- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 29
Teşekkür ederimmmCanım hayırlı olsun öncelikleHerhangi bir belirtin olmuş muydu yumurtlamadan sonra?
Teşekkür ederim canımmm. İnşallahhh güzel haberi alırsın sen de bu ay. Rabbım isteyen herkese tez zamanda versin sağlıklı, sıhhatliiYaa tebrik ederim çookk sevindimbenimde doğum günüm 29 Haziran umarım o güzel haberi ben de bu ay alırım dua et bana da olur mu hayırlısıyla sağlıkla bebeğim olsun Yumurtlamadan kaç gün sonra test yaptın ve belirtilerin olmuş muydu benim 1 Temmuz bat bakalım sonuç nolcak bu arada ben tsh için de ilaç kullanıyorum
Doğum günlerimiz de aynıymış ne güzellllYaa tebrik ederim çookk sevindimbenimde doğum günüm 29 Haziran umarım o güzel haberi ben de bu ay alırım dua et bana da olur mu hayırlısıyla sağlıkla bebeğim olsun Yumurtlamadan kaç gün sonra test yaptın ve belirtilerin olmuş muydu benim 1 Temmuz bat bakalım sonuç nolcak bu arada ben tsh için de ilaç kullanıyorum
Maşallah sağlıkla kucağına alman nasip olsun inşallah canımTeşekkür ederimmmyumurta çatlayana kadar çok kasık ağrım oldu, karnımın alt tarafı şişmişti. Çatlamadan sonra hafifledi. Ağrım devam etti yine de. Ben ayın en az 3 haftasını ağrılı geçirdiğim için kesin gebelik diye düşünmedim. Onun dışında hiçbir belirtim yok. Geçtiğimiz 4 ay bütün gebelik belirtilerini yaşadım. Bu ay hiçbiri yok cidden. :) ha bi de baş dönmesi, göz kararması o kadar. Gebelik testinin fotoğrafını da yükleyimm. Bat a 1 gün var :) ilk idrarla yapmadım
AminnnnnMaşallah sağlıkla kucağına alman nasip olsun inşallah canımİnşallah o çift çizgiyi görmek bize de nasip olur Ne büyük mutluluk ah tahmin bile edemiyorum şuan duygularım tarifsiz :)
Bende bekliyorum 30 Haziran . Şuan burnuma uzaktan bir kolonya kokusu geliyor. Gunlerdir ufak bel ağrısı ve çok ufak kasik ağrısı var ve gaz problemim var. Başka hiç birşey yok .... Çok korkuyorum insallah regl olmam bebek vardıro zaman 30 Haziran olarakdan şuracıkda yerimi alayım bende
Merhaba cnm bende bu ay tüm belirtilerim vardı göğüs agrisi karın ağrısı bel ağrısı kasik batması gaz göğüs ucu kararması falan hepsi vardı adetten 3 gün önce kan verdim negatif cıktı adetim gecikti idrar testi yaptım negatif cıktı tekrar kan verdim negatif cıktı 2 hafta gecikmem oldu 15. Gun lekelemem oldu sonrada sokuldu cnm adet oldum sanırım bende enfeksiyon oluşmuştu ama insAllah sen hamilesindir cnm geç döllenme olmuştur insAllahSelamünaleyküm Hanımlar ;
Son adet Tarihim :10 Mayıs adetlerim genelde 9_10 gün sürer ve döngum genelde 32 olmakla beraber strese bağlı 30_35 arasıdır.
Daha evvel birkac ay ovulasyon testleri ile ve devaminda belirtilerime bakarak tespitime gore 19_20. Gunde yumurtlamam oluyor.
Gelelom bu aya;
Bu ay 22. Günden itibaren 3 gun suren pembe_kahve lekelerim oldu. Hafif, kanamaya donmeyen sildikce gelen cinsten.. Bunu annemle kardeslerimle istisare edip yumurtlama kanamasi olabileceğini düşündük. Çünkü henuz adetime 8_9 gün vardi.
Daha sonra adet tarihim geldiğinde yumurtlama akintisi turunde bir akintiyi gene bat gununden onceki gunden itibaren 2 gun kadar yasadim. Normalde adet zamani akıntı hic olmaz bende.seffaf uzayan turden akıntı vardı.
