- 28 Eylül 2024
- 125
- 47
- 23
- Konu Sahibi cranberrycan
Regle 4 gün kala benim böyleydi 2 gün kala kan testi vermiştim 448 di betaYaa umarımmmm çok sağ ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regle 4 gün kala benim böyleydi 2 gün kala kan testi vermiştim 448 di betaYaa umarımmmm çok sağ ol
Hamilesin bence sendeRegle 4 gün kala benim böyleydi 2 gün kala kan testi vermiştim 448 di beta
Aa gerçekten çok benzermiş :) hayırlı olsun bu arada size de
Teşekkür ederimAa gerçekten çok benzermiş :) hayırlı olsun bu arada size de
Oo demek ki silik de olsa bayağı yüksek çıkabiliyor beta hcg değeriRegle 4 gün kala benim böyleydi 2 gün kala kan testi vermiştim 448 di beta
Benim erken döllenme olmuş ultrasonda bebek 1 hafta önde götürüyorOo demek ki silik de olsa bayağı yüksek çıkabiliyor beta hcg değeri
Hayırlı olsun size de
Var canım hayırlı uğurlu olsun kan verip netlestir adet gecikmesinde ama ikisi de de silik cikmazKızlarrr
Testi bu sabah testi tekrarladım ilk dakikalarda hemen beliriyor ama tam 10. Dkda çektim
Biraz fazla silik ama
BAT 3 bu arada :)
Eki Görüntüle 3506037
Selamm sizinle bat tarihimiz aynı sanırım cuma günü benim de sizce bende de varmı ?Aa gerçekten çok benzermiş :) hayırlı olsun bu arada size de
Var bence silik belli oluyorSelamm sizinle bat tarihimiz aynı sanırım cuma günü benim de sizce bende de varmı ?
Roll marka çok aşırı silik dimi daha önce bir kimyasalım var çok korkuyorum tekrar aynısı olur diye hiç belirtim de yok sağ kasık batmasından başkaVar bence silik belli oluyor
Dün akşam oncomed yapmıştım o daha belirgindi sanki eve gidince onunda resmini atarımVar bence silik belli oluyor
Olur bakarım bendeDün akşam oncomed yapmıştım o daha belirgindi sanki eve gidince onunda resmini atarım
Testlerde marka farklılığı olunca daha koyu daha açık olma ihtimali varmı acaba içim içimi yiyor biran önce eve gidip teste bakmak istiyorumOlur bakarım bende
Ben prodoctor ve freely kaset test kullandım güvenilir bence bazı testler yalancı pozitif çıkarıyorTestlerde marka farklılığı olunca daha koyu daha açık olma ihtimali varmı acaba içim içimi yiyor biran önce eve gidip teste bakmak istiyorum
İkisindede çizgi aynımıydıBen prodoctor ve freely kaset test kullandım güvenilir bence bazı testler yalancı pozitif çıkarıyor
Merhaba yumurtlama tarihiniz ne zamandiSelam kızlar
BAT 4 gün kala sabah laboquick test ile silik çizgiyi gördüm , yanıltır mı bilmiyorum..
Henüz pek bir belirtim de yok , sadece birkaç kere koku hassasiyeti ve bulantı yaşadım
Var mı böyle olan? Özellikle laboquick hakkında görüşlerinizi merak ediyorum yalancı pozitif oluyor mu?
Daha net di prodoctorİkisindede çizgi aynımıydı
İnşallah vardir bebis ama ben var gibi hissettimUmarım her şey yolunda gider :) tekrar yapacağım paylaşırım sizlerle de
Teşekkür ederimDaha net di prodoctor
Selamm sizinle bat tarihimiz aynı sanırım cuma günü benim de sizce bende de varmı ?
Yaa bence sizde de var zaten prodoctor bayağı net çıkarmışDaha net di prodoctor