Yuzde yuz katiliyorumml sanaAynen vallahi arkadaşına çevrene anlatıyorsun bide bakıyorsun bütün memleket duymuş en azından burda kimse kimseyi tanımıyor cok iyi geliyor burası ya hem biri gebe kalıyor vallahi kendisinden çok mutlu olup heyecanlanıyorum burda
Ayy agzin bal yesin amin insallahAy insllh olurda hiç gerek kalmaz testlere insallhhhhh cok aminnnnn;-)
Kullan Bn ilk bu ay denedimCanim valla sana diyorum ama bende adetten sonra kullanıcam o kitlerden
Amin kuzum vallahi ben de öyle allak bullak bi kafayla bekliyorum bati bakalımAyy agzin bal yesin amin insallahallahim isteyen herkeze nasip etsin amin
Bu ay umutsuzum zaten çünkü yumurtlafim mi onu bile bilmiyorum çünkü 21 mart kimyasal gebeligin kanaması başladı takvim 6 nisani yum gunu olarak gösteriyor bilemiyorum kiKullan Bn ilk bu ay denedim
Kesinlikle tavsiye ederim. Biliyorsun ona gore isini ayarliyorsun .
Evet boyle tahmin etmek Cok zor. Al isini kolaylastirsin. Kimyasal gebelikdeBu ay umutsuzum zaten çünkü yumurtlafim mi onu bile bilmiyorum çünkü 21 mart kimyasal gebeligin kanaması başladı takvim 6 nisani yum gunu olarak gösteriyor bilemiyorum ki
Yok zaten gebelik başlayıp tutunamadigi icin hemen vücut atıyor bebek yok sadece döllenmis ve tutunmaya çalışan bi yumurta var o kadarEvet boyle tahmin etmek Cok zor. Al isini kolaylastirsin. Kimyasal gebelikde
Operasyona gerek kalmiyor degil mi ?
Anladim. Saglikli tatli bebislerin olur insallahYok zaten gebelik başlayıp tutunamadigi icin hemen vücut atıyor bebek yok sadece döllenmis ve tutunmaya çalışan bi yumurta var o kadar
Aynen iyi değilde nerde bizde o sabir dayabiliyoz mu hani öğrenelim de mutluluktan geberelim istiyoruzAnladim. Saglikli tatli bebislerin olur insallah. O yuzden diyorlar sanirim erken ogrenmek cok da iyi degil . Insan stress yapiyor
Cok dogru eger gebeAynen iyi değilde nerde bizde o sabir dayabiliyoz mu hani öğrenelim de mutluluktan geberelim istiyoruz
Ay aman inan ki açıklamayı gec hep gozleri değiyor ben gebeligimi yeni öğrendiğimde esimin akrabası hayırlı olsun bile demeden kiz ne çabuk tutturdun dedi bana zaten o günün akşamı değerlerimin düştüğünü öğrendimCok dogru eger gebe
Olursan cevreme hemen soylemek istemiyorum bu sebeple . Allah korusun.. bide millete aciklamakla
Ugrasamam diyorum . Insanlar cok soruyor .
Günaydın canım, bata son 8 gün, şu saat itibariyle hiçbir belirti yok. Beni azıcık belirti olmaması şüphelendiriyor. Normalde 10 gün kala gögüslerim şişer arada karnım ağrırdıGünaydın kızlar benim de bugün elle tutulur hiç belirtim yoksiz de durumlar nasıl?
Benim de 6-7 gün var bata bekliyorum bakalım ,ben de göğüslerim şişmesini de hissetmiyorum :) kendimi dinlemeyeceğim dedim ama bunu da mı abarttım acabaGünaydın canım, bata son 8 gün, şu saat itibariyle hiçbir belirti yok. Beni azıcık belirti olmaması şüphelendiriyor. Normalde 10 gün kala gögüslerim şişer arada karnım ağrırdı
Kem gozu kadinAy aman inan ki açıklamayı gec hep gozleri değiyor ben gebeligimi yeni öğrendiğimde esimin akrabası hayırlı olsun bile demeden kiz ne çabuk tutturdun dedi bana zaten o günün akşamı değerlerimin düştüğünü öğrendim
Gunaydin canim , gunler azaldikca merak artiyor. Bugun hic bir belirti Yok bndeGünaydın kızlar benim de bugün elle tutulur hiç belirtim yoksiz de durumlar nasıl?
Senden cok umutluyumBenim de 6-7 gün var bata bekliyorum bakalım ,ben de göğüslerim şişmesini de hissetmiyorum :) kendimi dinlemeyeceğim dedim ama bunu da mı abarttım acabaAdet geçikmesine kadar test yok mottom devam ediyor
Ahaha kesinlikle aynı düşüncedeyiz ne zaman geçer o zaman yaparımBenim de 6-7 gün var bata bekliyorum bakalım ,ben de göğüslerim şişmesini de hissetmiyorum :) kendimi dinlemeyeceğim dedim ama bunu da mı abarttım acabaAdet geçikmesine kadar test yok mottom devam ediyor