- Konu Sahibi SareHumaNur
Anladim canım inşallah bende de bu bi belirtidir anca batı beklıyorum işte öğrenmek içinbenim yumurtlama gününden itibaren olmuştu canim ve üşüyordum sicak olmasina rağmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim canım inşallah bende de bu bi belirtidir anca batı beklıyorum işte öğrenmek içinbenim yumurtlama gününden itibaren olmuştu canim ve üşüyordum sicak olmasina rağmen
insallah canim ben 1 gun kala öğrenmiştimAnladim canım inşallah bende de bu bi belirtidir anca batı beklıyorum işte öğrenmek için
Yanma belirtisinden yol çıkarak mı denemek istedin yoksa başka belirti varmıydıinsallah canim ben 1 gun kala öğrenmiştim
karnimda cok şişkinlik vardi diyet yapiyordum bu ay normal değildi şişliği diyerek şüphelendimYanma belirtisinden yol çıkarak mı denemek istedin yoksa başka belirti varmıydı
Anladım canım teşekkür ederim bakalım görücem bende sonucu :)karnimda cok şişkinlik vardi diyet yapiyordum bu ay normal değildi şişliği diyerek şüphelendim
hadi inşallah bu ay nasib olmazsa ovulasyon testi kullandim ben kullandığım ilk ay hamile kaldimAnladım canım teşekkür ederim bakalım görücem bende sonucu :)
Bende bu ay ovu. Testi kullandım 11inde pik yapmıştı ben 11 12 13 15 16 degerlendirdim inşallah tutar.. 5-6 aydır deniyoruzhadi inşallah bu ay nasib olmazsa ovulasyon testi kullandim ben kullandığım ilk ay hamile kaldim
hadi inşallahBende bu ay ovu. Testi kullandım 11inde pik yapmıştı ben 11 12 13 15 16 degerlendirdim inşallah tutar.. 5-6 aydır deniyoruz
Tekrar yaptırdın mı 2.günü. Degerinin düşmesi normal degil ama insallah yukselir.Bende dün test yaptırdım 25 cıktı hamilesin dedi doktor 2 gün sonra tekrarla dedi iki günü bekleyemedim bugün yaptırdım yeniden 23 olmuş sizce niye böyle
Kızlar benim de ayaklarım cok üşüyo normalde çorap giymeyen ben çorap patikle ayaklarımı ısıtamıyorum. Ellerim soğuk ama avuç içlerim sıcak. 25 iini bekliyorum bakalım. Öncesinde yaptım ama negatifti. Artık erken davranmicam diyorum her seferinde ama yine dayanamıyorum.Anladim canım inşallah bende de bu bi belirtidir anca batı beklıyorum işte öğrenmek için
Evet bende her ay geldiğinde artık rahat olucam olacağı varsa olur diyorum ama yinede merak edıyorum bi yandan da gün sayıyorumKızlar benim de ayaklarım cok üşüyo normalde çorap giymeyen ben çorap patikle ayaklarımı ısıtamıyorum. Ellerim soğuk ama avuç içlerim sıcak. 25 iini bekliyorum bakalım. Öncesinde yaptım ama negatifti. Artık erken davranmicam diyorum her seferinde ama yine dayanamıyorum.
Kaç gün var adetine??Ya kan testinde çıkmaz mı artık yaptırsak acaba
27 sinde olcam işte 5 gün var tatlım ya beklicem artık belki duğhaston kullanıyorum ya o göstermiyor olabilir miKaç gün var adetine??
Düşük yapacakmışımTekrar yaptırdın mı 2.günü. Degerinin düşmesi normal degil ama insallah yukselir.
Cnm hadi bakalm ins yarn cksr cnm senn ya bende aksm is cksı gdcm cnm kan vermeye cok heyecnlym ya bence olmcz hamılyz bence var geblk ya:)))
Cnm cok uykn gelyrmu senn