• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 21-22-23 nisan gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun kızlar ben bekliyecegim sabırla başka yolu yok bu işin🥰 beleyenlerede bol sabir dilerim. En kısa zamanda hayırlı haberler alırız insallah

Bende yaptım negatif bütün günde ağladım zaten bugün çok duygusaldim testten mi başka bisyeden miydi bilmiyorum
Yaa salma ama o kadar kendini. Kiyamam ya 😞😞. Dolmussundur banada oluyor bazen boyle duygusal bosalmalar. Ama toplarla kendini. Doktora neden gitmedin tatlim

Aynen ya bide ben testi yaptım negatif cıktı uyudum rüyamda bitene oğlum vardi uyanınca bi guzel agladim
Yaa o iste tamamen psikolojik bilinc alti . Bende surekli test yaptim ruyamda . Pozitif cikiyordu filan . Kendi kendimize yapiyoruz yani

Valla onu bunu bilmem de kafayi yedik iyice yakında Bakırköydeyiz hep beraber onu biliyorum
🤣🤣guldurdun beni 😀 hayirlisi be gulum napalim yani insaniz bizde . Bide boslukdan da takiyorum . Pandemi oldu evlere tikildik. Activiteler azaldi. Insan sariyor

Back