Heralde tuttu dedim gecikmenin 1. Ve 3. Günü idrarda test yaptim negatif çıktı. Belki henuz yeni ise hch yukselmemistir, idrarda gorunmemistir diyerek bekledim bugun 12.gün halen adet olmadim ve gene idrar testim negatif. Akınti vs yok göğüs agrim, siskinligim, krramp gibi hafif batmalarim ve genelde gece yatınca baslayan hafif bel ve karın agrim var yaklaşık 1 haftadir ama halen adet de olamadım. Böyle bir durum basina gelip ya da bilgisi olan var mı?
Ah canım inşallah gibisindir benim bugün karnım ağrımaya başladı. O yüzden umudun şu an yokBende bekliyorum 30 Haziran . Şuan burnuma uzaktan bir kolonya kokusu geliyor. Gunlerdir ufak bel ağrısı ve çok ufak kasik ağrısı var ve gaz problemim var. Başka hiç birşey yok .... Çok korkuyorum insallah regl olmam bebek vardır
Amin inşallah canım benimAminnnnnÇookkk dua ediyorum Allah aratmasın kimseye. Bebeklerimiz bizi bekletmesin gelsinler hemen
Karın ağrısı da hamilelik bellirtisi olabilir ama belli olmaz oAh canım inşallah gibisindir benim bugün karnım ağrımaya başladı. O yüzden umudun şu an yok
Benimde umudum yok . Çünkü umitlenip negatif görmek istemiyorumAh canım inşallah gibisindir benim bugün karnım ağrımaya başladı. O yüzden umudun şu an yok
Canim merhaba enfeksiyon olmasi adet olmayi engelliyor mu ?Merhaba cnm bende bu ay tüm belirtilerim vardı göğüs agrisi karın ağrısı bel ağrısı kasik batması gaz göğüs ucu kararması falan hepsi vardı adetten 3 gün önce kan verdim negatif cıktı adetim gecikti idrar testi yaptım negatif cıktı tekrar kan verdim negatif cıktı 2 hafta gecikmem oldu 15. Gun lekelemem oldu sonrada sokuldu cnm adet oldum sanırım bende enfeksiyon oluşmuştu ama insAllah sen hamilesindir cnm geç döllenme olmuştur insAllah
Adeti geciktirici cnm egee enfeksiyon fazlaysa gecikiyor adetin yada olmuyorsun cnmCanim merhaba enfeksiyon olmasi adet olmayi engelliyor mu ?
Yaaa sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahTeşekkür ederim canımmm. İnşallahhh güzel haberi alırsın sen de bu ay. Rabbım isteyen herkese tez zamanda versin sağlıklı, sıhhatliiyumurtlamadan 10 gün sonra çok silik şekilde görmüştüm. Yumurtlamam 3 gün sürdü. Kasık ağrısı, azıcık baş dönmesi dışında hiçbir belirtim yok :))
Aminnnn inşallah güzel haberi alırsın da biz de sevinirizzzzYaaa sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahçookk sevindim hamilelerin duası kabul olurmuş derler bize de dua et ben de doğum günümde olumlu sonuçları alayım
Burdan da bir güzel haber gelir umarımmMerhaba bende 28 yaşındayım. 18haziranda asilamam yapıldı bat 1temmuz
Maşallahİnşallah ama çok düşünmemeye çalış her güne farklı bi program koy yani meşgale bul kendineben bir haftadır temizlik ikram yapıp misafir ağırladım sırf unutmak için İnan çok işe yaramasa da günüm hızlı geçti en azından
Evet canım sorma , aklıma bi düşüyordu hadi başka bişeye yönel bakalım sonra en güzeli dedim unutmaya çalış gelmek isteyenler vardı hadi bi onları ağırladım ettim misafiri Haftam bitmişti 4 gün gecikme ile test yaptım pozitif geldi bıgşnde doktora gittim kese ve bebiş görüntü kalp atışlarını duyduk Allah dileyen herkese nasip etsin canım en yakın zamanda hayırlı haberler inşallah hepinizdenMaşallahöncelikle hayırlı olsun bebeğiniz Gebelik haberini almadan hemen önce mi temizlik ikram yapmıştınız? Ben de eğer varsa tutunsun diye kendimi yormayaym daha az iş yapıym diyorum ama çok pimpirikli bir düşünce sanrm benimkisi tutacağı varsa her türlü oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?