Gebeliğe Hazırlık Bat 15 Haziran - 1 Temmuz arası olanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mutlu haberiniz gelmiş, tebrik ederim

En yakın zamanda en güzel sonuçları pozitif diye duyalım inşallah canım ya, çıkarsa yeni haber bize de yazmayı unutma

En yakın zamanda en güzel sonuçları pozitif diye duyalım inşallah canım ya, çıkarsa yeni haber bize de yazmayı unutma
Sagol cnm benim InsAllah cnm bildiririm Rabbimden herşeyin hayırlısını istiyorum cnm doğru vakit ne zamansa o zaman gelir zaten bebis

Evet kuzum inşallah Testlerde ve kanda çıktı , biraz daha büyüsün diye bekliyorum doktora gitmek için nasipse , kee görünecek boyuta gelsin diye
MasAllah cnm Rabbim size bağışlasın sağlıkla kucağına al insAllah

Değer 3000 i geçince kese gözüküyor beklemeniz anlamsız gidin görün kesenizi hayırlı sağlıklı evlat olsun

Değer 3000 i geçince kese gözüküyor beklemeniz anlamsız gidin görün kesenizi hayırlı sağlıklı evlat olsun
Amin teşekkür ederim inşallah hepimizinki Kese görmekten ziyade daha sonra içinde embriyo görmek istiyorlar , bebek görününce bi daha çağırıyorlar kalp atışı duymak için , diğer çocuklarımda tecrübelerim oldu iki iki gitmemek için kalp atışı vakti geldiğinde gitmeyi planladım . 2. Çocuğumda tam 3 kez gittim pozitiften sonra da o sebeple açıkçası

Kuzucum perşembe günü keseyi görmeye gidecektin gittin mi bidaha , görüldü mi nasıldı ? Doktor hangi vitamini yazdı bu arada bana sadece sağlık ocağı doktorum folik asit verdi
Gittim canım ama kese görülmedi doktor daha erken haftaya gel dedi Folbiol diye bir folikasit verdi onu kullanıyorum şimdi kan verdim 621 çıktı yükselme var ama normal mi bilemedim sonuç bakmak için de haftaya gel demişti gitmedim o yüzden

İnşallah canım benimm bende erkenden gidiyorum sonu hüsran sabırsızlık başa bela :) hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah sağ salim alacağız bebişlerimizi kucağımıza :)

İnşallah canım benimm bende erkenden gidiyorum sonu hüsran sabırsızlık başa bela :) hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah sağ salim alacağız bebişlerimizi kucağımıza :)
Ayyy şuan gözlerim doldu burnumun direği sızladı, güzel duana ve bebişlerimiz demene Allah’ım kucaklarımızı hayırlısıyla sağsalim gönül muradlarımızla doldursun hayırlı evlatlar olsunlar . Nasıl bişey var içimizde şuan acaba çok merak ediyorum , senin de 2.evladın dı değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…