- 1 Aralık 2014
- 510
- 324
- 103
- 37
Nasıl anlamıştın? Yani bi his mi, yoksa belirtilerden mi bahsediyosun?
Vay be. Çok tatlı bi hikaye. Ben de kendimi hamile gibi hissediyorum ama bu beynimin bi oyunu da olabilir. Geçtiğimiz aylarda bi kayıp yaşamıştım da... Ki o zamanlar hamile olduğumu bile bilmiyodum.Selam tatlimm iyi geceler Buvarada aynen ben hissettimncok ve korunmayi bıraktığım ay hamile kaldim yani beklememde olmadi sonra bir gece kramplar saplaninca acilde ogrendik ki degerim daha 11 di
Vay be. Çok tatlı bi hikaye. Ben de kendimi hamile gibi hissediyorum ama bu beynimin bi oyunu da olabilir. Geçtiğimiz aylarda bi kayıp yaşamıştım da... Ki o zamanlar hamile olduğumu bile bilmiyodum.[/QUOTgec
Gecmis olsun canim bie daha yasamaman dileğiyle ama malesef ilkler gibi olmuo yaklasik 3 senedir korunmuyoeuz ama hala bebis gelmedii bende ne hikayeler var ahh ahh
Yüzükoyun yattığında karnında bi baskı hissediyo musun? Gaz gibi ama değil gibi de... Çünkü, seni umutlandırmak istemem ama, o baya sağlam bi belirtiymiş.
Selam kizlar ay sanirim bugun kırmızıları bdkleyenininiz var insallahh gelmezz dilerimm benimde bat 12 kasim bende cok sabirsizim ilk hamileliğimde adetime 4 gun kala falan cikmisti ama ben anlamistim hamile oldugumu simdi insallah ikijci icin beklemedeyumm hayilrisi
Anladım. Geciktiği takdir test yapıcak kadar aklı başında olur muyum bilmiyorum. Zira ömrü hayatımda hiç gecikme yaşamadım. Adetim 3 yıl önce yalnızca 1 ay gününde başlayıp 16 gün sürmüştüo yüzden gecikme yaşadığım takdirde "hamile" teşhisi koyarım gibi geliyo. Sonra yaşanabilecek bi hayalkırıklığı için bi kılıf düşünmedim tabi :) amaaan neyse. Test yapmamanız çok iyi olmuş. Aslına bakarsınız ben de tutuyorum kendimi. Allah isteyen herkese hayırlı evlat versin inşallah...
Inşallah hayırlısıyla ikince bebişinde tutunur canım
Allah hayırlısıyla bi an evvel size de nasip etsin inşallah...Zaten öyle olur hic ummadiginda bende mesela dedik bebegimiz olsun nasılsa hemen olmaz birakalim zamana sansa bak ilk ay tutdu baska arkadasim benle aynı zamanda evlendi o 8 ayda hamile kaldi yani olabilir simdide beklioriz artik bu aydA olmazsa doktorun kapisindayimm
Hadi inşallah ya. Allah hayırla nasip etsin inşallah sana...Günaydın. Evet karnımda hafif baskı hissediyorum. kotukta dizlerimi katlayıp oturunca da oluyor
hayırlı olsun cnmKızlar hamileyimmmmm az önce test yaptım pozitif çıktı. Hemde çok net bir şekilde. Şükürler olsun... darısı tüm isteyenlerin başına
Amin inşallah çok sağolhayırlı olsun cnmAllah tamamına erdirsin çok sevindim hamilelik haberleri beni çok mutlu ediyor gözün aydın Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
ben de kendimi zor tutuyorum test yapmamak için ama hiç adet gecikmesi heyecanını yaşamadığım için merak ediyorum açıkçası hep günümden erken adet olurum o yüzdenbu ay gecikirse beklemek istiyorumAnladım. Geciktiği takdir test yapıcak kadar aklı başında olur muyum bilmiyorum. Zira ömrü hayatımda hiç gecikme yaşamadım. Adetim 3 yıl önce yalnızca 1 ay gününde başlayıp 16 gün sürmüştüo yüzden gecikme yaşadığım takdirde "hamile" teşhisi koyarım gibi geliyo. Sonra yaşanabilecek bi hayalkırıklığı için bi kılıf düşünmedim tabi :) amaaan neyse. Test yapmamanız çok iyi olmuş. Aslına bakarsınız ben de tutuyorum kendimi. Allah isteyen herkese hayırlı evlat versin inşallah...
Ay sanki ben hamileyim, nasıl sevindim bu habere. Gözünüz aydın. Çok mutlu oldum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...Kızlar hamileyimmmmm az önce test yaptım pozitif çıktı. Hemde çok net bir şekilde. Şükürler olsun... darısı tüm isteyenlerin başına
Bilmiyorum sanırım ben sıkıldım. Şuan temizlik yapıyorum ama niyeti bozarsam gidip gebelik testi alıcamben de kendimi zor tutuyorum test yapmamak için ama hiç adet gecikmesi heyecanını yaşamadığım için merak ediyorum açıkçası hep günümden erken adet olurum o yüzdenbu ay gecikirse beklemek istiyorum
4 kasım canım batlar aynı sanırım insan sabırsızlanıyor gün geçmiyor hamilemiyim değilmiyim diye sonrada keseyi göreyim kalp arışını duyayım derken gene sabırsızlanıyor .doğuma kadar böyle gidiyor .Bilmiyorum sanırım ben sıkıldım. Şuan temizlik yapıyorum ama niyeti bozarsam gidip gebelik testi alıcamgerçi sonuna kadar bekleyip 2 gün kala sabırsızlanmak da ayrı bi olay ama... senin tarihin ne zaman?
Amin inşallah sağolun darisi tüm isteyenlerin başınaAy sanki ben hamileyim, nasıl sevindim bu habere. Gözünüz aydın. Çok mutlu oldum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?