Amin insallah canimbaşka bi belirtim yok akıntım azaldı merakla bekliyorum inşallah bu ay hepimizin yüzü güler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallah canimbaşka bi belirtim yok akıntım azaldı merakla bekliyorum inşallah bu ay hepimizin yüzü güler :)
Yaa o baya belirti canim ya Bn yasamadim Ama okuduklarimda genelde belirti diyorlar yaniİlk defa kasık ya da rahimdeydi tam anlayamadığım bir ağrı oldu yaklaşık 3 4 saniye sürdü hemen geçti. Bunu yaşayan var mı acaba merak ediyorum
Bende goguslerimi kontrol ediyorum hic agri yook agrimiyor diye insan uzulur mu ya uzuluyorumgögüslerimde en ufak bi agrı bile yok ara ara küçük batmalarım devam ediyo allah bu mübarek günlerde hayırlısıyla bi yavrumuz olmasını nasip etsin inşallah :)
Ya ben pek bilmiyorum çok araştırmadım hayallerim suya düşer diyeYaa o baya belirti canim ya Bn yasamadim Ama okuduklarimda genelde belirti diyorlar yani
Tutunma belirtisidir bnce findik yer aciyor kendine . Gun hesaplamayi nasil yaptin canim pik gununu mu yoksa catlamadan sonra mi ? Yani mesela 5 pik 6 catlama nasıl oluyor ? Ondan hic emin degIlimYa ben pek bilmiyorum çok araştırmadım hayallerim suya düşer diye
Umarım dediğin gibidir, normal regl ağrısı gibi değildi otururken birkaç saniye batma gibi canım yandı kendimi doğrultana kadar geçti. İnşallah regl olmam inşallah Bu gece ovülasyondan sonra 6 gün bitecek
Benim aynısı oluyor arada bir de belim çok ağrıdı bu geceYaa o baya belirti canim ya Bn yasamadim Ama okuduklarimda genelde belirti diyorlar yani
Yaa hadi inşallah öyledirTutunma belirtisidir bnce findik yer aciyor kendine . Gun hesaplamayi nasil yaptin canim pik gununu mu yoksa catlamadan sonra mi ? Yani mesela 5 pik 6 catlama nasıl oluyor ? Ondan hic emin degIlim
Bende bel ağrısı yok ilk defa böyle batıp çıkan ağrı oldu hadi hayırlısı diyelim. Başka belirti fark edersek yazalımBenim aynısı oluyor arada bir de belim çok ağrıdı bu gece
Ben de regl öncesi ağrı olabilir diye üzerinde durmuyorum açıkcası hayırlısı olsun son düzlüğe girdik Yakında bell olur her şeyBende bel ağrısı yok ilk defa böyle batıp çıkan ağrı oldu hadi hayırlısı diyelim. Başka belirti fark edersek yazalım
Aynen bende çok umutlanmak istemiyorum ama insan yine de merak ediyor çabucak geçsin şu günlerBen de regl öncesi ağrı olabilir diye üzerinde durmuyorum açıkcası hayırlısı olsun son düzlüğe girdik Yakında bell olur her şey
Eveeeet hepimiz için güzel haberler olsunAynen bende çok umutlanmak istemiyorum ama insan yine de merak ediyor çabucak geçsin şu günler
Bat 23 nisan yumurtlama zamanları (telefondaki uygulamaya gore) sehir disindaydim ama yinede bi umudum var eğer bu ay olmazsam önümüzdeki ay ovulasyon testlerine baslicamKizlar selam, benim bat 22 nisan . Bundan sonrasi bekleme asamasinda birlikte bekleyelim konusalim
Ya bel agrisi en belirgin ozelliklerden.. benimde bel agrim var . Bide afedersin gazim var bugun cok fazla . Ve bugun karnim cok suan cok sismis durumda . Belirti midir sence ?Benim aynısı oluyor arada bir de belim çok ağrıdı bu gece
6 -7 dpo tam rahime inip tutunmaya calisigi donemmis . Sen onumuzdeki gunlerde dikkat et iyice belirtilere. Bnmde gaz ve siskinlik var belirti mi sence ?Yaa hadi inşallah öyledir
Valla bende hiç bilmiyorum bu ay ilk defa ovülasyon testi aldım. Çarşamba-cuma arası birliktelik oldu perşembe günü test yapabildim. O zaman ikinci çizgi koyuydu belliydi. Cuma günü tekrar yaptım artık silikleşmişti forumda kızlar çatlama olmuştur dedi. En başında test yapmadığım için tam hangi gün yumurtalama oldu bilemiyorum ama tuttuysa da en fazla 6 günlük olabilir.
İnşallah regl belirtisi değildir ya dua ediyorum
Hosgeldin canim. Hayirlisi insallah umut hep var bekleyip gorucezBat 23 nisan yumurtlama zamanları (telefondaki uygulamaya gore) sehir disindaydim ama yinede bi umudum var eğer bu ay olmazsam önümüzdeki ay ovulasyon testlerine baslicam
Hosbulduk Canım güzel haberler alalim mübarek gubler yüzü suyu hürmetineHosgeldin canim. Hayirlisi insallah umut hep var bekleyip gorucez
Amin canim belirti var miHosbulduk Canım güzel haberler alalim mübarek gubler yüzü suyu hürmetine
3 4 gün önce aşırı göğüs ağrısı vardi hatta iç çamaşır çıkarıcak derecede birde kasiklarim agriyor ama dedigim gibi yumurtlama zamani kaçmış olabilir gecen ay 20 gun ailemin yanina gitmistim iliski gelince oldu oda yumurtlama bitis tarihi gösteriyordu pepart diye uygulamadan. Kısmet bir umutla bekliyorum 4. AyımAmin canim belirti var mi
Insallah kacirmamissindir. Gogus agrisii belirti cubku daha cok var regl donemine . Sen bir kac gun izle bakalim3 4 gün önce aşırı göğüs ağrısı vardi hatta iç çamaşır çıkarıcak derecede birde kasiklarim agriyor ama dedigim gibi yumurtlama zamani kaçmış olabilir gecen ay 20 gun ailemin yanina gitmistim iliski gelince oldu oda yumurtlama bitis tarihi gösteriyordu pepart diye uygulamadan. Kısmet bir umutla bekliyorum 4. Ayım
Takipteyim bakalim bu ay umudum yok canim sende varmi belirtiInsallah kacirmamissindir. Gogus agrisii belirti cubku daha cok var regl donemine . Sen bir kac gun izle bakalim
Neler olucak