Gebeliğe Hazırlık Bat 21-22-23 nisan gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah yaşamazsın canım🤲🏻 İlk 5 dk da çıktıysa vardır bence olumsuz düşünme bol C vitamini al pozitif çıkarsa da ilaçsız atlatırsın zaten
Evet ilk 5dakikada çıktı canım yarın tekrar bakacağım vitamin alıyorum inşallah bir sıkıntı olmaz🙏🏻

Kızlar akşamdan beri sağ belim ağrıyor ve sol kasığım pıt pıt atma şeklinde ağrıyor. İlk defa böyle oldu. Başka hiçbir belirti yok 🤷 bat 20 Nisan ama geç yumurtladım.
8-9-10 Nisan yumurtlama, 11 Nisan çatlama 🤷
Geç yumurtladıysan şuan test yapsan da çıkmaz canım birkaç gün sabret

Kızlar akşamdan beri sağ belim ağrıyor ve sol kasığım pıt pıt atma şeklinde ağrıyor. İlk defa böyle oldu. Başka hiçbir belirti yok 🤷 bat 20 Nisan ama geç yumurtladım.
Sabirli olmayi ogretiyor bu surec Insana🤷‍♀️Beklemekden baska care Yok canim

Merhaba canım😊 bel agrının sebebini bilemem ama o kasıkta atan sey muhtemelen damardır banada sık sık oluyo. Bekleyen herkese sabır diliyorum hem heyecanlı hem umut dolu hemde biraz yine yok😥 dedirtiyo bu bekleyiş. Bende belirtiler çogaldi ama yinede psikolojiktir deyip gecistiriyorum kendimi ne olursa olsun adet gecikmesini beklemek en güzeli👍🏻

Merhaba canım😊 bel agrının sebebini bilemem ama o kasıkta atan sey muhtemelen damardır banada sık sık oluyo. Bekleyen herkese sabır diliyorum hem heyecanlı hem umut dolu hemde biraz yine yok😥 dedirtiyo bu bekleyiş. Bende belirtiler çogaldi ama yinede psikolojiktir deyip gecistiriyorum kendimi ne olursa olsun adet gecikmesini beklemek en güzeli👍🏻
Ay evet belirtiler yoruyor insanı, en iyisi hiç takmamak. Gece de bir üşüme aldı beni, sanki vücut ısım düştü gibi. Test yapmadan bilemeyiz tabii 🤷 İnşallah sana da bana da isteyen herkese de nasip eder Rabbim

Geç yumurtladıysan şuan test yapsan da çıkmaz canım birkaç gün sabret
Evet dün sabah yaptım, negatif çıktı canım ama bence erken. Peki ben geç yumurtladığım için geç mi adet olurum acaba? Normalde salı günü adetim.

Günaydinn kizlar bende gecikmenin 2.günündeyim takvime göre ,ama yumurtlamaya göre 14.gün bugün gögüs hassasiyetim azaldi sanirim adet olucam😏 karin agrisi falan yok hafif bel agrim var okadar öglene kalmaz hastalanirim bu ay da yok anlasilan simdiden sizlerden iyi haberler bekliyorummm🤩

Kızlar dun aksam adet ağrısı oldu sonra da kahverengi lekelenme başladı. Adet geliyor sanırım. Demekki o batmalar o hisler gebelik falan degilmis. Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre versin herkesin

Günaydinn kizlar bende gecikmenin 2.günündeyim takvime göre ,ama yumurtlamaya göre 14.gün bugün gögüs hassasiyetim azaldi sanirim adet olucam😏 karin agrisi falan yok hafif bel agrim var okadar öglene kalmaz hastalanirim bu ay da yok anlasilan simdiden sizlerden iyi haberler bekliyorummm🤩
Hic belli olmaz ki ama bi test yapsana.

Kizlar test yaptim 2. Idrarla su cizgiyi bi tek benmi görüyorum

Eklentiler

• 20210419_103535.jpg
    20210419_103535.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 48
  • 20210419_103451.jpg
    20210419_103451.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 52
  • 20210419_103342.jpg
    20210419_103342.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 51
Bunlar

Eklentiler

• 20210419_103451.jpg
    20210419_103451.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 46
  • 20210419_103342.jpg
    20210419_103342.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 39
  • 20210419_102854.jpg
    20210419_102854.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 51
Söylemedim çünkü eşim yanımdaydı haberi yok henüz ☺️ ilaçları baştan verdiler ancak kullanmıyorum tabiki yarın öğlen gibi çıkacakmış sonucu sonuç çıkar çıkmaz da sağlık ocağına gideceğim kan vermeye tabi negatifse🤲🏻 Gittiğim hastane acilden hamilelik testi almıyordu zaten o yüzden söylemedim
Umarım pozitif değilsindir canım geçmiş olsun
Yine sadece 342 ile bitende görüyorum
Bende sadece onda çok silik gördüm

Bu sabah bende dayanayıp test yaptım. Bat 21
Çünkü idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik kullanmam lazım 😔😔
Adet olacağım kesin zaten ama evde fazla test te vardı bir bakayım yine ona göre ilaç içeyim dedim.
Sonuç tabiki negatif tertemiz bir tek çizgi

X