• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 26 27 28 29 30 31 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Tok cbm gitmedm ackcası bu ayda demiştim ya takmadm etmedm adet olmadm onu brklyrm anlcn cnm bugn ikinci gün olmadm kask agrm var yarn gdcm kan testi yapcm cnm anlcn:)
İnşAllah vardır cnm bebiş doktora gerek kalmaz :)

Benimde bat 27 mayıs :) yaklaşık 5 gündür ateşim 36.9 çıkıyor sanırım normalden biraz yüksek avuç içlerim yanıyor arada bir kasıgıma agrı giriyor hiç hamilelik belirtisi olarak ateşi yükselen var mı kızlar
Canım seninle bat ımız aynı :) hadi bakalım insallah güzel haberler alırız battan önce tahlil yaptırıcAk mısın ? ☺️

Canım seninle bat ımız aynı :) hadi bakalım insallah güzel haberler alırız battan önce tahlil yaptırıcAk mısın ? ☺️
Hmm ne güzel :) kan için önce hamilelik testi yapıp pozitif görmem lazım onu da bat geçerse yaparım diye düşünüyorum çünkü her ay bişeyden umutlanıp erken davranıp test yaptım o yüzden bu ay yavaştan alıyorum :))
Sen de herhangi bi belirti var mı ? Test yaptın mı

Hmm ne güzel :) kan için önce hamilelik testi yapıp pozitif görmem lazım onu da bat geçerse yaparım diye düşünüyorum çünkü her ay bişeyden umutlanıp erken davranıp test yaptım o yüzden bu ay yavaştan alıyorum :))
Sen de herhangi bi belirti var mı ? Test yaptın mı
Ben 3 gün önce yaptım negatif ti ama erken diyorlar canım bende batta yapcam beklicem o zamana kadar umutlanmak istemiyorum. Ya belirtiyi anlamıyorum ki göğüslerimde sızlamalar var bide akıntım var arada belim ağrıyor ama psikolojikmi bilmiyorum canım ya :/

Ben 3 gün önce yaptım negatif ti ama erken diyorlar canım bende batta yapcam beklicem o zamana kadar umutlanmak istemiyorum. Ya belirtiyi anlamıyorum ki göğüslerimde sızlamalar var bide akıntım var arada belim ağrıyor ama psikolojikmi bilmiyorum canım ya :/
Evet erken bencede.. benimde ara ara kasıklarımda agrı var ama bu zaten bende her ay olan bişey o yüzden belirtiden saymıyorum bakalım bekleyip görücez sonucu

Ya tabikide benden kötü durumda olanlarda vardr da 22 yasindayim 8 aydir bekliyorum her ay hasta olunca psikolejim cok etkilwmdi bide etrafimda birsürü bwbwk var onlari gördükçe deli oluyorum onlarida cok seviyorum bwnimde olsun istiyorum iste

Back