- Konu Sahibi SareHumaNur
benimde 1,2 gün kaldı5 gun var canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde 1,2 gün kaldı5 gun var canim
Benim de yarın ya da c.tesi regl günüm aynen benimde dün gece agrım vardı bugün Yok sadece kaşığımın üst kısmına yan karın bölgesine agrı giriyorBenim bat yarın büyük gün :) hayırlısı bakalım ama sarı akıntım devam ediyor..bir de dün adet ağrısı başlar gibi oldu bugün tık yok
AY BİZİM BATLAR AYNI YANİ PERSEMCE CUMA CUMARTESİ ARALIĞINDA OLMAZSAM İYİDİR.BENİM AĞRILAR GEÇTİ GİBİ AMA DERİNDEN MİDE BULANTIM VAR.Benim de yarın ya da c.tesi regl günüm aynen benimde dün gece agrım vardı bugün Yok sadece kaşığımın üst kısmına yan karın bölgesine agrı giriyor
Canım ben test yaptım negTif çıktı bekliyorım bat 27Senin kaç gün geçti peki canım hiç test yaptın mı
Benimde sarı akıntım başladı bugun az önce lavobaya gittim beyaz peçete sarımsı oldu nieki acaba,enfeksiyonmuBenim de yarın ya da c.tesi regl günüm aynen benimde dün gece agrım vardı bugün Yok sadece kaşığımın üst kısmına yan karın bölgesine agrı giriyor
benimde adet öncesi müthiş karın ağrım olurdu ama suan o azaldı anlamadım.Bende hicbir belirti yok ya offf regl donemimden önce de agrim falan olmadigi için hicbisey hissetmiyorum eşim çok umutlu bu ay hayal kirikligi yaşatmak istemiyrum bol bol dua edin kizlar rabbim bu aylar hurmetine mini mini bebislerrr nasip etsin hepimize
canım ALLAH kısmet eders e 2.olcakYa benim daha ilk sizinde ilk mi
Insalllh hamissindir canimbenimde adet öncesi müthiş karın ağrım olurdu ama suan o azaldı anlamadım.
Bizde de bişiler yok durdu bekliyoruz işte canım benimde senden 1 gün sonra . Çok nadir arada kasıklarım agrıyor göğüslerde bişi yok mide bulantısı yok arada akıntı varKızlar benim bata yarın ama hiç belirti yok hamilelik yok galiba sizde durumlar nasil
Ay canım bende yapmıştım dün negatif çıkmıştı bugün de olmazsam kana gidicem yarın. Kimilerinde test negatif gösterirken kanda pozitif çıkabiliyormuş. Hayırlısı artık canım inşallah isteyen herkes hamiştirCanım ben test yaptım negTif çıktı bekliyorım bat 27
Belirti olmayınca insan umutsuzluğa düşürüyor canım yaBizde de bişiler yok durdu bekliyoruz işte canım benimde senden 1 gün sonra . Çok nadir arada kasıklarım agrıyor göğüslerde bişi yok mide bulantısı yok arada akıntı var
Ne zamn batinKızlar kesin sonuç veren pahalı idrar testlerinden alsam bugün ne diyorsunuz ?
Kızlar kesin sonuç veren pahalı idrar testlerinden alsam bugün ne diyorsunuz ?