Kızlar hepinize merhaba benim de bat 20 Nisan reglime 6 gün var iki gün çok fazla kasik batması yaşadım goguslerimde aşırı hassasiyet var ve beyaz akıntım var test yapmak için erken olduğunu düşünüyorum henüz yapmadım ama içimden yapmak ta geliyor yumurtlama günü öncesinde iki günü ve sonrasındaki 3 günü değerlendirdim var mıdır bilmiyorum bu gibi bir durum yaşayan oldu ku aranizda ve test yapsam çıkar mı acaba yardımcı olabilir misinizAhaha kesinlikle aynı düşüncedeyiz ne zaman geçer o zaman yaparım
Erken gebelik testi yapacaksan da bence 2 gün bekle eğer çok yeniyse testte çıkmayabilirKızlar hepinize merhaba benim de bat 20 Nisan reglime 6 gün var iki gün çok fazla kasik batması yaşadım goguslerimde aşırı hassasiyet var ve beyaz akıntım var test yapmak için erken olduğunu düşünüyorum henüz yapmadım ama içimden yapmak ta geliyor yumurtlama günü öncesinde iki günü ve sonrasındaki 3 günü değerlendirdim var mıdır bilmiyorum bu gibi bir durum yaşayan oldu ku aranizda ve test yapsam çıkar mı acaba yardımcı olabilir misiniz
Oruç tutuyorum bu yüzden yanlış bişey yapmış gibi olmak istemiyorumErken gebelik testi yapacaksan da bence 2 gün bekle eğer çok yeniyse testte çıkmayabilir
Varken boşu boşuna üzülürsün
Erken gebelik testi neden yapmiyorsun canimbat: 22 nisan. 3bucuk yıl aradan sonra 2.gebelik istiyoruz hayırlısıyla. folik asit kullaniyorum sadece. adetlerim aşırı düzensiz 23nisan test yapacagim bazi ufak tefek belirtilerim var(belki psikolojiktir bilemiyorum) hayırlısı olsun hepimizin hakkinda
Anladım bende oruç tutuyorum. Benim bat 22 nisanda, 8 gün kaldı. Ara ara kasıkta batma vs oluyor ama regl belirtisi ile gebelik belirtisi aynı gibi bu yüzden belki de olmayan bir şey için oruç tutmamazlık yapmak istemiyorum. Zaten iftarda ve sahurda aldığımız besinler hücrelerimize yetiyor. Ben kendimi üzmemek adına erken gebelik testi asla yapmam. Regl 1 gün geçerse yapacağım. Bizim komşumuz hamileydi ve 30 gün orucunu da tutmuştu. Çocuklarında da hiçbir rahatsızlık olmadı 8 günden de bana bir şey olmaz deyip saldım çayıraOruç tutuyorum bu yüzden yanlış bişey yapmış gibi olmak istemiyorum
İşte bız kadınlar bu gibi durumlarda çok sabirsiziz en azından ben öyleyim bakalım hayırlısı diyorum ama içim içimi yiyor var mı yok mu diyeAnladım bende oruç tutuyorum. Benim bat 22 nisanda, 8 gün kaldı. Ara ara kasıkta batma vs oluyor ama regl belirtisi ile gebelik belirtisi aynı gibi bu yüzden belki de olmayan bir şey için oruç tutmamazlık yapmak istemiyorum. Zaten iftarda ve sahurda aldığımız besinler hücrelerimize yetiyor. Ben kendimi üzmemek adına erken gebelik testi asla yapmam. Regl 1 gün geçerse yapacağım. Bizim komşumuz hamileydi ve 30 gün orucunu da tutmuştu. Çocuklarında da hiçbir rahatsızlık olmadı 8 günden de bana bir şey olmaz deyip saldım çayıra
Şahsen bende öyle düşünüyorum benim batta 22 nisan oruç tutuyorum yoksa boşu boşuna oruçlarım gitsin istemiyorum ara ara kasıklarımda batma birde bel agrım oluyo adet belirtileride olabilirAnladım bende oruç tutuyorum. Benim bat 22 nisanda, 8 gün kaldı. Ara ara kasıkta batma vs oluyor ama regl belirtisi ile gebelik belirtisi aynı gibi bu yüzden belki de olmayan bir şey için oruç tutmamazlık yapmak istemiyorum. Zaten iftarda ve sahurda aldığımız besinler hücrelerimize yetiyor. Ben kendimi üzmemek adına erken gebelik testi asla yapmam. Regl 1 gün geçerse yapacağım. Bizim komşumuz hamileydi ve 30 gün orucunu da tutmuştu. Çocuklarında da hiçbir rahatsızlık olmadı 8 günden de bana bir şey olmaz deyip saldım çayıra
İçimde aşırı gaz patlaması dışında bişey yokGünaydın kızlar benim de bugün elle tutulur hiç belirtim yoksiz de durumlar nasıl?
Kesinlikle, zaten varsa vardır yoksa yoktur. Ben pek sallamıyorum aşırı farklı belirti olmadıkça zaten bir şey yok abartma diyorum kendi kendimeŞahsen bende öyle düşünüyorum benim batta 22 nisan oruç tutuyorum yoksa boşu boşuna oruçlarım gitsin istemiyorum ara ara kasıklarımda batma birde bel agrım oluyo adet belirtileride olabilirkısmet artık allah yardımcımız olsun
Ben bu hayatta sabır konusunda çığır açmış olabilir o yüzden pek koymuyor. Nasılsa yok diye düşünüyorum varsa sevinirim yoksa öteki aya nasip der geçerim. Böyle de bir tuhaf rahatlık var üstümdeİşte bız kadınlar bu gibi durumlarda çok sabirsiziz en azından ben öyleyim bakalım hayırlısı diyorum ama içim içimi yiyor var mı yok mu diye
Aynen öyle beklemedeyiz bakalımBen bu hayatta sabır konusunda çığır açmış olabilir o yüzden pek koymuyor. Nasılsa yok diye düşünüyorum varsa sevinirim yoksa öteki aya nasip der geçerim. Böyle de bir tuhaf rahatlık var üstümde
Normal adet kanı gibi mi geldi?Kizlar ben iptal az once pazardan geldim ic camasirda kan gordum ama peceteye gelmedi orucluyum da orucu bozmam gerekiyormu
Açık kirmizi renk sadece ic camasirima gelmis peceteye hic bisey gelmedi hatta az önce idrar yaptım yine peceteye gelmedi geç vakite kadar kanama gelir sanırımNormal adet kanı gibi mi geldi?
Adete bir hafta kala mide yanması, hafif bulanma yaşayan oluyor mu?Açık kirmizi renk sadece ic camasirima gelmis peceteye hic bisey gelmedi hatta az önce idrar yaptım yine peceteye gelmedi geç vakite kadar kanama gelir sanırımevlendim evleneli 4 aydir adet döngüm bozuldu