• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 18 temmuz olanlar gelin beraber bekleyelim 😉

Battaşım 😂 bende 16 bakalım beklemedeyım belirtlierin varmı varsa neler ve test yaptınmı hic benim gibi sabırsızlanıp 🙈
Merhabalar merak ettim ben mesajları okurken adet oldunuz mu acaba bu arada yeni katıldım ben inşallah rabbim inşallah sanada bütün isteyenlerde nasip eder ben 19 yaşındayım bi yol oldu evliyim belki erken daha ama genede anne olmayı çok istiyorum

Merhabalar merak ettim ben mesajları okurken adet oldunuz mu acaba bu arada yeni katıldım ben inşallah rabbim inşallah sanada bütün isteyenlerde nasip eder ben 19 yaşındayım bi yol oldu evliyim belki erken daha ama genede anne olmayı çok istiyorum
Merhaba hosgeldınız evet malesef adet oldum 4.günümdeyım bitmek üzere artık calısmalar bundan sonrasına kaldı insallah sana nasıp olur canım bu ay daha yaşın çok genç rabbim tez zamanda versin bebiş ♥️

Merhaba hosgeldınız evet malesef adet oldum 4.günümdeyım bitmek üzere artık calısmalar bundan sonrasına kaldı insallah sana nasıp olur canım bu ay daha yaşın çok genç rabbim tez zamanda versin bebiş ♥️
Çok tesekur ederim canim rabbim sanada nasip eder inşallah benim adet tarihim25 temmuz artık bakalım kısmet 😙😘

Gözünüz aydin, rabbim saglicakla evladinizi kucaginiza almayi da nasip etsin insallah.

Belirtiniz varmiydi? Bat ne zamandi ne Zaman Test yaptiniz ve cift cizgiyi gördünüz?
Teşekkürler canim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.bat 18temmuzdu.Dun yaptım 2.çizgi silik cıktı.Aksam dun kan testi yaptırdım.Beta 136cikti.
Kasik ağrısı vardı.

Bat 2 gün gecikmişti. Kız kardeşimin ısrarı sonucu test yaptım. Şoktayım sular seller

Eklentiler

• 8C3FBDC8-4068-47C4-98AD-562217DF54A3.webp
    8C3FBDC8-4068-47C4-98AD-562217DF54A3.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 29
Back