• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Ben ilk gebeliğimde tum belirtilerim vardo. Diger ikisinde hiç yoktu :)
Yaş olarak yakın olduğumuzu düşünüyorum.Ben 37 yaşındayım 3. Bebeği istiyorum.Bat 28-29 Perşembe kan testi yaptırdım.Sınırda çıktı.Pzt tekrarlayacağım.Bakalım hayırlısı olsun. Herkesin muradını versin Rabbim.

Yaş olarak yakın olduğumuzu düşünüyorum.Ben 37 yaşındayım 3. Bebeği istiyorum.Bat 28-29 Perşembe kan testi yaptırdım.Sınırda çıktı.Pzt tekrarlayacağım.Bakalım hayırlısı olsun. Herkesin muradını versin Rabbim.
21 yasındayım ben :) eger 3 düşüğümüde dogursaydım 3 tane cocugum olmuştu :) inşAllah hayırlı haberlerle gelirsin buraya :)

Aynı durumdayız. Benim de negatif. Hayırlısı ne yapalım. Reglin geldi mi.

O mesajı yazdığım akşam kırmızılar geldi.
İlk denemeydi hayrlısı neyse o olsun demiştik pek üzülmedim açıkcası.
Ama çok şaşırdım 5 gün gecikme, bütün belirtiler var, kist yok ama regl oldum.
Hemde öyle böyle değşl o gece hastanelik olacak kadar. İki iğneyle kendime geldim.

Evet benimde sağ ayağımda kalçamda karnımın yan tarafında kasıkta değil agrılar oldu bugün bat günümdü dün aksamdan beri acayip bel agrım oldu ilk defa çok değişikti ama hiç kasıklarım agrımıyor.. hamileyim bu arada ama tabi herkeste farklı olabiliyor test yaptın mı
Canım bende seninle aynı durumdayım hamile miyim değil miyim bilmiyorum benim bat bu gün herşey normal ama acayip bir bel ağrısı çekiyorum sabahtan beri senin tam olarak belinin neresi ağrıyo bi anlatsana ay hadi hayırlısı inşallah bende hamileyimdir yaa

Canım bende seninle aynı durumdayım hamile miyim değil miyim bilmiyorum benim bat bu gün herşey normal ama acayip bir bel ağrısı çekiyorum sabahtan beri senin tam olarak belinin neresi ağrıyo bi anlatsana ay hadi hayırlısı inşallah bende hamileyimdir yaa
Hadi inşllah :) belim bütünüyle agrıdı ama hiç daha önceki regl agrısına benzemıyordu sanki bütün gün beline yüklenmişsin çok yormuşsun gibi bi agrı çekilme gibi

Back