• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 15 Haziran - 1 Temmuz arası olanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 temmuz bakalim rahim filmi cekildim korunmadik buay bekliyorum insAllah hayirlisiyla gelsin

Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin gözünüz Aydın olsun inşallah kuzum, benim 2 prensesin üzerine 3. Aşk bu 😍hayırlısıyla rabbim nasip ederse
Ay Allah söyletti herhalde bir yanlış anlaşılma oldu daha gebe değilim ama inşallah gebeyimdir sat 30 haziran 😍 bekliyorum

Arkadaşlar bu ay elendim 🥲
Maalesef adet oldum belki dedim değilimdir yerlesme kanamasidir falan diye teselli ettim kendimi ama adet oldum hem de gününden once

Benimde 1 temmuz ucundan yakaladım😂 henüz yumurtlamadım ovu ile takip yapıyorum ilk defa yaş 27 bu 4.ay olucak denediğim nasip topik banada uğurlu gelsin lütfen lütfen lütfen :halay:

Arkadaşlar bu ay elendim 🥲
Maalesef adet oldum belki dedim değilimdir yerlesme kanamasidir falan diye teselli ettim kendimi ama adet oldum hem de gününden once
Olsun inşallah önümüzdeki süreçte en yakın zamanda gecikmeyle birlikte pozitif haberini alırız canım benim 🙏🏻🙏🏻

Selamünaleyküm Hanımlar ;
Son adet Tarihim :10 Mayıs adetlerim genelde 9_10 gün sürer ve döngum genelde 32 olmakla beraber strese bağlı 30_35 arasıdır.
Daha evvel birkac ay ovulasyon testleri ile ve devaminda belirtilerime bakarak tespitime gore 19_20. Gunde yumurtlamam oluyor.

Gelelom bu aya;
Bu ay 22. Günden itibaren 3 gun suren pembe_kahve lekelerim oldu. Hafif, kanamaya donmeyen sildikce gelen cinsten.. Bunu annemle kardeslerimle istisare edip yumurtlama kanamasi olabileceğini düşündük. Çünkü henuz adetime 8_9 gün vardi.

Daha sonra adet tarihim geldiğinde yumurtlama akintisi turunde bir akintiyi gene bat gununden onceki gunden itibaren 2 gun kadar yasadim. Normalde adet zamani akıntı hic olmaz bende.seffaf uzayan turden akıntı vardı.

Heralde tuttu dedim gecikmenin 1. Ve 3. Günü idrarda test yaptim negatif çıktı. Belki henuz yeni ise hch yukselmemistir, idrarda gorunmemistir diyerek bekledim bugun 12.gün halen adet olmadim ve gene idrar testim negatif. Akınti vs yok göğüs agrim, siskinligim, krramp gibi hafif batmalarim ve genelde gece yatınca baslayan hafif bel ve karın agrim var yaklaşık 1 haftadir ama halen adet de olamadım. Böyle bir durum basina gelip ya da bilgisi olan var mı?

Yas 27 bu ay tam 1 yil oldu..
24 hazirani bekliyorum🌸🥳

Selamünaleyküm Hanımlar ;
Son adet Tarihim :10 Mayıs adetlerim genelde 9_10 gün sürer ve döngum genelde 32 olmakla beraber strese bağlı 30_35 arasıdır.
Daha evvel birkac ay ovulasyon testleri ile ve devaminda belirtilerime bakarak tespitime gore 19_20. Gunde yumurtlamam oluyor.

Gelelom bu aya;
Bu ay 22. Günden itibaren 3 gun suren pembe_kahve lekelerim oldu. Hafif, kanamaya donmeyen sildikce gelen cinsten.. Bunu annemle kardeslerimle istisare edip yumurtlama kanamasi olabileceğini düşündük. Çünkü henuz adetime 8_9 gün vardi.

Daha sonra adet tarihim geldiğinde yumurtlama akintisi turunde bir akintiyi gene bat gununden onceki gunden itibaren 2 gun kadar yasadim. Normalde adet zamani akıntı hic olmaz bende.seffaf uzayan turden akıntı vardı.

Heralde tuttu dedim gecikmenin 1. Ve 3. Günü idrarda test yaptim negatif çıktı. Belki henuz yeni ise hch yukselmemistir, idrarda gorunmemistir diyerek bekledim bugun 12.gün halen adet olmadim ve gene idrar testim negatif. Akınti vs yok göğüs agrim, siskinligim, krramp gibi hafif batmalarim ve genelde gece yatınca baslayan hafif bel ve karın agrim var yaklaşık 1 haftadir ama halen adet de olamadım. Böyle bir durum basina gelip ya da bilgisi olan var mı?
Canim adetin 12 gun gecikti dogru mu anladım?

Evet 12 gün gecikti adet olmam gereken gun ve devaminda bikac gün akintim vardi o da kesildi sonradan devam etmedi
Canım galiba benimde adetim gecikti 2 gün test yaptım negatif :( göğsüm çok hassas 10 gündür her regl öncesi zaten ağrımaya başlardı ama hala neden regl olamadım anlamadım test yaptım idrar testi oda negatif hayatımda bu şekilde ilk defa günü geçti ona ragmen negatif.
Hormonlarım mı bozuldu acaba diye korkmaya başladım :(

Kızlar merhaba reglime 3 gün var 26 haziran da olmam gerekiyor. Bugün kaset test yaptım ama hiç çizgi çıkmadı. İlk idrar değildi acaba görünür mü bu kadar erken. Kasık ağrılarım da var regl sancısı sanırım 😔

Selam kızlar ❤️

Bende anne olma yolunda 6 aydır çalışmalar yapan, 27 yaşında, 20 aylık evli bir anne aday adayıyım 😀 Beklenen adet tarihim 27 Haziran

Bu ay düzenli folik asit ve düzensiz de olsa testere dişli aslan pençesi kullanıyorum. Yumurtlamayı ovulasyon testi ile takip ediyorum.

