Gebeliğe Hazırlık Bat 21-22-23 nisan gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yuzde yuz katiliyorumml sana . Bn bu ay olmaz diye ovulasyon testlerimi siparis ettim yolda obur ay gene burdayim

Kullan Bn ilk bu ay denedim
Kesinlikle tavsiye ederim. Biliyorsun ona gore isini ayarliyorsun .
Bu ay umutsuzum zaten çünkü yumurtlafim mi onu bile bilmiyorum çünkü 21 mart kimyasal gebeligin kanaması başladı takvim 6 nisani yum gunu olarak gösteriyor bilemiyorum ki

Bu ay umutsuzum zaten çünkü yumurtlafim mi onu bile bilmiyorum çünkü 21 mart kimyasal gebeligin kanaması başladı takvim 6 nisani yum gunu olarak gösteriyor bilemiyorum ki
Evet boyle tahmin etmek Cok zor. Al isini kolaylastirsin. Kimyasal gebelikde
Operasyona gerek kalmiyor degil mi ?

Yok zaten gebelik başlayıp tutunamadigi icin hemen vücut atıyor bebek yok sadece döllenmis ve tutunmaya çalışan bi yumurta var o kadar
Anladim. Saglikli tatli bebislerin olur insallah . O yuzden diyorlar sanirim erken ogrenmek cok da iyi degil . Insan stress yapiyor

Aynen iyi değilde nerde bizde o sabir dayabiliyoz mu hani öğrenelim de mutluluktan geberelim istiyoruz
Cok dogru eger gebe
Olursan cevreme hemen soylemek istemiyorum bu sebeple . Allah korusun.. bide millete aciklamakla
Ugrasamam diyorum . Insanlar cok soruyor .

Cok dogru eger gebe
Olursan cevreme hemen soylemek istemiyorum bu sebeple . Allah korusun.. bide millete aciklamakla
Ugrasamam diyorum . Insanlar cok soruyor .
Ay aman inan ki açıklamayı gec hep gozleri değiyor ben gebeligimi yeni öğrendiğimde esimin akrabası hayırlı olsun bile demeden kiz ne çabuk tutturdun dedi bana zaten o günün akşamı değerlerimin düştüğünü öğrendim

Günaydın canım, bata son 8 gün, şu saat itibariyle hiçbir belirti yok. Beni azıcık belirti olmaması şüphelendiriyor. Normalde 10 gün kala gögüslerim şişer arada karnım ağrırdı
Benim de 6-7 gün var bata bekliyorum bakalım ,ben de göğüslerim şişmesini de hissetmiyorum :) kendimi dinlemeyeceğim dedim ama bunu da mı abarttım acaba Adet geçikmesine kadar test yok mottom devam ediyor

Kem gozu kadin. Allah boylelerini bizden uzak tutsun. Lafa bak

Benim de 6-7 gün var bata bekliyorum bakalım ,ben de göğüslerim şişmesini de hissetmiyorum :) kendimi dinlemeyeceğim dedim ama bunu da mı abarttım acaba Adet geçikmesine kadar test yok mottom devam ediyor
Ahaha kesinlikle aynı düşüncedeyiz ne zaman geçer o zaman yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…