- 4 Haziran 2016
- 132
- 102
- 23
- 29
- Konu Sahibi SareHumaNur
Arkadaslar bugun sık sık tuvalte cikmaya basladimmm ve halsizlik var insallh stresten degildir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya adete 8-9 gün var ama bugün mide bulantısı mahvetti beni psikolojik değildir inşallahArkadaslar bugun sık sık tuvalte cikmaya basladimmm ve halsizlik var insallh stresten degildir
Canim adet de hamilelik de olabilir. Kan sonucun pozitif cikar umarim. Hakkında hayırlısı ne zaman cikar sonucun?Kzlarkasklarm agryr adet olmadm sizce hamlelk varmdr
Hamilelikte de kasık ağrısı olur canımKzlarkasklarm agryr adet olmadm sizce hamlelk varmdr
Daha vermdm cnm acilde sıra var onu brklyrm az kaldı 7 kisi bskalm cnm benm normlde bu agryı cktgmde kanmn gelmesi lszm fı hrp ole olr ilk defa gelmedn cekyrm agrı bugn 3. Gunm olmadmCanim adet de hamilelik de olabilir. Kan sonucun pozitif cikar umarim. Hakkında hayırlısı ne zaman cikar sonucun?
Ayy ins vardrHamilelikte de kasık ağrısı olur canım
Ne kadar istedigini tahmin ediyorum. Ama sonucu alana kadar rahatlat kendini. Ne olacaksa oldu zaten. Takipteyim seni canim guzel haberler gelir insallah..Daha vermdm cnm acilde sıra var onu brklyrm az kaldı 7 kisi bskalm cnm benm normlde bu agryı cktgmde kanmn gelmesi lszm fı hrp ole olr ilk defa gelmedn cekyrm agrı bugn 3. Gunm olmadm
Valla canım bir yıldır Bebek sahibi olmak istiyorum 3 kez hamile kaldım ilk gebeliğim 8 hafta sürdü ikinci 6 üçüncü 12 hafta da kalbi durdu ve daha yeni kanda pıhtılaşma olduğunu öğrendim ama artık herşeyi rabbime bıraktım doğru zamanda sağlıkla kucağıma almak tek temennimSelam canım hayırdır neden üzgünsün :/
Meraktayım ben de canım Allah ım ümitlerini boşa çıkarmasın inşAyy ins vardr
Bnm oğlumda önce ki hikayem aynı canım Sonra ilk aşılama da oğlum oldu.Valla canım bir yıldır Bebek sahibi olmak istiyorum 3 kez hamile kaldım ilk gebeliğim 8 hafta sürdü ikinci 6 üçüncü 12 hafta da kalbi durdu ve daha yeni kanda pıhtılaşma olduğunu öğrendim ama artık herşeyi rabbime bıraktım doğru zamanda sağlıkla kucağıma almak tek temennim
Allah sana bağışlasın oğlunu inşallah bizlerede nasip olurBnm oğlumda önce ki hikayem aynı canım Sonra ilk aşılama da oğlum oldu.
İnşallah canım Rabbim çok aratmasınAllah sana bağışlasın oğlunu inşallah bizlerede nasip olur
Amin canım inşallahİnşallah canım Rabbim çok aratmasın
benımde bat 25 mayısMeraba kizlar Şimdiden belirtileriniz var mı varsa neler ? Inşallah bu ay bebislerimiz olsun burda :)
S SareHumaNur 29 mayıs
@kokunhuzurmus 25 mayıs
@ilkduyansenol 26 mayıs
@Aytekozlem 20 Mayıs
@Yasmnn__ 27 mayıs
Shopareekiz 27 mayıs
@mi-nick 25-26 mayıs
A AYSENUREMRAH 30 mayıs
@Lknrokan35 1 Haziran
M maviturna 26 mayıs
@kizilcik26 28 mayıs
@Elasu 26 mayıs
@yasmince 29 mayıs
@YefeM 29 mayıs
@busraangell 20 mayıs
Ne kadar istedigini tahmin ediyorum. Ama sonucu alana kadar rahatlat kendini. Ne olacaksa oldu zaten. Takipteyim seni canim guzel haberler gelir insallah..
Meraktayım ben de canım Allah ım ümitlerini boşa çıkarmasın inş
Canim cikmasina cikar da bu geceye yetismeyebilir. Sn gece kontrol edersin yine ama bence yarina kalabilir sonucun canim.Kzlar verdm bole berbat bir devlet hastnesi yok kmseye brsy sormya gelmyr ilgszlr kan verdm cktm agrm cok vardı barkod numrsnı aldm intrnte ckqr deme ?
Yarn is yeende bakrm yoksa ta gtcm ordn snc almaya brdahada gtmm oraya ztn nasl insnlr var anlmyrmCanim cikmasina cikar da bu geceye yetismeyebilir. Sn gece kontrol edersin yine ama bence yarina kalabilir sonucun canim.