- 9 Haziran 2016
- 821
- 274
- 103
Olabilir test yaptınız miArkadaslar son adetim 8ekimdi bat 3kasim dün kahverengi pembe gibi 1-2damla kadar bir leke gordum.Sizce test yapmali miyim? Yerleşme kanaması olabilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir test yaptınız miArkadaslar son adetim 8ekimdi bat 3kasim dün kahverengi pembe gibi 1-2damla kadar bir leke gordum.Sizce test yapmali miyim? Yerleşme kanaması olabilir mi?
Evet ama yüzde yüz değil. Yani adet de olabilirsiniz bu belirtilerle. Bende hepsini yasadim sonra kirmizilari gördüm. Artik inanmıyorum hepsi psikolojik oluyorBat 5 kasım
Bir kaç gün önce karın ve kasik agrim vardi suan yok gosguslerime dokuncu hafif aciyor basimda da agri var birden ben migren hastasiyim birde akıntı eski beyazı kıvamında ama ama sivik değil birazcik katı gibi yani pilti gibi düşünün surekli uyku halinde geziyorum uykuya doyamiyorum hafif sivilcelenmeler var beze şeklinde göğüs adamdan göbek deliğin kadar ince beyaz bir çizgi var sanki göğüs ucundaki süt kanalları şişmiş sivilce gibi birde bende huzursuz bagirsak sendromu var sürekli gaz doluyor karnima sizce bunlar gebelik belirtisi mi lütfen cevaplarını bekliyorum
Evet ama yüzde yüz değil. Yani adet de olabilirsiniz bu belirtilerle. Bende hepsini yasadim sonra kirmizilari gördüm. Artik inanmıyorum hepsi psikolojik oluyor
Olsun gecikmesi ya da sebepsiz adet olmamak da kötü. Düzenim bozulmasin da sagligimda sorun olmasin Allah zamanini verir derim ki obur turlu iyilesmek de zaman aliyorHenüz akıntısı ve oksurukte başladı b bilim ya fena heveslendim umarım kırmızılar gormem
Olsun gecikmesi ya da sebepsiz adet olmamak da kötü. Düzenim bozulmasin da sagligimda sorun olmasin Allah zamanini verir derim ki obur turlu iyilesmek de zaman aliyor
Yine bisey belirtin var ben bomboş hissediyorum hic bisey yok. pazartesi test yapicam o zamana gelirse kirmizi başım ustuneEvet yine ben. Herkese merhaba mutlu geceler. Bata son 1 gün kaldı ve ben kendimi hiç regli olacak gibi hissetmiyorum.. dünkü belirtiler bu günde devam ediyor.. bakalım ne olcak.. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.
Yine bisey belirtin var ben bomboş hissediyorum hic bisey yok. pazartesi test yapicam o zamana gelirse kirmizi başım ustune
Demin yarim saat yürüyüş yaptim eve geldim baya akintim olmus. Karnim ogleden sonra şişti adet ağrısı basladi. Kirmizilari bekliyorum kizlarUmarım kırmızılar gelmez de güzel haberi verirsin bize :)
Demin yarim saat yürüyüş yaptim eve geldim baya akintim olmus. Karnim ogleden sonra şişti adet ağrısı basladi. Kirmizilari bekliyorum kizlar
Tüm mesajlarınızı okudum, konuyu da takip ediyorum ama atladım galiba. Gebelik testi yaptınız mı hiç? Yapmadıysanız özel bi sebebi var mı? Benim de Bat 4 kasım. Bazı şüphelerim var. Acaba gebelik testi mi yapmalıyım yoksa tarihi mi beklemeliyim...Mutlu geceler.. bugün benim bat günüm.. Karın bölgemdeki genel ağrı devam ediyor. Göğüslerim hala sis dokununca ağrıyor. Bakalım sabah nelerle karşılaşacağım! günün ilerleyen saatinde neler olcak! Gelişmelerden ilk sizleri haberdar edeceğim
Tüm mesajlarınızı okudum, konuyu da takip ediyorum ama atladım galiba. Gebelik testi yaptınız mı hiç? Yapmadıysanız özel bi sebebi var mı? Benim de Bat 4 kasım. Bazı şüphelerim var. Acaba gebelik testi mi yapmalıyım yoksa tarihi mi beklemeliyim...
Anladım. Geciktiği takdir test yapıcak kadar aklı başında olur muyum bilmiyorum. Zira ömrü hayatımda hiç gecikme yaşamadım. Adetim 3 yıl önce yalnızca 1 ay gününde başlayıp 16 gün sürmüştü o yüzden gecikme yaşadığım takdirde "hamile" teşhisi koyarım gibi geliyo. Sonra yaşanabilecek bi hayalkırıklığı için bi kılıf düşünmedim tabi :) amaaan neyse. Test yapmamanız çok iyi olmuş. Aslına bakarsınız ben de tutuyorum kendimi. Allah isteyen herkese hayırlı evlat versin inşallah...Bu ay hiç gebelik testi yapmadım. Özel bir sebebi yok sadece negatif sonuç görüpte moralim bozulsun istemiyorum. Adetimde gecikme olursa test yapacağım. Bence sizde gecikme olursa yapın. Kendinizi stresten uzak tutmuş olursunuz. Inşallah bu defa meleklerimiz tutunmuştur..
Yüzükoyun yattığında karnında bi baskı hissediyo musun? Gaz gibi ama değil gibi de... Çünkü, seni umutlandırmak istemem ama, o baya sağlam bi belirtiymiş.Bu arada hemen yeni belirtimi de buraya not edeyim karnımda ara ara gaz sancısı olmaya başladı. Söylemesi ayıptır sıklıkla gaz kaçırıyorum o yüzden bu saatte hala uyanigım. Tuhaf bi gaz sıkışması var ve bu durumdan dolayı çok şaşkınım
Nasıl anlamıştın? Yani bi his mi, yoksa belirtilerden mi bahsediyosun?Selam kizlar ay sanirim bugun kırmızıları bdkleyenininiz var insallahh gelmezz dilerimm benimde bat 12 kasim bende cok sabirsizim ilk hamileliğimde adetime 4 gun kala falan cikmisti ama ben anlamistim hamile oldugumu simdi insallah ikijci icin beklemedeyumm hayilrisi