- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi SareHumaNur
Çok güzel sonuç allah tamamina erdirsinAldım sonucu 243 çıktı iyi mi kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel sonuç allah tamamina erdirsinAldım sonucu 243 çıktı iyi mi kızlar
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin Sağlıkla ve hayırlısı ileCok tesekkur ederim insallah ♡ Aynen tamda adak adamistim bu ay olursa bayrama 10 çocuk giydirmek istiyorum diye :) Nice ettiğim dualar kabul oldu elhamdülillah. Herkese yakışır duyduğum anda hem ağladım mutluluktan hemde isteyen herkese nasip etsin Rabbim diye dua ettim. Inşallah her isteyen hamis olsun sağlicakla kucağına alsın ♡ Test yaptirmismiydin daha önce batı neydi canım
Benim sahurda kahverengi lekelenme başladı sabah ne olacak nasip artık 30 mayıstan önce kırmızı kart yiyeceğim sanırımBen yine test yaptim ve yine negatif
Teşekkür ederim h.içi değere yeniden baktırıcam inşllah yükselıyordur.. darısı isteyenlerin başına :)Çok güzel sonuç allah tamamina erdirsin
Test denemısmiydinKızlar güzel haberler alan herkese Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin benimde bat dündü geçti hala bişey yok :)
Bendede kan geldi biraz ama durdu sonra hayurlisi bakalimBenim sahurda kahverengi lekelenme başladı sabah ne olacak nasip artık 30 mayıstan önce kırmızı kart yiyeceğim sanırım
Ben kırmızı kart yedim canım bu ay olmadi hayırlısı demek buymuş. İnşallah senin meleğin gelmiştirBendede kan geldi biraz ama durdu sonra hayurlisi bakalim
Ben de birazdan test yapıcam heyecandan çarpıntım tuttu
Bat 1 Haziran test negatif sonuç verdi canımAyy hadi bakalim sonucu merak ettimm
Erken ama canim daha benimde negatif dedi ama saliya kadar beklicem insallh bebegim vardirBat 1 Haziran test negatif sonuç verdi canım
İnşallah haklısın erken aslın da günümde bir daha yaparım canım ya da kan veririm hayırlısı :)Erken ama canim daha benimde negatif dedi ama saliya kadar beklicem insallh bebegim vardir
İnşallah vardır seninde bebişErken ama canim daha benimde negatif dedi ama saliya kadar beklicem insallh bebegim vardir
Insallh canimİnşallah vardır seninde bebiş
Üzme canım kendini ben de 4-5 gün erkenden test yaptım negatif çıktı artık günümde yaparım bir de napimBen regl oldum bu ayda karavana
Üzme canım kendini ben de 4-5 gün erkenden test yaptım negatif çıktı artık günümde yaparım bir de napimBen regl oldum bu ayda karavana
Ya kan mı versen çok ümitliyim senden sanki hamişsin gibiÜzme canım kendini ben de 4-5 gün erkenden test yaptım negatif çıktı artık günümde yaparım bir de napim