• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Bat 28-29 Perşembe günü kan testi verdim.Tam sınırda çıktı.Doktor ne pozitif ne negatif diyemiyorum.Pzt testi tekrar edelim dedi.Senin testin kac çıktı.Benim 14-15 ti yumurtlama.Bakalım bende merakla bekliyorum.
Dua edermisin benim için.Hakkımda hakkımızda hayırlısı olsun.Çok güzel bir adak olmuş.Rabbim seninde hayrını kabul etsin Canım.
Amin teşekkür ederim zaten öyle değişik bi psikolojideyim ki dilimde sürekli dua herkes için kendimi için.. Test sonucum benimde düşük çok yeni olduğu için bat pazartesiydi pazartesi tekrar test yapacaklar deger yükselmiş mi diye canım

Amin teşekkür ederim zaten öyle değişik bi psikolojideyim ki dilimde sürekli dua herkes için kendimi için.. Test sonucum benimde düşük çok yeni olduğu için bat pazartesiydi pazartesi tekrar test yapacaklar deger yükselmiş mi diye
Aynen bende pzt kan testini tekrar edicem.İnşallah hepimiz pozitifleri net olarak görelim Canım.İlk bebekmi yaş kaç?

Evet daha çok küçükmüş bi susam tanesi bile anca eder minik:) benimde yumurtlama günümden yaklaşık 15 16 gün geçince idrar da silik çizgi gördüm anca belli oluyor cunku kan değerim 243 sanırım 4 hafta yarın doluyor benim :)
Evet canım pazartesi tekrar test yapılacak değer yükselmesine bakılacak pazartesi catlatma ignemin 14. Günü olacak daha. Ay hayırlı olsun sana da canım inşallah sağ salim sağlıcakla kucağına alırsın ♡

Bayağı genç anne adayları varmış ben de 23 e girmek üzereyim kızlar :)) 5. Yılımız dolacak evlilikte oğlum da 20 aylık .. Annem yan apartmana oturuyor ondan cesaretlendim ikinci çocuğa :KK45:

O mesajı yazdığım akşam kırmızılar geldi.
İlk denemeydi hayrlısı neyse o olsun demiştik pek üzülmedim açıkcası.
Ama çok şaşırdım 5 gün gecikme, bütün belirtiler var, kist yok ama regl oldum.
Hemde öyle böyle değşl o gece hastanelik olacak kadar. İki iğneyle kendime geldim.
Vücut kendini gebeliğe hazırlıyor olabilir. Mevsim değişikliği falan. Hayırlısı hakkımızda.

Back