Yumurta haftasında şeffaf uzayan akıntı geldi. Ondan 2 gün sonra ovülasyon testi alabildim o gün ikinci çizgi baya netti. 3 gün değerlendirdik sadece dün hafif belimde ağrı oldu arada hafifçe oluyor. Bunların dışında ekstra bir şey yok zaten ilişkinin üstünden tam 5 gün geçti. Döllenme olsa bile muhtemelen bir hafta sonra belli olur diye kendimi çok dinlemiyorum. Bir de benim normalde de 10 gün kala regl belirtilerim hafiften başlıyor. Şişkinlik ağrı gögüsler de dolgunluk vs o yüzden hiç emin olamamBenzeriz akıntıda. Inş güzel haberlerini alırız.
Yumurtlama zamanından beri adet belirtileri var erken başladı benim.
Sende nasıldı?
Allah gönlüne göre versin.Yumurta haftasında şeffaf uzayan akıntı geldi. Ondan 2 gün sonra ovülasyon testi alabildim o gün ikinci çizgi baya netti. 3 gün değerlendirdik sadece dün hafif belimde ağrı oldu arada hafifçe oluyor. Bunların dışında ekstra bir şey yok zaten ilişkinin üstünden tam 5 gün geçti. Döllenme olsa bile muhtemelen bir hafta sonra belli olur diye kendimi çok dinlemiyorum. Bir de benim normalde de 10 gün kala regl belirtilerim hafiften başlıyor. Şişkinlik ağrı gögüsler de dolgunluk vs o yüzden hiç emin olamam
Yaaa baya heyecanlıKizlar yaacok acayip hissediyorum suanda cok yorgun , gozlerim kapaniyor sanki acayip sirt agrim var Ve hep yemek istiyorum ya
Suanda hic hamis gibi hissetmiyorum. Esimde bnim gibi covidden supheleniyoruz . Boyle devam ederse teste gidicezYaaa baya heyecanlıbenim daha hiç belirtim yok
Aman dikkat edin ya Allah korusun, en önemli belirti tat ve koku kaybı o yoksa çok endişelenmeyinSuanda hic hamis gibi hissetmiyorum. Esimde bnim gibi covidden supheleniyoruz . Boyle devam ederse teste gidicez
Yaa onlar yok da iste bilemiyorum. Insallah hamilelik belirtisidirAman dikkat edin ya Allah korusun, en önemli belirti tat ve koku kaybı o yoksa çok endişelenmeyin
Bence sen kendini çok dinliyorsun. İnsan kendini dinledikçe bir şeyler bulup duruyor. Covid olsan iştah artışı yaşamazsın diye düşünüyorum.Suanda hic hamis gibi hissetmiyorum. Esimde bnim gibi covidden supheleniyoruz . Boyle devam ederse teste gidicez
İnşallah tatlım benim hayırlısı olsunYaa onlar yok da iste bilemiyorum. Insallah hamilelik belirtisidir
Canim hosgeldin. Hayirli olsun insallahBenim bat 22 nisanşubatta düşük yaptım ovulasyon testi kullandım ancak yorumlayamadım mı bilmiyorum yumurtladıysam da 4 nisan beyaz akımtım mevcut süt gibi çok çok hafif ara ara iğne batıyormuş gibi sağ da sol da batma hissettim merakla bekliyorum rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
Bat 20 Nisan, geç yumurtladim.Kizlar selam nasilsIniz? Var mi belirtiler?
Canim hosgeldin. Hayirli olsun insallahTez zamanda minnislere kavusalimm. Benimde bat 22 nisan . Baska belirtilerin var mi
başka bi belirtim yok akıntım azaldı merakla bekliyorum inşallah bu ay hepimizin yüzü güler :)Canim hosgeldin. Hayirli olsun insallahTez zamanda minnislere kavusalimm. Benimde bat 22 nisan . Baska belirtilerin var mi ?
O zaman bat tarihinizdeBat 20 Nisan, geç yumurtladim.
19-20 ve 21.gün yumurtlama
22 de çatlama oldu ve üzerinden daha 2 gün geçti. Bel ağrım var ama ona bağlayamamdaha çok erken.
Amin canim insallah . Benim de akintim var. bazen hemen wc ye gidiyorum insallah yerlesme kanamasidirbaşka bi belirtim yok akıntım azaldı merakla bekliyorum inşallah bu ay hepimizin yüzü güler :)
Benimde akıntım azaldı yok denecek kadar az bu neyin belirtisi ki? Geçen ay regl 10 gün kala gögüslerim de ve kasıklarımda hafif ağrı olmuştu. Bu ay hiçbir şey yok :)başka bi belirtim yok akıntım azaldı merakla bekliyorum inşallah bu ay hepimizin yüzü güler :)
gögüslerimde en ufak bi agrı bile yok ara ara küçük batmalarım devam ediyo allah bu mübarek günlerde hayırlısıyla bi yavrumuz olmasını nasip etsin inşallah :)Benimde akıntım azaldı yok denecek kadar az bu neyin belirtisi ki? Geçen ay regl 10 gün kala gögüslerim de ve kasıklarımda hafif ağrı olmuştu. Bu ay hiçbir şey yok :)
Bende hiçbir şey yok şuan ondan pek umudum da yok ama inşallah güzel haberler alırız bu ramazan günlerindegögüslerimde en ufak bi agrı bile yok ara ara küçük batmalarım devam ediyo allah bu mübarek günlerde hayırlısıyla bi yavrumuz olmasını nasip etsin inşallah :)