Gebeliğe Hazırlık Bat 21-22-23 nisan gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gögüslerimde en ufak bi agrı bile yok ara ara küçük batmalarım devam ediyo allah bu mübarek günlerde hayırlısıyla bi yavrumuz olmasını nasip etsin inşallah :)
Bende goguslerimi kontrol ediyorum hic agri yook agrimiyor diye insan uzulur mu ya 🤣🤣🤣uzuluyorum😄

Yaa o baya belirti canim ya 🎉🎉 Bn yasamadim Ama okuduklarimda genelde belirti diyorlar yani
Ya ben pek bilmiyorum çok araştırmadım hayallerim suya düşer diye 😅
Umarım dediğin gibidir, normal regl ağrısı gibi değildi otururken birkaç saniye batma gibi canım yandı kendimi doğrultana kadar geçti. İnşallah regl olmam inşallah 🙏🙏❤️ Bu gece ovülasyondan sonra 6 gün bitecek 🤗

Ya ben pek bilmiyorum çok araştırmadım hayallerim suya düşer diye 😅
Umarım dediğin gibidir, normal regl ağrısı gibi değildi otururken birkaç saniye batma gibi canım yandı kendimi doğrultana kadar geçti. İnşallah regl olmam inşallah 🙏🙏❤️ Bu gece ovülasyondan sonra 6 gün bitecek 🤗
Tutunma belirtisidir bnce findik yer aciyor kendine 🐣. Gun hesaplamayi nasil yaptin canim pik gununu mu yoksa catlamadan sonra mi ? Yani mesela 5 pik 6 catlama nasıl oluyor ? Ondan hic emin degIlim

Tutunma belirtisidir bnce findik yer aciyor kendine 🐣. Gun hesaplamayi nasil yaptin canim pik gununu mu yoksa catlamadan sonra mi ? Yani mesela 5 pik 6 catlama nasıl oluyor ? Ondan hic emin degIlim
Yaa hadi inşallah öyledir 😍😍
Valla bende hiç bilmiyorum bu ay ilk defa ovülasyon testi aldım. Çarşamba-cuma arası birliktelik oldu perşembe günü test yapabildim. O zaman ikinci çizgi koyuydu belliydi. Cuma günü tekrar yaptım artık silikleşmişti forumda kızlar çatlama olmuştur dedi. En başında test yapmadığım için tam hangi gün yumurtalama oldu bilemiyorum ama tuttuysa da en fazla 6 günlük olabilir.
İnşallah regl belirtisi değildir ya dua ediyorum 😔😔

Kizlar selam, benim bat 22 nisan . Bundan sonrasi bekleme asamasinda birlikte bekleyelim konusalim
Bat 23 nisan yumurtlama zamanları (telefondaki uygulamaya gore) sehir disindaydim ama yinede bi umudum var eğer bu ay 🤰 olmazsam önümüzdeki ay ovulasyon testlerine baslicam 🙆🏻‍♀️

Yaa hadi inşallah öyledir 😍😍
Valla bende hiç bilmiyorum bu ay ilk defa ovülasyon testi aldım. Çarşamba-cuma arası birliktelik oldu perşembe günü test yapabildim. O zaman ikinci çizgi koyuydu belliydi. Cuma günü tekrar yaptım artık silikleşmişti forumda kızlar çatlama olmuştur dedi. En başında test yapmadığım için tam hangi gün yumurtalama oldu bilemiyorum ama tuttuysa da en fazla 6 günlük olabilir.
İnşallah regl belirtisi değildir ya dua ediyorum 😔😔
6 -7 dpo tam rahime inip tutunmaya calisigi donemmis 🐥. Sen onumuzdeki gunlerde dikkat et iyice belirtilere. Bnmde gaz ve siskinlik var belirti mi sence ?

Amin canim belirti var mi
3 4 gün önce aşırı göğüs ağrısı vardi hatta iç çamaşır çıkarıcak derecede birde kasiklarim agriyor ama dedigim gibi yumurtlama zamani kaçmış olabilir gecen ay 20 gun ailemin yanina gitmistim iliski gelince oldu oda yumurtlama bitis tarihi gösteriyordu pepart diye uygulamadan. Kısmet bir umutla bekliyorum 4. Ayım 😕

3 4 gün önce aşırı göğüs ağrısı vardi hatta iç çamaşır çıkarıcak derecede birde kasiklarim agriyor ama dedigim gibi yumurtlama zamani kaçmış olabilir gecen ay 20 gun ailemin yanina gitmistim iliski gelince oldu oda yumurtlama bitis tarihi gösteriyordu pepart diye uygulamadan. Kısmet bir umutla bekliyorum 4. Ayım 😕
Insallah kacirmamissindir. Gogus agrisii belirti cubku daha cok var regl donemine . Sen bir kac gun izle bakalim
Neler olucak 🐥

X