İkimizde guzel haberlerle dönerizVer tabiki artışı görmek önemli ben de cuma vereceğim inşallah ikimizde güzel bir artış görürüz
Bende şuanlık hiçbir belirti yok. Dün gece o kasıktaki tuhaf batma da geçti. İnsan merak ediyor farklı belirti olunca ama ben yine de belirtileri regl yormak istiyorum üzülmek istemiyorum. Artık yarın bat günü belli olurBenim adet ağrım başladı bugün ama gelen bir şey yok bat yarin. Kasıklarımda karıncalanma gibi bir his var. Akıntım var.
dün sol bacağım kalçama doğru çok ağrıdı
Ay belirti demicem ama birseyler farklı olunca acaba mı diyor insan
İnşallah olmazsınInsallah canım yaa korkuyorum adet olcam diye
Ben de aynı şekildeyim yine adet olcam ya heveslenme boşuna modundayimBende şuanlık hiçbir belirti yok. Dün gece o kasıktaki tuhaf batma da geçti. İnsan merak ediyor farklı belirti olunca ama ben yine de belirtileri regl yormak istiyorum üzülmek istemiyorum. Artık yarın bat günü belli olur
Metalik tat belirti olarak hiç duymamistim.bu arada merabaAğızda metalik bir tat varsa gebelik belirtisiymiş ancak hassasiyeti duymadım hiç bir de aslında biz belirti arayarak da yanlış yapıyor olabiliriz çok yakın arkadaşım hamile şuan 5.haftaya kadar hiçbir belirtisi olmamış yani belirti olmadan da gebelik olur
Merhaba canım inşallah hamilesindir test yapsaydınMetalik tat belirti olarak hiç duymamistim.bu arada merababenimde uc dort gundur metalik tat var oructan diye düşünüyordum. Bat 22si. İns hamileyimdir şu ana kadar hiç belirtim yok. Ne adet ne de hamilelik. Sadece on gundur cok fazla gaz çıkarıyorum ağızdan.
Üzülme lütfen bu ay olmadı nasipse diğer ay diyelimArtık okadar sıkıldım ki tüm umudum kırıldı. Geçen ay 3 gün gecikme yaşadım, testler negatifti sonra adet oldum.
Şuan 1 gün gecikmem var, test negatif. Yine kesin adet olacam.Milletin direk çizgi çıkıyor, ben fenerle bi umut çizgi var mı diye detaylı bakıyorum.
Pzt günü kaset test yaptım çıkmadı adet geçerse yapcam yedi aydır deniyoruz olmadı . Belki bu sefer tutar .Merhaba canım inşallah hamilesindir test yapsaydın
Ben yapsam mı yapmasam mı bilemedim kaset test var elimde sadeceArkadaşlar BAT:22 olanlar... Yarın kimler test yapiyorr
İnsallah hayırlı haberlerinizi almak nasip olsunBen garanti olsun diyerek 23nisani bekliyecegim
Bu ay olmazsa bir sonraki ay ovulasyon testi kullanarak denemeni tavsiye ederim benim de 6aydır olmuyordu doktora gittim adetin 3.günü hormonlara baktılar pek bir sıkıntı yoktu folik asite başladım ovulasyon testi aldım internetten şanslı günlerde birlikte olduk tuttu ilk kullanmamdaPzt günü kaset test yaptım çıkmadı adet geçerse yapcam yedi aydır deniyoruz olmadı . Belki bu sefer tutar .
Benimde son 1tane kaset test kaldı harcadım hepBen yapsam mı yapmasam mı bilemedim kaset test var elimde sadece
Bu ay olmazsa bir sonraki ay ovulasyon testi kullanarak denemeni tavsiye ederim benim de 6aydır olmuyordu doktora gittim adetin 3.günü hormonlara baktılar pek bir sıkıntı yoktu folik asite başladım ovulasyon testi aldım internetten şanslı günlerde birlikte olduk tuttu ilk kullanmamdenim 6cm ci
Benim 6cmcikolota kistim var bu ay son şansti. artık ilaç tedavisine baslicaz doktor öyle söyledi..ilaçtan sonra tekrar denicez kistin durumuna göre. Yarını iple çekiyorum o yüzden regl olmazsam ilactanda kistten de kurtulacamBu ay olmazsa bir sonraki ay ovulasyon testi kullanarak denemeni tavsiye ederim benim de 6aydır olmuyordu doktora gittim adetin 3.günü hormonlara baktılar pek bir sıkıntı yoktu folik asite başladım ovulasyon testi aldım internetten şanslı günlerde birlikte olduk tuttu ilk kullanmamda
Geçmiş olsun umarım hamilesinizdirBenim 6cmcikolota kistim var bu ay son şansti. artık ilaç tedavisine baslicaz doktor öyle söyledi..ilaçtan sonra tekrar denicez kistin durumuna göre. Yarını iple çekiyorum o yüzden regl olmazsam ilactanda kistten de kurtulacam. Tekrar deniyecegim zamn mutlaka ovulasyon testinden bende Alcam bide öyle denicem artikkk.siz şu an hamilemisiniz
Çok sevindimmmGeçmiş olsun umarım hamilesinizdirEvet ben de dün öğrendim gebeliğimi
Amin inşallahÇok sevindimmm. darısı bizlere olsun. Tüm.bekleyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?