- 2 Ocak 2021
- 61
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 20 Kasım ekler misiniz
Hoşgeldin canım ekliyorumMerhaba benim de 20 Kasım ekler misiniz
İnşallah bu post uğur getirir hepimize çok heyecanlı bir bekleyiş ben de 2 aydır deniyorum hayırlısıyla gelsin bebislerBenimde arada kasık ağrım oluyor. Normalde göğüs ağrım olurdu battan 10 gün önce şuanlık o yok.. birde kasık kısmında karnım şiş. İnsan hem korkuyor hem heyecanlanıyor ilginç bir duygu : ) bu arada ikinci ay denememiz.. inşallah hepimiz hamile kalırız kızlar ..
Merhaba benim de 20 Kasım ekler misiniz
Hoşbuldum teşekkür ederimHoşgeldin canım ekliyorum
Hoşgeldin canım ekliyorum seni inşallah postumuz uğurlu gelirMerhaba benimde 23 kasım
Geçen ay bütün belirtileri yaşadım ama sonuç negatif umarım bu ay kendimi çok dinlemem
hadi maşallah darısı başımıza :) :)Kızlar benim bat 14 ama az önce kaset test de ve sabahki erken gebelik testinde böyle çıktı
Çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağsalim kucağına al ayyy ne güzel darısı hepimizin başınaKızlar benim bat 14 ama az önce kaset test de ve sabahki erken gebelik testinde böyle çıktı
Amin canım çok sağ olÇok sevindim hayırlı olsun inşallah sağsalim kucağına al ayyy ne güzel darısı hepimizin başına
Hoşgeldin canım inşallah bebiş gelmiştir annesine bendede bel ve kasık ağrısı bugün başlayan mide ağrısı ve bulanmasi var ben üşüttüm ama her hamileliğimin öncesinde şiddetli grip geçiririm inşallah bu seferde öyledir hasta olduğuma üzülmüyorum ne gariptir.Ekliyorum listemize hemenMerhaba
Benimde ilk ay denemem 5 aydır korunmuyoruz ama bu ay ilk kez özellikle denedik önceki aylarda kalkıp yıkıyordum.Benimde bat 22 Kasım şuan kasık ve bel ağrısı var usuttum mu acaba diyorum ama inşallah belirtidir.
Hic ümidini kesme Kasım ayı postunda okudum az önce bir arkadasinda lekelenme olmuş sonuçta hamileymiş o da elendim bu ay diyordu kırmızılar gelene kadar ümit varAdetime 6 gün var. Akıntıyla biraz kan gelmiş. Bu ayda olmadı sanırım. : (
Yok canım ya iki tane gebelik geçirdim bi tane oğlum var 5 yaşına girecek geçen sene de bi bebeğimi 3 aylıkken aldırmak zorunda kaldım anensefali teşhisi koymuşlardı. Ikisinde de böyle kanama olmamıştı. Kanama olunca hep umutlanıyorum yerlesmedir belki diye ama ne zaman böyle olsa adet oldum maalesef.Hic ümidini kesme Kasım ayı postunda okudum az önce bir arkadasinda lekelenme olmuş sonuçta hamileymiş o da elendim bu ay diyordu kırmızılar gelene kadar ümit var
Hakkımızda hayırlısı canım inşallah bu sefer farklıdırYok canım ya iki tane gebelik geçirdim bi tane oğlum var 5 yaşına girecek geçen sene de bi bebeğimi 3 aylıkken aldırmak zorunda kaldım anensefali teşhisi koymuşlardı. Ikisinde de böyle kanama olmamıştı. Kanama olunca hep umutlanıyorum yerlesmedir belki diye ama ne zaman böyle olsa adet oldum maalesef.
Canım hangi postta okumuştun onu. Acaba kanamadan sonra ne zaman test yaptı arkadaş onu soracaktımHic ümidini kesme Kasım ayı postunda okudum az önce bir arkadasinda lekelenme olmuş sonuçta hamileymiş o da elendim bu ay diyordu kırmızılar gelene kadar ümit var
Canım Kasım 2021 itibarıyla hamilelik planlayanlar sayfasında okudum kim olduğuna da bakıp etiketleyeyim siz konuşunCanım hangi postta okumuştun onu. Acaba kanamadan sonra ne zaman test yaptı arkadaş onu soracaktım
Canım Drybgtr yanlış hatırlamıyorsam lekelenmesi gelmiş regl geliyor sanmış meğer hamileymiş Hayırlı olsun sağsalim kucağına alsın inşallahCanım hangi postta okumuştun onu. Acaba kanamadan sonra ne zaman test yaptı arkadaş onu soracaktım