Gebeliğe Hazırlık Bat 21-22-23 nisan gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen vallahi arkadaşına çevrene anlatıyorsun bide bakıyorsun bütün memleket duymuş en azından burda kimse kimseyi tanımıyor cok iyi geliyor burası ya hem biri gebe kalıyor vallahi kendisinden çok mutlu olup heyecanlanıyorum burda:-)
Yuzde yuz katiliyorumml sana 🤗. Bn bu ay olmaz diye ovulasyon testlerimi siparis ettim yolda obur ay gene burdayim 🤣

Kullan Bn ilk bu ay denedim
Kesinlikle tavsiye ederim. Biliyorsun ona gore isini ayarliyorsun .
Bu ay umutsuzum zaten çünkü yumurtlafim mi onu bile bilmiyorum çünkü 21 mart kimyasal gebeligin kanaması başladı takvim 6 nisani yum gunu olarak gösteriyor bilemiyorum ki

Bu ay umutsuzum zaten çünkü yumurtlafim mi onu bile bilmiyorum çünkü 21 mart kimyasal gebeligin kanaması başladı takvim 6 nisani yum gunu olarak gösteriyor bilemiyorum ki
Evet boyle tahmin etmek Cok zor. Al isini kolaylastirsin. Kimyasal gebelikde
Operasyona gerek kalmiyor degil mi ?

Yok zaten gebelik başlayıp tutunamadigi icin hemen vücut atıyor bebek yok sadece döllenmis ve tutunmaya çalışan bi yumurta var o kadar
Anladim. Saglikli tatli bebislerin olur insallah 🤲. O yuzden diyorlar sanirim erken ogrenmek cok da iyi degil . Insan stress yapiyor 🤷‍♀️

Aynen iyi değilde nerde bizde o sabir dayabiliyoz mu hani öğrenelim de mutluluktan geberelim istiyoruz
Cok dogru eger gebe
Olursan cevreme hemen soylemek istemiyorum bu sebeple . Allah korusun.. bide millete aciklamakla
Ugrasamam diyorum . Insanlar cok soruyor .

Cok dogru eger gebe
Olursan cevreme hemen soylemek istemiyorum bu sebeple . Allah korusun.. bide millete aciklamakla
Ugrasamam diyorum . Insanlar cok soruyor .
Ay aman inan ki açıklamayı gec hep gozleri değiyor ben gebeligimi yeni öğrendiğimde esimin akrabası hayırlı olsun bile demeden kiz ne çabuk tutturdun dedi bana zaten o günün akşamı değerlerimin düştüğünü öğrendim

Günaydın canım, bata son 8 gün, şu saat itibariyle hiçbir belirti yok. Beni azıcık belirti olmaması şüphelendiriyor. Normalde 10 gün kala gögüslerim şişer arada karnım ağrırdı 😅
Benim de 6-7 gün var bata bekliyorum bakalım ,ben de göğüslerim şişmesini de hissetmiyorum :) kendimi dinlemeyeceğim dedim ama bunu da mı abarttım acaba :-) Adet geçikmesine kadar test yok mottom devam ediyor :KK5:

Ay aman inan ki açıklamayı gec hep gozleri değiyor ben gebeligimi yeni öğrendiğimde esimin akrabası hayırlı olsun bile demeden kiz ne çabuk tutturdun dedi bana zaten o günün akşamı değerlerimin düştüğünü öğrendim
Kem gozu kadin😞🤷‍♀️. Allah boylelerini bizden uzak tutsun. Lafa bak 🤦‍♀️

Benim de 6-7 gün var bata bekliyorum bakalım ,ben de göğüslerim şişmesini de hissetmiyorum :) kendimi dinlemeyeceğim dedim ama bunu da mı abarttım acaba :-) Adet geçikmesine kadar test yok mottom devam ediyor :KK5:
Ahaha kesinlikle aynı düşüncedeyiz ne zaman geçer o zaman yaparım 😅😂

X