• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

bat ne zaman canım.ve belirtiler neler
Bat 21di canım adet belirtileri gibi karın ve kasıkta ara ara hafif sancılar göğüslerde şişlik var tutamadım kendimi yaptım şimdi idrar testi çift çizgi gibi sanki ya ilk defa 2.çizgi belirgin oldu atıcam buraya ama yüklemeyi beceremedim :)

Bat 21di canım adet belirtileri gibi karın ve kasıkta ara ara hafif sancılar göğüslerde şişlik var tutamadım kendimi yaptım şimdi idrar testi çift çizgi gibi sanki ya ilk defa 2.çizgi belirgin oldu atıcam buraya ama yüklemeyi beceremedim :)
Canim hadi insallah. Resim boyutu büyük geldiyse kırp resmi öyle koy. Hadi bekliyoruz..

Bat 21di canım adet belirtileri gibi karın ve kasıkta ara ara hafif sancılar göğüslerde şişlik var tutamadım kendimi yaptım şimdi idrar testi çift çizgi gibi sanki ya ilk defa 2.çizgi belirgin oldu atıcam buraya ama yüklemeyi
O zaman size şimdiden hayırlı olsun diyelim.Rabbim sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebiş nasip etsin.
Bende dün geceden beri göğüslerimde şişlik yanma hissediyorum.Ha birde bugün baş ağrısı ve mide bulantısı var.Benim Bat 28-29 test yapsam çıkarmıki??

O zaman size şimdiden hayırlı olsun diyelim.Rabbim sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebiş nasip etsin.
Bende dün geceden beri göğüslerimde şişlik yanma hissediyorum.Ha birde bugün baş ağrısı ve mide bulantısı var.Benim Bat 28-29 test yapsam çıkarmıki??
Bekle canım negatif çıkıyor ben denedim

Ya ben hala inanamadım gözlerime test doğrudur insallah bide yarın kan tahlili yaptırırım kesinlesirse yazarım canım.sen kan yapsan çıkar orası kesin ama gebelik testlerinde genelde çıkmıyor diye biliyorum insallah hamilesindir ama kavusuruz bebişlerimize:)

Ya ben hala inanamadım gözlerime test doğrudur insallah bide yarın kan tahlili yaptırırım kesinlesirse yazarım canım.sen kan yapsan çıkar orası kesin ama gebelik testlerinde genelde çıkmıyor diye biliyorum insallah hamilesindir ama kavusuruz bebişlerimize:)
Yaş 37 iki oğlum var.Rabbim bağışlasın.Ama ilk defa hamile kalacak gibi heyecanlı ve şapşik hissediyorum.Ama ilk defa anne olacaklar için kendim kadar dua ediyorum. Allah kimseyi evlatsız bırakmasın.İnşallah hamilesindir.Rabbim iyisini bilir.

Hayırlı olsun canım silik de olsa pozitiftir :)

Hayırlı olsun canım silik de olsa pozitiftir :)
İnsallah ya eşim normalde işe gittiğinde mesguliyetten önemli olmadıkca aramaz bugün soruyor som durum ne diye o da çok heyecan yaptı yarında doğumgünü kan tahlili çıktıktan sonra eğer olursa müjdeyi vericem o yüzden kendimde çok ümitlenmek istemiyorum ne olur ne olmaz diye ama rabbim isteyen herkese versin düşüncesi bile çok güzel:)

yok canım 2.olcak kısmetse.oğlum 6 yasında
Tamam canım seni hatırladım.Benden 1 yaş küçüksün.Panik atakta var demistin.Benim açtığım postada yazmıştın.Benim 11 ve 10 yaşında iki oğluşum var.Rabbim içimi biliyor ya birde kız olsun istiyorum.Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah :KK66:

Tamam canım seni hatırladım.Benden 1 yaş küçüksün.Panik atakta var demistin.Benim açtığım postada yazmıştın.Benim 11 ve 10 yaşında iki oğluşum var.Rabbim içimi biliyor ya birde kız olsun istiyorum.Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah :KK66:
evet canım .senin ikisi pes pese olmuş peki bunla nie arayı bukadar açtın:)))

İnsallah ya eşim normalde işe gittiğinde mesguliyetten önemli olmadıkca aramaz bugün soruyor som durum ne diye o da çok heyecan yaptı yarında doğumgünü kan tahlili çıktıktan sonra eğer olursa müjdeyi vericem o yüzden kendimde çok ümitlenmek istemiyorum ne olur ne olmaz diye ama rabbim isteyen herkese versin düşüncesi bile çok güzel:)
Canım inan hamilelik olmasaydı bembeyaz olurdu test zaten benimkiler hep silik çıkardı ve pozitif olurdu inşallah yarın iki kutlama yaparsınız güzel bir süpriz olur Allah ın izniyle :)

evet canım .senin ikisi pes pese olmuş peki bunla nie arayı bukadar açtın:)))
Peşpeşe olunca çok yoruldum.Birde iki oğlan zor.Bi dönem istemedik.Ama hep içten içe istedim aslında.Etrafta benden kaç yaş büyük kadınlar dogurdu.Ama bakıyorum herkes yap çok pişman olursun diyorlar.Sonra karar verdim.Olursada olmazsa da elhamdülillah diycem.

Rabbim hepimize çocuklar versin inşallah ya bende hala bekliyorum zaman geçmiyor idrar da negatif görünce üzülüyorum bat un geçmesini bekliyorum zamanda geçmiyor ama kasıklarımda batmalar da oluyor gaz mı acaba

Back