- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba çok teşekkür ederim leke kana dönüşmedi acaba mı dedim kan verdim aynı gün 20.1 çıktı 40 saat sonra 36.53 çıktı yarın sabah yine vericem ben çatlatma iğnesi oldum iğnenin 11. Günü 2.2 çıkmıştı yani negatifti 3 gün sonraki kan sonucum 20.1Canım Drybgtr yanlış hatırlamıyorsam lekelenmesi gelmiş regl geliyor sanmış meğer hamileymiş Hayırlı olsun sağsalim kucağına alsın inşallah
Merhaba ben de daha önce 5 gebelik geçirdim kürtaj düşüklerle beraber 2 çocuğum var şuan hiç birinde olmadı ama bunda oldu bende bu ayda olmadı derken daha önce olmadığı için bilmiyodumYok canım ya iki tane gebelik geçirdim bi tane oğlum var 5 yaşına girecek geçen sene de bi bebeğimi 3 aylıkken aldırmak zorunda kaldım anensefali teşhisi koymuşlardı. Ikisinde de böyle kanama olmamıştı. Kanama olunca hep umutlanıyorum yerlesmedir belki diye ama ne zaman böyle olsa adet oldum maalesef.
Hoşgeldin canım bence ümitle bekle belki bu ay uğurlu gelirSelam arkadaşlar benim de bat 22 kasım 2,5 senedir deniyoruz olmuyor umutsuzca bekleyenlerdenim Yaş 30
Hosgeldin hemen ekliyorum uğurlu gelsin inşallah25 kasım benim de beni de ekler misiniz
İnsallah gerek kalmaz bende ilk hamileliğimde tüp bebege gececegimiz zâman kalmıştım hatta Dr um tüp bebek parasiyla bir tatili hakettiniz demiştiTopluca hamıle kalım in :) 3 yıl da benden .
Gercı tüp bebeğe başlicam 1. Ayda da. Umut fakirin ekmeği işte.)
Hemen ekliyorum hoşgeldin canım uğurlu gelsin18 kasım benide eklermisiniz
Hayırlısı insâllah çoğumuz aynı anda öğrenicez kısmetse heyecanlı geri sayımAdetime daha 8 9 gün var bu gece kanamam geldi kasiklerim ve belim ağrıyor biraz daha önce bu kadar erken adet olmamistim acaba yerleşme kanamasımi anlamadım
Merhâba canım bizim için umut oluyor senin yaşadıkların tam bitti derken yeniden umudum yeşeriyor inşallah bebeğini sağsalim kucağına alırsın sağlıklı ömürlü olurMerhaba çok teşekkür ederim leke kana dönüşmedi acaba mı dedim kan verdim aynı gün 20.1 çıktı 40 saat sonra 36.53 çıktı yarın sabah yine vericem ben çatlatma iğnesi oldum iğnenin 11. Günü 2.2 çıkmıştı yani negatifti 3 gün sonraki kan sonucum 20.1
kizlar neolur yardimci olurmsnz carsamba kanda degerm 85 cikti bugun iisse 125 cikti normalde en az 250 olmasi lazmdi sorun var dimiİnşallah hepimiz için uğurlu gelsin
Daha önce hamilelik yaşamadığımdan bu konuyla ilgili çok bilgim yok sadece uzmanlardan duyduğum ve okuduğum kadarıyla 48 saatte iki katına çıkması gerekiyormuş bence panik yapma hemen artışı takip et umarım güzel artarkizlar neolur yardimci olurmsnz carsamba kanda degerm 85 cikti bugun iisse 125 cikti normalde en az 250 olmasi lazmdi sorun var
evet bende ole biliyorum ama artis yerinde degil uzuldum sizlere sormak istedmDaha önce hamilelik yaşamadığımdan bu konuyla ilgili çok bilgim yok sadece uzmanlardan duyduğum ve okuduğum kadarıyla 48 saatte iki katına çıkması gerekiyormuş bence panik yapma hemen artışı takip et umarım güzel artar
Amin inşallah canım umut hep var olsun Allah'tan dileyin olmadığı zaman karamsar olmayın zamanı vardır hayırlısını dileyin hepMerhâba canım bizim için umut oluyor senin yaşadıkların tam bitti derken yeniden umudum yeşeriyor inşallah bebeğini sağsalim kucağına alırsın sağlıklı ömürlü olur
InsAllahHemen ekliyorum hoşgeldin canım uğurlu gelsin
Canım hemen telaşa kapılma tekrar kan ver belki düzelir kötü düşünme hemen herşeyin hayırlısı Rabbim denkizlar neolur yardimci olurmsnz carsamba kanda degerm 85 cikti bugun iisse 125 cikti normalde en az 250 olmasi lazmdi sorun var dimi