• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 18 temmuz olanlar gelin beraber bekleyelim 😉

Benimde 18temmuz bat.Ama beklemek çok zormuş
Ağrın sızın falan var mı canım ya benimde normalde 21 i ama doktor 16sında kan ver demişti göğüs harici hiç belirtim yok ümitsizim yine bu aydan olsa kasık ağrım falan olurdu diye düşünüyorum

Hadi ya yaptığın silik çıkan test mi bozuktu acaba😑 Belirtin falan varmıydı
Bilmiyorum ki testin bozuk mu değilmiydi o normal gebelik testi bugun yaptıgım erken gebelik , çıksaydı erken gebelikte cıkardı sanırım diğerinde niye oyle gosterdi bilmiyorum duygularımla oynadı alçak test 😖

Bilmiyorum ki testin bozuk mu değilmiydi o normal gebelik testi bugun yaptıgım erken gebelik , çıksaydı erken gebelikte cıkardı sanırım diğerinde niye oyle gosterdi bilmiyorum duygularımla oynadı alçak test 😖
Oof yanıltabiliyor işte böyle insanı üzülme canım rabbim nasip ederse önümüzde ki aya ümit bağlayalım bende de ne belirti ne bişey var hiç beklemiyorum yani bu ayda :KK12:

Ağrın sızın falan var mı canım ya benimde normalde 21 i ama doktor 16sında kan ver demişti göğüs harici hiç belirtim yok ümitsizim yine bu aydan olsa kasık ağrım falan olurdu diye düşünüyorum
Bu 2.gebelik ama ilkinde ne yaşadım hiç hatırlamıyorum bile.Arada kasik agrım var göğüs ağrısı ama tum belirtileri geçen ay da yasadim canim.

Bu 2.gebelik ama ilkinde ne yaşadım hiç hatırlamıyorum bile.Arada kasik agrım var göğüs ağrısı ama tum belirtileri geçen ay da yasadim canim.
Anladım canım geçen ay bende kasık ağrısı göğüs ağrısı yaşamıştım kimyasal olmuştu bu ay bakalım görücez artık inşallah vardır seninde 🙏

Yüreğir de özel altınkoza tıp merkezinde Haluk Ballı var normalde başka hastanedeydi oraya taşınmış. Yumurta ve rahim konularında gerçekten iyi diye biliyorum ve insanı psikolojik olarak rahatlatıyor en başta
Duymuştum inşallah hayırlı haberler verirsin benimde bat 19 günler geçmiyor .... 😕

Kızlar merhaba bugün adet günüm fakat halen gelmedi bende elimde kalan sok ovalasyon testi yaptım sizce durum nedir

Eklentiler

• 50D37334-1380-490D-9FB6-FDA7A1323D08.webp
    50D37334-1380-490D-9FB6-FDA7A1323D08.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 55
Ovalasyon testinin bu kadar belli olması normal mi acaba bugün adet olmam gerekiyor halen olmadın

Eklentiler

• FF335385-9BF3-48B9-9063-967DA9A69F2B.webp
    FF335385-9BF3-48B9-9063-967DA9A69F2B.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 55
Ovalasyon testinin bu kadar belli olması normal mi acaba bugün adet olmam gerekiyor halen olmadın
canım bat günü çok daha fazla koyu olması lazım t c den daha koyu olmalı. ama gene de ümit var. benim de bata 6 gün var ben de sabah ovülasyon yaptım böyle çıktı . ben de acaba diye düşünüyorum :(

Eklentiler

• A1ACA682-229A-4CDF-85E0-20FBAA312B35.webp
    A1ACA682-229A-4CDF-85E0-20FBAA312B35.webp
    20 KB · Görüntüleme: 63
Back