalım anlıycaz ne olduğunu sabahı bekliyorumSeninle durumumuz aynı canım. Bendede dün pembe lekelenme oldu hatta kahverengide vardı adet olcam sandım ama kesildi. Kist falan olmasından korkuyorum. Klomen kullandım kist yapabiliyormuş
İnşallah canım benim,inşallah hepimiz güzel haberler alırızRica ederim canım inşallah güzel haberlerini alırız. Hamile kalanları gördükçe umudum artıyor :)
İnşallah kist olmasında canım ikimizdede. Kendimden umudum yok ama belki seninki yerleşme kanaması olabilirİnan şaşkınım bende bir haftadır 2 gün arayla lekelenme şeklinde oluyor bu kahverengi günlük pedin altına bile geçmiyor. Bugün de yine aynı ara ara leke leke geliyor adet olacakmışım gibi belim ağrıyor ama devamı gelmiyor bakalım anlıycaz ne olduğunu sabahı bekliyorum
Aynen cnm bende miyom kist vb şeylerden korkuyorum hiç başıma gelmedi bu şekilde mutlaka bir açıklaması var. Bende gebeliğe hiç yormuyorum açıkçası. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahİnşallah kist olmasında canım ikimizdede. Kendimden umudum yok ama belki seninki yerleşme kanaması olabilir
Şimdi aldım sonucu canım 0.52 negatifUyuyankedi çıkmadı mı cnm sonuç merak içindeyim
Olsun canım üzülme bir daha ki ay senin olsun guzel haberlerle gel bizlere inşallah..Şimdi aldım sonucu canım 0.52 negatif
Sağol canım inşallahOlsun canım üzülme bir daha ki ay senin olsun guzel haberlerle gel bizlere inşallah..
Canım hiç bozma moralini vücudun kendını öteki ay için hamıleliğe hazırlıyor olabılırSağol canım inşallah
Canım benim üzülmemeye çalış olur mu.Arkadaşlar aldım şimdi sonucu. 0.52 yani negatif ..
Umarım öyledirCanım hiç bozma moralini vücudun kendını öteki ay için hamıleliğe hazırlıyor olabılır