- 4 Haziran 2016
- 132
- 102
- 23
- 29
- Konu Sahibi SareHumaNur
Şu 8 gün bir geçse ahh keşke
Tabi istedigimiz sonuclarla
Tabi istedigimiz sonuclarla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben direk soyleyemedim sana canım. Kendini bu süreçte yıpratmamaya özen goster. ne desem Belki bos ama saglıklı olsaydı tutunurdu derler. Allah hayırlısını versin hakkımızda.Düşük yapacakmışım
Kızz olmasn hadi hayrlısı benm is yognki fırst blmyrm ki buraya ble gremyrm aksm herlde uyurm erkendn bende cnm:) ckms silk iste sevn ins gttnde cksr bende baklm gdcm ckck mı acba merk edyrm ckmzsada adet soktrucu kllncmŞuan işteyim kafamı koysam devrilirim zaten uykuyu seviyorum iyice arttı:)
Sabah test yaptım çok çok silik var aşırı silik. O yzden heveslenmiyorum doktora gidicem
Anldm cnm bende korkyrdm bgn gdcm kan testine ins ckar ya :)He şimdi gördüm canım :) dış gebelik belirtisi hamilelikten farkı yok canım beta değerinde belli oluyor değerin düşmüyor ufak ufak artıyorsa dış gebelik oluyor bnm 126 dı 4 gün sonra 132 oldu mesela düşmüyor ama ufak ufak artıyor
Ay hadi hayırlısı bende bat ı beklicem canım zaman geçmiyor ama moralim bozuluyorKızz olmasn hadi hayrlısı benm is yognki fırst blmyrm ki buraya ble gremyrm aksm herlde uyurm erkendn bende cnm:) ckms silk iste sevn ins gttnde cksr bende baklm gdcm ckck mı acba merk edyrm ckmzsada adet soktrucu kllncm
Panik atak bende de oluyor arada sırada.Allah kimsenin başına vermesin.Ama bu dua ile hafifliyor.Öyle bir şey hisseder hissetmez yüksek sesle dua etmeye başla.kızlar benimde bat 26 .ama baygınlık oluyor bugun bende bayılma hissi gibi.panik atak azdı sanırım.((
İnşallah pozitif çıkar canım :)Anldm cnm bende korkyrdm bgn gdcm kan testine ins ckar ya :)
evet canım aynen ilaçda kulladım ama en iyi ilacı dua etmek.Panik atak bende de oluyor arada sırada.Allah kimsenin başına vermesin.Ama bu dua ile hafifliyor.Öyle bir şey hisseder hissetmez yüksek sesle dua etmeye başla.
Canım test yaptırdın mı ?Kızz olmasn hadi hayrlısı benm is yognki fırst blmyrm ki buraya ble gremyrm aksm herlde uyurm erkendn bende cnm:) ckms silk iste sevn ins gttnde cksr bende baklm gdcm ckck mı acba merk edyrm ckmzsada adet soktrucu kllncm
Amin inşallahBen direk soyleyemedim sana canım. Kendini bu süreçte yıpratmamaya özen goster. ne desem Belki bos ama saglıklı olsaydı tutunurdu derler. Allah hayırlısını versin hakkımızda.
Stres yprsan etklrsn bndn demesi ypma bkle cnm gdyrm kan vermye kırkyrm amaAy hadi hayırlısı bende bat ı beklicem canım zaman geçmiyor ama moralim bozuluyor
Smdi gdyrm kızlar kssgm sgryr szce norml mi kanda gelmediCanım test yaptırdın mı ?
Selam güzel anne adayları aranıza bende dahil olmak istiyorum bat 27 mayıs ben aranızda içi en buruk olan aday olabilirim banada yer var mı [/QUOTE
Canim hosgeldin. Tabiki yer var sana da. Neden buruksun canim özel değilse?
Selam canım hayırdır neden üzgünsün :/Selam güzel anne adayları aranıza bende dahil olmak istiyorum bat 27 mayıs ben aranızda içi en buruk olan aday olabilirim banada yer var mı