• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Benim bat yarın büyük gün :) hayırlısı bakalım ama sarı akıntım devam ediyor..bir de dün adet ağrısı başlar gibi oldu bugün tık yok

Benim bat yarın büyük gün :) hayırlısı bakalım ama sarı akıntım devam ediyor..bir de dün adet ağrısı başlar gibi oldu bugün tık yok
Benim de yarın ya da c.tesi regl günüm aynen benimde dün gece agrım vardı bugün Yok sadece kaşığımın üst kısmına yan karın bölgesine agrı giriyor

Benim de yarın ya da c.tesi regl günüm aynen benimde dün gece agrım vardı bugün Yok sadece kaşığımın üst kısmına yan karın bölgesine agrı giriyor
AY BİZİM BATLAR AYNI YANİ PERSEMCE CUMA CUMARTESİ ARALIĞINDA OLMAZSAM İYİDİR.BENİM AĞRILAR GEÇTİ GİBİ AMA DERİNDEN MİDE BULANTIM VAR.

Benimde sarı akıntım başladı bugun az önce lavobaya gittim beyaz peçete sarımsı oldu nieki acaba,enfeksiyonmu

Bende hicbir belirti yok ya offf regl donemimden önce de agrim falan olmadigi için hicbisey hissetmiyorum eşim çok umutlu bu ay hayal kirikligi yaşatmak istemiyrum bol bol dua edin kizlar rabbim bu aylar hurmetine mini mini bebislerrr nasip etsin hepimize:KK76:

Bende hicbir belirti yok ya offf regl donemimden önce de agrim falan olmadigi için hicbisey hissetmiyorum eşim çok umutlu bu ay hayal kirikligi yaşatmak istemiyrum bol bol dua edin kizlar rabbim bu aylar hurmetine mini mini bebislerrr nasip etsin hepimize:KK76:
benimde adet öncesi müthiş karın ağrım olurdu ama suan o azaldı anlamadım.

Kızlar benim bata yarın ama hiç belirti yok hamilelik yok galiba sizde durumlar nasil

Kızlar benim bata yarın ama hiç belirti yok hamilelik yok galiba sizde durumlar nasil
Bizde de bişiler yok durdu bekliyoruz işte canım benimde senden 1 gün sonra . Çok nadir arada kasıklarım agrıyor göğüslerde bişi yok mide bulantısı yok arada akıntı var

Dün gece kasık ve bel ağrısından uyuyamadım.Sabah gidip kan verecem dedim ve 1 saat önce kan verdim.Saat 2-3 arası çıkacak.Bata 3-4 gün var.Artık neyse çıksın bende rahat olayım.Elhamdülillah iki oğlum var.İlk defa anne olacaklar için duam sonra kendim.

Bu arada dün geceki ağrı sancıdan eser yok.Bende anlamadımki.Hayatımda hiç böyle olmadım.Değişik haller içindeyim.

Bizde de bişiler yok durdu bekliyoruz işte canım benimde senden 1 gün sonra . Çok nadir arada kasıklarım agrıyor göğüslerde bişi yok mide bulantısı yok arada akıntı var
Belirti olmayınca insan umutsuzluğa düşürüyor canım ya

Back