Benim gibi heyecanlı olanlar, araştırma yapanlar gelin deneyimlerimizi, sevincimizi, üzüntümüzü beraber paylaşalım 🌸
Merhabaa. Benim bat da 24 haziran 🥰🥰 2018 Eylül doğumlu bir kızım var. 5 aydır da ikinci bebğimizi istiyoruz. 2 kimyasal geçirdim bu süreçte. 2 aydır ovulasyonla yumurtlama takibi yapıyorum. 3 aydır da folik asit alıyorum. Yarın bat günüm. C.tesi erken gebelik testinde, dün de normal kaset testte 2.çizgiyi gördüm. Ama heyecana kapılmak istemiyorum, keseyi görmeden hatta kalp atışını duymadan. 29 haziran doğum günüm. Bakalım bi aksilik çıkmazsa doktora gidicem. Umarım bana gğzel bi doğum günü hediyesi olur🥰🥰🥰🥰

Merhabaa. Benim bat da 24 haziran 🥰🥰 2018 Eylül doğumlu bir kızım var. 5 aydır da ikinci bebğimizi istiyoruz. 2 kimyasal geçirdim bu süreçte. 2 aydır ovulasyonla yumurtlama takibi yapıyorum. 3 aydır da folik asit alıyorum. Yarın bat günüm. C.tesi erken gebelik testinde, dün de normal kaset testte 2.çizgiyi gördüm. Ama heyecana kapılmak istemiyorum, keseyi görmeden hatta kalp atışını duymadan. 29 haziran doğum günüm. Bakalım bi aksilik çıkmazsa doktora gidicem. Umarım bana gğzel bi doğum günü hediyesi olur🥰🥰🥰🥰
Yaaa ne güzel 🥰 yumurtlama üzerinden kaç gün geçmişti testte çift çizgiyi gördüğünde? Merhaba birde değerlendirmeyi falan nasıl yaptın mı bizi de bilgilendirir misi merhaba sürecin hakkında ❣️

Yaaa ne güzel 🥰 yumurtlama üzerinden kaç gün geçmişti testte çift çizgiyi gördüğünde? Merhaba birde değerlendirmeyi falan nasıl yaptın mı bizi de bilgilendirir misi merhaba sürecin hakkında ❣️
Tabi ki seve sevee. 🥰🥰🥰Gün aşırı ilişki oldu sadece. Geçen ay 1 gün yumurtlama ertesi gün çatlama olmuştu. Bu ay 3 gün yumurtlama 4.gün çatlama oldu. Yumurtlamanın 1.günü, 3.günü ve çatlamanın ertesi gününe denk geldi ilişki. Çatlamadan 1 hafta sonra erken gebelik testinde çok çok silik 2.çizgiyi gördüm. HoppaHoppa:KK37:

Canım galiba benimde adetim gecikti 2 gün test yaptım negatif :KK43: göğsüm çok hassas 10 gündür her regl öncesi zaten ağrımaya başlardı ama hala neden regl olamadım anlamadım test yaptım idrar testi oda negatif hayatımda bu şekilde ilk defa günü geçti ona ragmen negatif.
Hormonlarım mı bozuldu acaba diye korkmaya başladım :KK43:
Bende öyle oldum 1 tane kızım var 7 yaşında o konuda doktor rahat ol 1 tane olmuş bi daha da olur dedi ama pko var o yüzden ne zaman yumurtlayacagim belli olmuyor yani aşırı duzensiz degil halbuki dongum 30_35 arasi olur hep ama bu durum ilk kez basima geldi 11. Gun negatif cikti bekliyorum oyle bir hafta daha bekleyip bakip duruma gore tarlusal kullanicam sanirim artık stres yaptım dengem bozuldu diye

Tabi ki seve sevee. 🥰🥰🥰Gün aşırı ilişki oldu sadece. Geçen ay 1 gün yumurtlama ertesi gün çatlama olmuştu. Bu ay 3 gün yumurtlama 4.gün çatlama oldu. Yumurtlamanın 1.günü, 3.günü ve çatlamanın ertesi gününe denk geldi ilişki. Çatlamadan 1 hafta sonra erken gebelik testinde çok çok silik 2.çizgiyi gördüm. HoppaHoppa:KK37:
Canım hayırlı olsun öncelikle☺️🙏🏼Herhangi bir belirtin olmuş muydu yumurtlamadan sonra?

Yaa tebrik ederim çookk sevindim 😍😍 benimde doğum günüm 29 Haziran 🤩😍 umarım o güzel haberi ben de bu ay alırım dua et bana da olur mu hayırlısıyla sağlıkla bebeğim olsun 🙏🏽Yumurtlamadan kaç gün sonra test yaptın ve belirtilerin olmuş muydu benim 1 Temmuz bat bakalım sonuç nolcak bu arada ben tsh için de ilaç kullanıyorum 😔

Back