Benim regl önce dediğin gibi kasıklarım ağrımaya başlıyor. Ama hemen umutsuzluğa kapılma daha regl 8 gün var. Bende çok hafif belimin sol tarafında ağrı olup geçiyor. Sende de böyle bir şey var mı?kizlar selamlar , bugun hic belirtim yokdu aslinda umudumu kaybetmisdim. Suanda kasiklarimda siddetli kramplar var. yerimde oturamadim. Ama benim reglden oncede boyle oluyor. Acaba erken regl mi olucam
Üzülme canım her insanın dünyaya gelişinin bir vakti var. Doğru zamanda hemen olacaktır. Ha Nisan ha mayıs ne fark eder kiAmin inşallah bizde uğraşıyoruz 4 aydır hüsranümitler mayısa kaldi
Geldi ama daha sökülmedim yarına tamamen gelirGeldi mi ki kırmızılar. Hemen ümitsizliğe kapılma
Elbet bizimde ciceklerimiz açar Allah büyük dualarımız kabul olur canımÜzülme canım her insanın dünyaya gelişinin bir vakti var. Doğru zamanda hemen olacaktır. Ha Nisan ha mayıs ne fark eder ki
canım benim umut her zaman vardır. herseyin bir vakti var. Rabbim kimine bir isteyiste verir kimine yıllar sonra. Bir arkadasim cok sabretti bekledi her yolu denedi olmadi tutmadi. 11yil sonra kucagina aldi bebegini hemde kendiliğinden hic bir tedavi olmadanSabirli insanlara hayranimdarisi benimde basima benim bugun hic umudum kalmadi ya nedense
Canım en sağlıklısı regl olmam gereken güm yapman bence biraz daha bekle derimKızlar benim de bata 8gün kaldı 2 veya 3 gün kalana kadar bekleyip öyle test yapacaktım yumurtlamanın üzerinden de tam 8gün geçti ama hiçbir belirti yok o yüzden de umutsuzum bu aydan acaba hiç test yapmasam mı erkenden diyorum
Elbet açacak canım benim ümidimizi asla kaybetmek yokElbet bizimde ciceklerimiz açar Allah büyük dualarımız kabul olur canım
Hayırlısı olsun. İnşallah diğer ay tutar. Benim de bata 10 gün var. Ama zaman geçmiyorGeldi ama daha sökülmedim yarına tamamen gelir
Biraz daha sabredeyim o zaman canım haklısın.oruç tuttuğum ve sigara da kullandığım için önceden bileyim diyordum ama zaten umudum yok bu aydan hayırlısıCanım en sağlıklısı regl olmam gereken güm yapman bence biraz daha bekle derim
Canım en sağlıklısı regl olmam gereken güm yapman bence biraz daha bekle derim
Tatlım çünkü eğer negatif çıkarsa bu sefer erken mi yaptım diye düşüneceksin ki erken de olabilir.. bence biraz daha bekle insanlar 6.haftaya kadar farketmemiş olabiliyorBiraz daha sabredeyim o zaman canım haklısın.oruç tuttuğum ve sigara da kullandığım için önceden bileyim diyordum ama zaten umudum yok bu aydan hayırlısı
Evet haklısın canım regl günümde öğrenirim artıkTatlım çünkü eğer negatif çıkarsa bu sefer erken mi yaptım diye düşüneceksin ki erken de olabilir.. bence biraz daha bekle insanlar 6.haftaya kadar farketmemiş olabiliyor
Merhaba benim de yumurtlamanın 5. Günü böyle bir ağrım oldu sol kasıkta 10 saniye adım bile atamadım hiç gecmeyecek gibiydi. Yumurtlamadan beri göğüs kaşıntısı yaşıyorum. Umarım hepsi belirtidir bat 22 nisanİlk defa kasık ya da rahimdeydi tam anlayamadığım bir ağrı oldu yaklaşık 3 4 saniye sürdü hemen geçti. Bunu yaşayan var mı acaba merak ediyorum
İlerki haftalarda yanma oluyorsa, belirti olarak oluyor mu bilmiyorum.Bende adet öncesi bulanti oluyor ama mide yanması için hamilelik belirtisi diyor bazı arkadaşlar
Bende bat 22 nisanda bir tek dün akşam oldu onda da yarı oturur pozisyondaydım doğrulamadım baya canımı yaktı ama çok çabuk geçti. Bugün de belimin sol tarafında birkaç defa hafif ağrı oldu geçti. Onun dışında hiçbir şey yokMerhaba benim de yumurtlamanın 5. Günü böyle bir ağrım oldu sol kasıkta 10 saniye adım bile atamadım hiç gecmeyecek gibiydi. Yumurtlamadan beri göğüs kaşıntısı yaşıyorum. Umarım hepsi belirtidir bat 22 nisan
Allah saglikla kucagina aldirsin insKızlar benim kiz kardeşim 20 martta evlendi adeti 5 gün gecikti erken gebelik testi ile pozitif çıktı rabbim verince hemen oluyor testte de çıkıyor işte
Amin kuzum işte kimi ilk geceden kimi böyle uğraşa uğraşaAllah saglikla kucagina aldirsin insBebek haberi herzaman bizleree sevinc umut oluyor
Canim dogru diyorsun Ama insan fazla dusunmekden ne dusuncegini bilemiyor. Belim degilde sirtim agriyor benim sanirim hareketsizlikdenBenim regl önce dediğin gibi kasıklarım ağrımaya başlıyor. Ama hemen umutsuzluğa kapılma daha regl 8 gün var. Bende çok hafif belimin sol tarafında ağrı olup geçiyor. Sende de böyle bir şey var mı?
Valla aynen ya insan bi hayirli olsun derKem gozu kadin. Allah boylelerini bizden uzak tutsun. Lafa bak
Allahim tez zamanda hayirlini veriyor. Bizedecanım benim umut her zaman vardır. herseyin bir vakti var. Rabbim kimine bir isteyiste verir kimine yıllar sonra. Bir arkadasim cok sabretti bekledi her yolu denedi olmadi tutmadi. 11yil sonra kucagina aldi bebegini hemde kendiliğinden hic bir tedavi olmadanDualarim isteyen herkesin en hayirli vakitte bebegini kucagina almasi
Kaderimizde ne varsa yasiyoruzAmin kuzum işte kimi ilk geceden kimi böyle uğraşa uğraşaMübarek günler dualarımızi eksik etmeyelim.