- Konu Sahibi Umutlubekleyis21
Inşallah canım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Hala acaba test mi yanlış diyorum.Evime yakın özel hastane var.Aksam kan testi yaptirsam diyorum.Ayyy hadi insalllaaaahhh saglıcakla gelsin kuzucukkkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Hala acaba test mi yanlış diyorum.Evime yakın özel hastane var.Aksam kan testi yaptirsam diyorum.Ayyy hadi insalllaaaahhh saglıcakla gelsin kuzucukkkk
Bende sordum ozele de 100lira dedi o yuzden vazgectim yarinı bekliyorumInşallah canım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Hala acaba test mi yanlış diyorum.Evime yakın özel hastane var.Aksam kan testi yaptirsam diyorum.
Burda 1hastane 50tl ye yapiyodu en son.Saglik ocagi 1gun sonra veriyor.Bende sordum ozele de 100lira dedi o yuzden vazgectim yarinı bekliyorum![]()
Inşallah rabbim bütün isteyenlere nasip etsin bu arda bende yeni geldim☺Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah hakkımızda hayırlısı![]()
Merhabalar merak ettim ben mesajları okurken adet oldunuz mu acaba bu arada yeni katıldım ben inşallah rabbim inşallah sanada bütün isteyenlerde nasip eder ben 19 yaşındayım bi yol oldu evliyim belki erken daha ama genede anne olmayı çok istiyorumBattaşımbende 16 bakalım beklemedeyım belirtlierin varmı varsa neler ve test yaptınmı hic benim gibi sabırsızlanıp
![]()
Merhaba hosgeldınız evet malesef adet oldum 4.günümdeyım bitmek üzere artık calısmalar bundan sonrasına kaldı insallah sana nasıp olur canım bu ay daha yaşın çok genç rabbim tez zamanda versin bebişMerhabalar merak ettim ben mesajları okurken adet oldunuz mu acaba bu arada yeni katıldım ben inşallah rabbim inşallah sanada bütün isteyenlerde nasip eder ben 19 yaşındayım bi yol oldu evliyim belki erken daha ama genede anne olmayı çok istiyorum
Çok tesekur ederim canim rabbim sanada nasip eder inşallah benim adet tarihim25 temmuz artık bakalım kısmetMerhaba hosgeldınız evet malesef adet oldum 4.günümdeyım bitmek üzere artık calısmalar bundan sonrasına kaldı insallah sana nasıp olur canım bu ay daha yaşın çok genç rabbim tez zamanda versin bebiş![]()
Hosgeldiiinn insallah rabbim nasip eder Az kalmış tarihinede saglicakla 9lsun insallahÇok tesekur ederim canim rabbim sanada nasip eder inşallah benim adet tarihim25 temmuz artık bakalım kısmet![]()
Inşallah canım sagolasin rabbim tüm isteyenlere versinHosgeldiiinn insallah rabbim nasip eder Az kalmış tarihinede saglicakla 9lsun insallah
Hamileyim.Sonuclar cıktı çok şükür kızlar.
Kacmış değerrHamileyim.Sonuclar cıktı çok şükür kızlar.
Teşekkürler canim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.bat 18temmuzdu.Dun yaptım 2.çizgi silik cıktı.Aksam dun kan testi yaptırdım.Beta 136cikti.Gözünüz aydin, rabbim saglicakla evladinizi kucaginiza almayi da nasip etsin insallah.
Belirtiniz varmiydi? Bat ne zamandi ne Zaman Test yaptiniz ve cift cizgiyi gördünüz?
Teşekkürler canim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.bat 18temmuzdu.Dun yaptım 2.çizgi silik cıktı.Aksam dun kan testi yaptırdım.Beta 136cikti.
Kasik ağrısı vardı.
136 cıktı canımKacmış değerr![]()
Rica ederim.Amin canim. Masallah sevindim senin adina, tesekkür ederim cevabin icin![]()
Hadi saglıcakla al insallah kucagınaa1
136 cıktı canım
Hayırlı olsun pozitifBat 2 gün gecikmişti. Kız kardeşimin ısrarı sonucu test yaptım. Şoktayım sular seller