• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Benimde 7 gün kaldı.Şuan çok üşüyorum.Kasıklarımda sanki her an bi hareketlilik var.Ben adetten önce kasık ağrısı çekmem.Adet halindeyken olur.Birde geçen gece koltuk altımdan mememe çok belirgin bir seğirme oldu.Bu durumu yaşayan varmı aranızda??

Şuan işteyim kafamı koysam devrilirim zaten uykuyu seviyorum iyice arttı:)
Sabah test yaptım çok çok silik var aşırı silik. O yzden heveslenmiyorum doktora gidicem
Kızz olmasn hadi hayrlısı benm is yognki fırst blmyrm ki buraya ble gremyrm aksm herlde uyurm erkendn bende cnm:) ckms silk iste sevn ins gttnde cksr bende baklm gdcm ckck mı acba merk edyrm ckmzsada adet soktrucu kllncm

He şimdi gördüm canım :) dış gebelik belirtisi hamilelikten farkı yok canım beta değerinde belli oluyor değerin düşmüyor ufak ufak artıyorsa dış gebelik oluyor bnm 126 dı 4 gün sonra 132 oldu mesela düşmüyor ama ufak ufak artıyor
Anldm cnm bende korkyrdm bgn gdcm kan testine ins ckar ya :)

Kızz olmasn hadi hayrlısı benm is yognki fırst blmyrm ki buraya ble gremyrm aksm herlde uyurm erkendn bende cnm:) ckms silk iste sevn ins gttnde cksr bende baklm gdcm ckck mı acba merk edyrm ckmzsada adet soktrucu kllncm
Ay hadi hayırlısı bende bat ı beklicem canım zaman geçmiyor ama moralim bozuluyor

En son 16 mayıs ta ilişkiye girdik geç döllenme de olsa aslında belli olması lazım değil mi ? Yarın ilacımın son günü normalde 27 sinde adet olmam lazım kafam karma karıştı üzülmek te istemiyorum

kızlar benimde bat 26 .ama baygınlık oluyor bugun bende bayılma hissi gibi.panik atak azdı sanırım.:KK43:((
Panik atak bende de oluyor arada sırada.Allah kimsenin başına vermesin.Ama bu dua ile hafifliyor.Öyle bir şey hisseder hissetmez yüksek sesle dua etmeye başla.

Back