Gebeliğe Hazırlık Bat 21-22-23 nisan gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Açık kirmizi renk sadece ic camasirima gelmis peceteye hic bisey gelmedi hatta az önce idrar yaptım yine peceteye gelmedi geç vakite kadar kanama gelir sanırım 😕 evlendim evleneli 4 aydir adet döngüm bozuldu
Ya bende acaba yerleşme kanaması mı diye düşündüm ama açık renkse regl başlayacak demektir. Evlendikten sonra döngü niye bozuldu ki bir hap iğne filan mı kullandın?

Kizlar ben iptal az once pazardan geldim ic camasirda kan gordum ama peceteye gelmedi orucluyum da orucu bozmam gerekiyormu 😢
Canım benimde geçen 2 ay önce öyle oldu çok yorulmuştum sanırım ondan kırmızı kan gelmişti silince gelmedi daha sonra leke geldi 5 gün sonrasında ise adet oldum😑

Ya bende acaba yerleşme kanaması mı diye düşündüm ama açık renkse regl başlayacak demektir. Evlendikten sonra döngü niye bozuldu ki bir hap iğne filan mı kullandın?
Hiç bişey kullanmadım ya gecikiyor ya erken geliyor geçenat hayıt otu suyu hazırladım o 15 gun geciktirme yaptı. Evet regl başlangıcı maalesef ümitler mayısa kaldi

Canım benimde geçen 2 ay önce öyle oldu çok yorulmuştum sanırım ondan kırmızı kan gelmişti silince gelmedi daha sonra leke geldi 5 gün sonrasında ise adet oldum😑
Bakalm şuan bise yok canim ama sokulcem kesin insallah sizlerden guzel haber alacagiz 😍

kizlar selamlar , bugun hic belirtim yokdu aslinda umudumu kaybetmisdim. Suanda kasiklarimda siddetli kramplar var. yerimde oturamadim. Ama benim reglden oncede boyle oluyor. Acaba erken regl mi olucam😞😞

Kızlar benim de bata 8gün kaldı 2 veya 3 gün kalana kadar bekleyip öyle test yapacaktım yumurtlamanın üzerinden de tam 8gün geçti ama hiçbir belirti yok o yüzden de umutsuzum bu aydan acaba hiç test yapmasam mı erkenden diyorum🙁

Kızlar benim de bata 8gün kaldı 2 veya 3 gün kalana kadar bekleyip öyle test yapacaktım yumurtlamanın üzerinden de tam 8gün geçti ama hiçbir belirti yok o yüzden de umutsuzum bu aydan acaba hiç test yapmasam mı erkenden diyorum🙁
Ya benimde ayni gun. Sence ne zaman test yapsak cikar gebelik?

Ya benimde ayni gun. Sence ne zaman test yapsak cikar gebelik?
Bende şuan normal kaset test var canım geçen ay almıştım erken gebelik testi yok elimde. kaset test de en erken regle 2 3gün kala silikte olsa çıkarır diye düşünüyorum bir de şöyle bir durum var yumurtlamadan sonra en az 12gün geçmesi gerekiyormuş idrarda çıkması için benim henüz 8gün oldu pikten bu yana yani en erken 4gün sonra test yapabilirim

yi akşamlar hayırlı ramazanlar kızlar🌸 bat 24 nisa. 4 gün önce yumurtlama oldu yumurtlama gününü ve sonraki 2 günü değerlendirdik o günden beri sol yumurtalıkta ağrı bugünden beri de bel ağrısı var çok farklı döllenmeden dolayı mı acaba hissedilir mi sizce.

Bende şuan normal kaset test var canım geçen ay almıştım erken gebelik testi yok elimde. kaset test de en erken regle 2 3gün kala silikte olsa çıkarır diye düşünüyorum bir de şöyle bir durum var yumurtlamadan sonra en az 12gün geçmesi gerekiyormuş idrarda çıkması için benim henüz 8gün oldu pikten bu yana yani en erken 4gün sonra test yapabilirim
Anladim canim. Sanirim benimde ayni 5 nisan pik oldu 6 nisan catlama oldu . Hangi gunden itibaren sayiyorum

Anladim canim. Sanirim benimde ayni 5 nisan pik oldu 6 nisan catlama oldu . Hangi gunden itibaren sayiyorum
Ben piki saydım canım bi yandan da erken öğrenmek istiyorum çünkü hem oruç tutuyorum hem de sigara kullanıyorum🙁 ama belirti de olmadığı içim beklesem mi diyorum bilemedim o yüzden pazartesiden itibaren test yapacağım regl gününe kadar sanırım regl perşembe veya cuma elimde fazladan test de var

Erken gebelik testi neden yapmiyorsun canim
Daha erken oldugunu dusunuyorum canim. Adet duzensizligim oldugu icin ilk gebeligimide adetim 10gun gecince yapmistim ona ragmen cok net kirmizi değildi. Birde kendimi dinlemek istemiyorum ama asiri bas dönmesi yasiyorum(belki oruclu oldugum icindir). O yüzden 1gün gecikmeyi bekliyecegim hayirlisi

Ben piki saydım canım bi yandan da erken öğrenmek istiyorum çünkü hem oruç tutuyorum hem de sigara kullanıyorum🙁 ama belirti de olmadığı içim beklesem mi diyorum bilemedim o yüzden pazartesiden itibaren test yapacağım regl gününe kadar sanırım regl perşembe veya cuma elimde fazladan test de var
Saol canim. Hakkimizda hayirlisi . Evet varsa erken ogrensen iyi olur sigara biraz kotu😑. Bende bir an once test yapmak istiyorum. Ama bugun cok karamsarim

Daha erken oldugunu dusunuyorum canim. Adet duzensizligim oldugu icin ilk gebeligimide adetim 10gun gecince yapmistim ona ragmen cok net kirmizi değildi. Birde kendimi dinlemek istemiyorum ama asiri bas dönmesi yasiyorum(belki oruclu oldugum icindir). O yüzden 1gün gecikmeyi bekliyecegim hayirlisi
Sabirli insanlara hayranim🤗 darisi benimde basima 😬 benim bugun hic umudum kalmadi ya nedense

X