• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Cnm hayrlısnı istyrm hyecnlı deglm hayrlıdı neyse o olsn cnm eger deglsemdw oluym viran once inann beklmk cok zor gecn sy yasamstm
Ahhh @busraangell o beklemek ne kadar zor İnan burda hepimiz çok iyi biliyoruz inşallah mutlu sonuçlarını hepimiz göreceğiz birbirimize destek olacağız sana dua ediyorum şu an hepimize dualar ediyorum

Kizlar kac gundur arastiriyorum kafayi yicem resmen biz yumurtlama doneminde duzenli olaeak beraber olduk. Taki adetime kadar usume uyku hali . Idrarda yogunluk ve koku hersey vardi . Adetime 3 gun kala kan testi yaptim bisey cikmadi :110: adet gunumde olumune sanci yasadim belim kopacak gibi agriyor kasiklari anlatamam bile . Hele dizlerimi hissetmiyordum ozellikle gece oldu sancim . Bunca acidan dudaklarim ucukladi (dusunun) neyseki adet oldum pembemsi bi renk , toplamda 2 pwt doldurmadim bile kesinlikle koyu kirmizilik ve pihti diye birsey yoktu .bir gun yogun ve hizliydi simdi gunluk ped kullaniyom leke oluyor . Haaaa bide kanamam bitti ama goguslerim cok hassas sizliyor sizce hamile olabilir miyim. Belim agrimasi gecmisti yine basladi . Yari bi test daha denicem

Ahhh @busraangell o beklemek ne kadar zor İnan burda hepimiz çok iyi biliyoruz inşallah mutlu sonuçlarını hepimiz göreceğiz birbirimize destek olacağız sana dua ediyorum şu an hepimize dualar ediyorum
Canm inann bende edyrm hepinize hele hamlysem burda liste yaptgm arkdslra dua okucm bol bol ins dger aya alrsnz iyi hsberlr cnm hepnz bende olmazsm bende slrm ins baklm hyrlısıyls beklyrm bakmdm yemk yiyecgm ev islrni halledym snra bakcm cnm :)) hepnz iyi destek oldnz bana

Canm inann bende edyrm hepinize hele hamlysem burda liste yaptgm arkdslra dua okucm bol bol ins dger aya alrsnz iyi hsberlr cnm hepnz bende olmazsm bende slrm ins baklm hyrlısıyls beklyrm bakmdm yemk yiyecgm ev islrni halledym snra bakcm cnm :)) hepnz iyi destek oldnz bana
Hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz kuzular inşallah hepimizin Bebişleri olur ❤️

Hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz kuzular inşallah hepimizin Bebişleri olur ❤️
İns olur cnm hepmz kısmett :)) kzlar size tek dcgm kafaya takmayn bana herkes derdide inanmzdm dgryms takmyn olrkn cock dsnmeden olun yastk koyun altnza cnm ben bu ay yastk koydm altma hep ins tutmstr

Canim belirtilerin nelerdi mesela surekli akintin var miydi
Akımtım reglime yakın olmaya başladı açık renk en belirgin belirti göğüslerim hassaslaştı çok oturup kalkarken bazen sağ bazen sol kasıkta ama genelde sağda batma oluyodu bide ara ara regl ağrısı gibi ağrı yorgunluk hissi çok oldu onun dışında bişey yoktu bide çok sık idrara çıkıyorum

Kızlar ben telefonda bi uygulama var regl döneminizi takip ediyo o uygulamada hangi günler denerseniz şansınız yüksek beya düşük söylüyo biz ona göre denedik şansa oldu denemekte fayda var ☺ hadi inş

Back