• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Anladim canım inşallah bende de bu bi belirtidir anca batı beklıyorum işte öğrenmek için
Kızlar benim de ayaklarım cok üşüyo normalde çorap giymeyen ben çorap patikle ayaklarımı ısıtamıyorum. Ellerim soğuk ama avuç içlerim sıcak. 25 iini bekliyorum bakalım. Öncesinde yaptım ama negatifti. Artık erken davranmicam diyorum her seferinde ama yine dayanamıyorum.

Kızlar gözbebekleri büyüyen var mı aranızda. Ya benimkiler kocaman oluyor bu ara sıklıkla. Gebelik yoksa bi göz doktoruna gidicem şüphelenmeye başladım.

Kızlar benim de ayaklarım cok üşüyo normalde çorap giymeyen ben çorap patikle ayaklarımı ısıtamıyorum. Ellerim soğuk ama avuç içlerim sıcak. 25 iini bekliyorum bakalım. Öncesinde yaptım ama negatifti. Artık erken davranmicam diyorum her seferinde ama yine dayanamıyorum.
Evet bende her ay geldiğinde artık rahat olucam olacağı varsa olur diyorum ama yinede merak edıyorum bi yandan da gün sayıyorum

Ya kimisinde çıkıyor kimisinde çıkmıyor. Geçenlerde bi bayanın 6 gun kala idrarda silik çıkmıştı. En sağlıklısı bat ı beklemek. Ama ben bekledim mi hayır. yaptırdım negatifi gördüm. Ha var ya da yok onu kimse suan net bilemez. Bat a kadar şüpheliyim yani. Ama olsun yoksa da kendimi hazırladım. Varsa zaten öğrenince havalara uccam. :)

Cnm hadi bakalm ins yarn cksr cnm senn ya bende aksm is cksı gdcm cnm kan vermeye cok heyecnlym ya bence olmcz hamılyz bence var geblk ya:)))
Cnm cok uykn gelyrmu senn

Şuan işteyim kafamı koysam devrilirim zaten uykuyu seviyorum iyice arttı:)
Sabah test yaptım çok çok silik var aşırı silik. O yzden heveslenmiyorum doktora gidicem

Back