Mutlu haberiniz gelmiş, tebrik ederimİnşallah ama çok düşünmemeye çalış her güne farklı bi program koy yani meşgale bul kendineben bir haftadır temizlik ikram yapıp misafir ağırladım sırf unutmak için İnan çok işe yaramasa da günüm hızlı geçti en azından
Tesekkur ederim inşallahHadi hayırlısı olsun inşallah Allah nasip etsin , güzel sonuçlarınızı buraya yazarsınızbenimde 3. Nasipse iki abla da bizde var
En yakın zamanda en güzel sonuçları pozitif diye duyalım inşallah canım ya, çıkarsa yeni haber bize de yazmayı unutmaYok cnm hep düzenlidir 28 günde bir oluyo dongum bu defa belirtilerimde var ama test negatif cıktı kasik ağrıması batması gaz göğüs hassasiyeti büyümesi göğüs ucu kararması göğsümde mavimsi yeşilimsi damarlar oluşmaya başladı iştah artışı yeni yeni bazı kokulardan midem bulaniyo ama bilmiyorum cnm kısmet herşeyin hayirlisi
Amin amin inşallah çok teşekkür ederim hepimiz o güzel haberi alalım inşallahTesekkur ederim inşallahsiz de sağlıkla alın kucağınıza insallah
Sagol cnm benimEn yakın zamanda en güzel sonuçları pozitif diye duyalım inşallah canım ya, çıkarsa yeni haber bize de yazmayı unutma
Sen hamilesin galiba degilmiEn yakın zamanda en güzel sonuçları pozitif diye duyalım inşallah canım ya, çıkarsa yeni haber bize de yazmayı unutma
Ah ne güzel yazmışsın kesinlikle öyle , var bi zamanı dediğin gibiSagol cnm benimInsAllah cnm bildiririm Rabbimden herşeyin hayırlısını istiyorum cnm doğru vakit ne zamansa o zaman gelir zaten bebis
Evet kuzum inşallahSen hamilesin galiba degilmi
Ah çok teşekkür ederim canım benim rabbim hayırlısyla en yakın zamanda sizlere de nasip etsinMutlu haberiniz gelmiş, tebrik ederim
MasAllah cnm Rabbim size bağışlasın sağlıkla kucağına al insAllahEvet kuzum inşallahTestlerde ve kanda çıktı , biraz daha büyüsün diye bekliyorum doktora gitmek için nasipse , kee görünecek boyuta gelsin diye
Başka çocuğun varmiEvet kuzum inşallahTestlerde ve kanda çıktı , biraz daha büyüsün diye bekliyorum doktora gitmek için nasipse , kee görünecek boyuta gelsin diye
InsAllah cnm isteyen herkese Rabbim nasip etsinAh çok teşekkür ederim canım benim rabbim hayırlısyla en yakın zamanda sizlere de nasip etsin
Değer 3000 i geçince kese gözüküyor beklemeniz anlamsız gidin görün kesenizi hayırlı sağlıklı evlat olsunBenim de S.a.t 12 mayıstı, geçen hafta cuma yani beklediğim adetten 4 gün geçince iki tane idrar testi yaptım çift çizgiler çıktı sağlık ocağında da yapıldı , ptesi kan verdim 9.500 küsur çıktı, değer yüksek çıktı diye araştırma yapıyorum ya erken yumurtlamadan dolayı daha büyüktür bebek yada çoğul gebelik olabilir diyor . Henüz doktora gitmedim , çünkü kese hemen görünmüyor sonra tekrar çağırıyor kese içinde bebek görmek için kalp atışı için nasipse haftaya gidicez bi hafta sonra şuan 5+1 im sat hesaplamasına göre
İki kızım var ellerinden öperlerBaşka çocuğun varmi
Amin teşekkür ederim inşallah hepimizinkiDeğer 3000 i geçince kese gözüküyor beklemeniz anlamsız gidin görün kesenizi hayırlı sağlıklı evlat olsun
MasAllah cnm Allah sana bagislasinİki kızım var ellerinden öperler
Gittim canım ama kese görülmedi doktor daha erken haftaya gel dedi Folbiol diye bir folikasit verdi onu kullanıyorum şimdi kan verdim 621 çıktı yükselme var ama normal mi bilemedim sonuç bakmak için de haftaya gel demişti gitmedim o yüzdenKuzucum perşembe günü keseyi görmeye gidecektin gittin mi bidaha , görüldü mi nasıldı ? Doktor hangi vitamini yazdı bu arada bana sadece sağlık ocağı doktorum folik asit verdi
İnşallah canım benimm bende erkenden gidiyorum sonu hüsran sabırsızlık başa bela :) hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah sağ salim alacağız bebişlerimizi kucağımıza :)Ah amin kuzum hayırlısyla kesesinin içinde kalp atışı başlamış şekilde herşey yolunda görmüş oluruz inşallah da içimde yine de bir evham var görmediğim için henüz , ama hemen erkenden de gitmek istemedim diğer gebeliklerimde sorunlar yaşadım erken gittiğim için yok görüşmedi yok kese görüldü bebek oluşmamış dendi , sonra kalbi atmıyor demeler bişeyler , sağsalim 2 evladım oldu bu 3. aşk olacak inşallah
Ayyy şuan gözlerim doldu burnumun direği sızladı, güzel duana ve bebişlerimiz demeneİnşallah canım benimm bende erkenden gidiyorum sonu hüsran sabırsızlık başa bela :) hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah sağ salim alacağız bebişlerimizi kucağımıza :)
Evet canım ilk seninHadi hayırlısı olsun inşallahİlk bebek mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?